Айде и аз като Cesc Fabregas със училищни оценки:
1. Тодор Батков - 1
2. Даниел Боримиров - 2
3. Константин Баждеков - 4
4. Емил Велев - 2
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Дайте мнение за ....
DukeUnv написа:Айде и аз като Cesc Fabregas със училищни оценки:
1. Тодор Батков - 1
2. Даниел Боримиров - 2
3. Константин Баждеков - 4
4. Емил Велев - 2
Батков на кого е подсказвал?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Никога не съм вярвал че ще го изрека ама май БАждека си върши най-добре работата...
- Koceto_8303
- Контакти:
Пуснах тази тема, за да видят какво мислим за тях, все някой влиза тук и чете, а после им се казва… надявам се де…
Последна промяна от Koceto_8303 на 11 юли 2009 13:34, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА
1. Тодор Батков - 3
2. Даниел Боримиров - 2
3. Константин Баждеков - 5
4. Емил Велев - 3
2. Даниел Боримиров - 2
3. Константин Баждеков - 5
4. Емил Велев - 3
Батков 3
Борето 4
Баждеков 5
Кокаля 0
А дано Санта Хулия получат някой отличен от наш'те
Борето 4
Баждеков 5
Кокаля 0
А дано Санта Хулия получат някой отличен от наш'те

1. Тодор Батков +/-
2. Даниел Боримиров -
3. Константин Баждеков ++
4. Емил Велев --
2. Даниел Боримиров -
3. Константин Баждеков ++
4. Емил Велев --

- GoDDeadman
- Контакти:
Наистина интересно,да видим дали феновете подкрепят това ръководство или не.От мен браво пич.Ето и моите оценки.
1. Тодор Батков-въпреки критиките по негов адрес смятам че Батков е нашият човек.Защо ли???Ами за момента не вярвам някой друг да дава пари за Левски,или поне липсва потенциален спонсор за момента.Не съм чул да има оферта за любимият ни клуб.През годините Батков сам или с Чорни направи доста за Левски.Имаме един от най-модерните стадиони,перфектна детско-юнюшеска школа ,която дава страхотни поне според мен резултати.Построи общежитие за подрастващите,терени и всичко необходимо за тях.Резултатът е само една загубена титла този сезон от Славия.Вярно всички ние искаме да дойде някой наистина добър играч но да не забравяме че сме далеч от футбола в Европа.Не му давам 6 заради някои трансфери заради това 5.5
2. Даниел Боримиров-за съжаление е далече от класата на Сираков като ръководител.Незабележим и едва ли е за този пост.По добре да е скаут на Левски в Германия.Тм има доста връзки , а и играчите от 2ра Бундеслига са по-добри от нашите "звезди". Оценка 3
3. Константин Баждеков-е как да не му дадеш пълно 6 на човека.Всички което зависеше от него беше свършено перфектно.
А и пословичния му късмет при жребия пак проработи.Дано и занапред да е така
4. Емил Велев-Ееееех Велев Велев-гола вода и кал по ушите си.Няма и грам принос за титлата.Неграмотен тактик налседил схемата 4-3-3 от Мъри и само това знае.Абсолютен виновник за контузията на Гонзо.Да не говорим за Жилина. При 1:1 там прави знаци на играчите да вардят резултата.Смешник.На тоя и 2 не давам .Пълна НУЛА
1. Тодор Батков-въпреки критиките по негов адрес смятам че Батков е нашият човек.Защо ли???Ами за момента не вярвам някой друг да дава пари за Левски,или поне липсва потенциален спонсор за момента.Не съм чул да има оферта за любимият ни клуб.През годините Батков сам или с Чорни направи доста за Левски.Имаме един от най-модерните стадиони,перфектна детско-юнюшеска школа ,която дава страхотни поне според мен резултати.Построи общежитие за подрастващите,терени и всичко необходимо за тях.Резултатът е само една загубена титла този сезон от Славия.Вярно всички ние искаме да дойде някой наистина добър играч но да не забравяме че сме далеч от футбола в Европа.Не му давам 6 заради някои трансфери заради това 5.5
2. Даниел Боримиров-за съжаление е далече от класата на Сираков като ръководител.Незабележим и едва ли е за този пост.По добре да е скаут на Левски в Германия.Тм има доста връзки , а и играчите от 2ра Бундеслига са по-добри от нашите "звезди". Оценка 3
3. Константин Баждеков-е как да не му дадеш пълно 6 на човека.Всички което зависеше от него беше свършено перфектно.
А и пословичния му късмет при жребия пак проработи.Дано и занапред да е така
4. Емил Велев-Ееееех Велев Велев-гола вода и кал по ушите си.Няма и грам принос за титлата.Неграмотен тактик налседил схемата 4-3-3 от Мъри и само това знае.Абсолютен виновник за контузията на Гонзо.Да не говорим за Жилина. При 1:1 там прави знаци на играчите да вардят резултата.Смешник.На тоя и 2 не давам .Пълна НУЛА
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
1-аз мисля ,че Батков си върши добре работата ,въпреки ,че той отнася често цялата помия ,виждаме ,че той се зае със всички трансфери в ЛЕВСКИ и направи всичко възможно да подсили добре състава за ШЛ ,личи си ,че е взел някакви поуки от миналогодишните издания на ЕКТ ,хиляди пъти го предпочитам за собственик ,пред някакви знайни и незнайни групировки
2-Борето-не става много за тази работа ,не е силен ръководител и няма съществен принос за нещо положотелно в отбора
3-Баждека-кво да кажа за него
да разпределя там финансите и да внимава да не ни баламосва нещо и той
4-Кокала-твърдо АУТ

2-Борето-не става много за тази работа ,не е силен ръководител и няма съществен принос за нещо положотелно в отбора
3-Баждека-кво да кажа за него

4-Кокала-твърдо АУТ

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64