Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Има ли пилот в самолета?

Мнениеот zlatan » 10 юли 2009 17:28

НИЕ ША ГИ ПОДКРЕПИМ само дано и ТЕ този път ни подкрепят.само левски.
LEVSKI_FOREVER

yasen
Контакти:

Re: 1993-1994 колко хубави години бяха!!

Мнениеот yasen » 10 юли 2009 17:30

Аз си ги спомням, но тогава бях на 7-8 години и гледах по телевизора, но мисля, че по-голяма наслада за нас феновете са ЕКТ. Това, което изживяхме през 2006 година - ЦЯЛАТА, според мен е най-великата година в историята на Левски. За мен като фен на Левски, няма по-голяма радост от европейска легитимация на любимия ми отбор.
Но съм съгласен, че по-голямо щастие за един български футболен фен от 1994 година не може да има, освен България - европейски или световен шампион.

ceco_levski
Контакти:

Мнениеот ceco_levski » 10 юли 2009 17:35

пилотът на нашият самолет се казва МЪРИ Повярвайте ми

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 юли 2009 17:41

blanco написа:Кой ще поеме отговорност за провалените трансфери на Макроев и Жоб? Имаме ли адекватно ръководство в момента? Евротурнирите са много близо и след поредния провал вече ще е много късно.

А кой ще поеме отговорност, ако ги вземем тия, и се окажат издънки? Което е доста по-вероятно, щото и двамата са достатъчно некадърни. Ти ако нямаш наблюдения, хората имат.

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 10 юли 2009 17:41

Предполагам, че този черния е много добър, поне от това къде е играл, наистина има опит. Ама да извива ръце с пари и да не иска една топка да ритне, моето мнение е да си е-б-е майката! Подкрепям Велев в това отношение! Като си толкова добър, не би следвало да имаш против и притеснения да разцъкаш малко с бъдещите си съотборници. Стане ли въпрос за пари, такива като него и свирки са готови да правят. За него идеята "Левски" е като сапунен сериал, и мисля че от такива звезди нямаме нужда.
Надявам се да привлечен по-млад и перспективен нападател. Ако беше показал поне в една контрола как играе, може би щях да имам друго мнение, но сега съм категоричен, че не тръгнат ли нещата с мерак в началото, по-добре да не се опитваме в бъдеще.
Както казва едно приятелче за бившата си съпруга - "без мерак се взехме, с мерак се оставихме"
Само Левски!

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 10 юли 2009 17:47

tprodanov написа:
blanco написа:Кой ще поеме отговорност за провалените трансфери на Макроев и Жоб? Имаме ли адекватно ръководство в момента? Евротурнирите са много близо и след поредния провал вече ще е много късно.

А кой ще поеме отговорност, ако ги вземем тия, и се окажат издънки? Което е доста по-вероятно, щото и двамата са достатъчно некадърни. Ти ако нямаш наблюдения, хората имат.

За мен като издънка е и единствения ни здрав нападател в момента, ако става за въпрос. Друг е въпроса, че Батков за пореден път ни прави на маймуни а ние всички трябва да си траем и да подкрепяме отбора. Я ми кажи ти, имало ли е друг подобен случай в историята на Левски с толкова поредни издънки в Европа?

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 10 юли 2009 17:50

тпроданов,

А кои са КАДЪРНИТЕ бе умник? Ицо Гредата? Топчо на 130 години? Бардон на 250? Или Иса - пейката на Слиен?

БЕЗкадърниците са най-очевАдните в момента, но много скоро ЩЕ ИЗЛЕТЯТ ОТ САМОЛЕТА като пътник след самолетна катастрофа! :twisted: :twisted: Вън отрепките от Левски :idea:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 юли 2009 17:52

ми батков достатъчно неща направи, за да ги няма ми се струва???

Като говориш за нападатели, имаме голмайстора от миналото ни първенство. Това, че самия голмайстор и треньора не могат да го докарат до същия резултат не е вина на батков в случая.

levski717250
Контакти:

Мнениеот levski717250 » 10 юли 2009 17:54

К'ВО СТАВА В ЛЕВСКИ...ТОВА СЕ ЧУДЯТ ФЕНОВЕТЕ НА ОТБОРА.МИ КАК КАКВО...ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.СЕГА КАТО ГЛЕДАХ КОНТРОЛАТА С МОРЯЦИТЕ ВИДЯХ ЕДИН ОТБОР БЕЗ НИКАКВА ИДЕЯ,БЕЗ ЖЕЛАНИЕ ЗА ИГРА БЕЗ НИЩО....А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТАКА НАРАЧЕНИЯТ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ...ЖОРО ХРИСТОВ.МИ ТОИ ОТ КАКТО Е В ЛЕВСКИ Е ТАКА.ДОКОГА ЩЕ ГО ЧАКАМЕ.АКО САМО С ГОЛ В ВРАТАТА НА ЧОРБАТА МОЖЕ ДА СПАСИ ЦЕЛИЯТ СЕЗОН..ЕИ БОГУ.ДОБРЕ ПОНЕ ЧЕ БРАЗИЛЦИТЕ ДОНЯКАДЕ ИМАТ НАПРЕДСТАВА ЗА КАКВО СЕ НАМИРАТ НА ТЕРЕНЕ.А И АКО ТЯХ ГИ НЯМА.ТОПЧО...ЕДИН ГОЛЯМ ЛЕВСКАР НО КАТО ЧЕ ЛИ СЕГА НЕ МУ БЕШЕ ДА СЕ ВРЪЩА НА ГЕРЕНА.АКО ПАК СЕ НАДЯВАМА КАКТО ВСЯКА ГОДИНА НА ЧУДО,НЯМА ДА СТАНЕ.БАТКОВ,ВЕЛЕВ И ДОРИ И БОРИМИРОВ.......ВЪН ОТ ЛЕВСКИ.НЕЩАСТНИЦИ..КВО ВИ Е НА ВАС КАТО СЕ ОСЕРЕМ ИЗ ЕВРОПАТА С ТАКИВА БЕЗИМЕННИЦИ КАТО БАТЕ И ЖИЛИНА.БОЛИ ВИ САИДЕРА...А ЗА НАС ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ ОСТАВА БОЛКАТА И СРАМА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОКАЖЕМ НА УЛИЦАТА СЛЕД ТАКИВА МАЧОВЕ.И АКО ТАКА ВЪРВАТ РАБОТИТЕ В ЛЕВСКИ ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА.И ПАК ЩЕ ТРЕПЕРИМ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА БИЕМ ВИХРЕН,СПОРТИСТ ИЛИ БЕРОЕ....

[warning]Пиши с малки букви[/warning]

Върни се в “Архив”