Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: ЖОБ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ

Мнениеот LSFC1914 » 09 юли 2009 20:22

Ти па от къде разбра,че Бистрон дойде от шампиона на Чехия.Аз пък знам,че Бистрон дойде от Баник Острава,които са 4-5-6 място в чешкото първенство.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 юли 2009 20:24

Когато е играл преди години в този отбор е бил шампион с него (пак по памет, виж в гугъл почти съм убеден.)
Offtopic:
"Нападателят на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов в сряда вечерта отбеляза първия си гол за сезона в официален мач с екипа на германския "Байер" (Леверкузен), който победи с 5:0 чешкия шампион "Баник" (Острава) в първи мач от третия квалификационен кръг за Шампионската лига. С този резултат "Байер" на практика си осигури участието в групите на престижния и доходоносен европейски клубен турнир, където досега е играл два пъти, като през 2002 г. дори стигна до финала, където загуби с 1:2 срещу "Реал" (Мадрид).""
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Bgi
Контакти:

Мнениеот Bgi » 09 юли 2009 20:25

Със или без Жоб, въпреки Батков и Кокала, трябва да излезем и да мачкаме наред! ( а за Жоб, само да не се окаже като един друг бивш нападател на Мидълзбро, национал на Колумбия ;) )

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 юли 2009 20:26

Linky написа:Когато е играл преди години в този отбор е бил шампион с него (пак по памет, виж в гугъл почти съм убеден.)
Offtopic:
"Нападателят на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов в сряда вечерта отбеляза първия си гол за сезона в официален мач с екипа на германския "Байер" (Леверкузен), който победи с 5:0 чешкия шампион "Баник" (Острава) в първи мач от третия квалификационен кръг за Шампионската лига. С този резултат "Байер" на практика си осигури участието в групите на престижния и доходоносен европейски клубен турнир, където досега е играл два пъти, като през 2002 г. дори стигна до финала, където загуби с 1:2 срещу "Реал" (Мадрид).""

Ама са били шампиони едно време.Явно Бистрон като е отишал да играе за Баник и за тва вече немогат да хванат 1-то място :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 09 юли 2009 20:27

9 Banik Ostrava 30 11 6 13 38 36 2 39
Абе били са шампиони преди 5908340483 години.Какво ми говориш,когато Бистрон дойде в Левски,Баник бяха 6-7,ако не се лъжа!

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 09 юли 2009 20:28

Вместо да се редувате да обвинявате Велев и чернилката, се замислете колко грозен в бил футболът на мача с Черно море, та тоя да не иска проби да минава и да го е страх...

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 юли 2009 20:30

durex написа:
Linky написа:Когато е играл преди години в този отбор е бил шампион с него (пак по памет, виж в гугъл почти съм убеден.)
Offtopic:

Ама са били шампиони едно време.Явно Бистрон като е отишал да играе за Баник и за тва вече немогат да хванат 1-то място :lol: :lol: :lol:

Тогава до колкото знам е играл и е станал шампион, пък и какво значение има, виждате го къв е , проби не кара, не може да оставим някъв да говори каквото си иска, както казах като е толкова добър, да играе 70 минути срещу наще слабаци, да покаже класа и го взимаме, не мисля че е сложно нали?
А) Или е добър и се мисли за звезда сред наще и от самочуствие не иска да кара тренировки - което е доста тъпо
Б) Слаб е и го е страх че няма да го вземем и се оптива с манипулация да подпише без да го видим що за стока е.
В)Прави се на интересен, което ще го доведе само и единствено до Най-клуб...
Г)Страх го е от контузия, както той самия каза - е аз балерини не ща..

П.С
Да когато взехме Бистрон не са били деистващи шампиони, но този отбор ако не беше ставал шампион преди 1-2 години и по-специално този футболист ако не беше ставал шампион на страната,никога нямаше сиг да разберем за тях , пък амо ли да го вземем - това се нарича визитка гледа се какво е печелил и къде е играл,както казах.
Шампион на чехия, те повечето хора като видят това и си казва, о този е добър - да го вземем, е първо проби са му майката.
Последна промяна от Linky на 09 юли 2009 20:33, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 09 юли 2009 20:31

Велев явно е изкукуригал. В съвременият футбол играчи на проби не се пускат. Факт е, че дори на Манчо и САФ някакъв измислен бразилски отбор отказа да пусне Дъглас Коща на проби, а Велев иска звезда, какъвто е Жоб, да минава проби. Нима К. Роналдо, Кака и Бензема минаваха проби в Реал :? :? :? След това искаме представител в групите на ШЛ. Сами си правете изводите.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 09 юли 2009 20:35

Тъпотиите по отношение на селекцията в Левски са неизброими през последните 10 години...Най-вероятно ще имаме още една!Жоб трябва да подпише,това е,та ако ще за 6месеца под наем!Та ние сме без нападатели!!!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 юли 2009 20:35

fr3ak_boy написа:Велев явно е изкукуригал. В съвременият футбол играчи на проби не се пускат. Факт е, че дори на Манчо и САФ някакъв измислен бразилски отбор отказа да пусне Дъглас Коща на проби, а Велев иска звезда, какъвто е Жоб, да минава проби. Нима К. Роналдо, Кака и Бензема минаваха проби в Реал :? :? :? След това искаме представител в групите на ШЛ. Сами си правете изводите.

Роналдо,Кака и Бензема не мисля че трябва да се сравняват с футболист, който някога е играл за националния си отбор и някога е играл за мидълзбро и е на 31 години и никой последно време не го е наблудавал как играе, все пак ти говориш за световно доказали се футболисти 2ма от тях със Златни Топки :lol: ....Които най-редовно играят и ги гледаме по телевизията, а този за първи път го чуваме, а света за първи път го чува от както е играл някога в Мидълзбро...
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”