Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 15:02

Old_death написа:
Red_Girl написа:
Old_death написа:Защо се карате за глупости?

Ми не са точно глупости, защото голяма част от масата фенове във сектора са такива като него-незапознати, неразбиращи и не приемащи идеите на хора, подкрепяли ЦСКА много повече от тях в България и по света. Токато не се въведе някакъв ред, агитката ни ще бъде в това състояние. Щото на обикновен мач си идваме една минимална бройка, но на по-големи се изсипват хора, които дори не знаят защо са дошли, които не правят нищо и са дали 2 лв за билет за Г сектор, зашото е най-евтино и отгоре на всичко след това мрънкат. На стадиона има и други сектори, където си седиш и си чоплиш семки и никой не ти пречи. Но трябва да се бръкнеш малко повече..Предпочитам аз да давам 15 лв за Г, но да знам, че ще има хора, които знаят за какво са там ,а в другите сектори да е по 5 лв билета, отколкото обратното.

Не обичам разделянето на "семкаджии" и на "фенове".И аз не одобрявам издънките и начина по който някои смятат,че поддържат отбора,но не давам такива квалификации.В края на краищата ЦСКА сме ние,феновете.Според мен истинския фен е тоя,който поддържа отбора си,но не му пречи.Всички тия издънки,които водят до някакво наказание,дали парично или с лишаване от домакинство,въобще не помагат на отбора ни.Лично аз предпочитам вместо да се плащат пари за наказания,тия пари да се дават за премии,заплати или някъде другаде в отбора.Лишаването от домакинство също орязва бюджета на клубът.В тоя тон на мисли си задай въпроса кой обича и поддържа повече тоя клуб.Семкаджиите или истинските,според теб,фенове.Разбирам и тия хора,които все някъде трябва да изразходват енергията си,но смятам,че там му е мястото.Винаги съм се възхищавал на поведението на английските фенове.През целия мач те пеят песните си и поддържат любимия отбор,но не създават ексцесии на стадиона,с които могат да навредят на отбора си.Има още много да се учим!!!

Виж някой мач на отбор от друга девизия в англия и пак ще си говорим. ;) Плюс това аз казах, че нека си има такива хора, но да отидат в другите сектори, за да са доволни и никой да не им пречи. Но ние сме си бай ганьовци и заради това, че за Г е 2 лв примерно билета, ще дойдат в Г , но после ще мрънкат-не е като да янмаш избор. Плюс това Титан си въртят достатъчно пари и се ебават с клуба както си искат. В мига който той тръгне нагоре, веднага сменят треньора. Пари си имат, да не говорим че дават по 3000 лв за хорео, които се взимат от 1 уважаем господин и хорео-няма. И както казах вече,даже ще се потретя- на кого му пука, че мача ще се играе пред закрити врати, като така или иначе ние щяхме да сме на него?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 15:03

BOKA_PALRMO написа:
Red_Girl написа:
Където и да е Зику ше наказва... първо бяхте вие, сега литекс, следва и лудогорец :) 3 в 1- неочаквано добра комбинация. :)

Дузпите са по ваща част.А вие май не се вписвате в наще сметки. Кой ли ви брои за живи? :mrgreen: :mrgreen: Затова е и този интерес към наще мачове. :)

да, да, вервай си :mrgreen: ...нали знаеш колко пъти ви обръщахме в класирането- та от 7 точки ли не беше, та 4 точки 4 кръга преди края на първенството- просто само ние можем да ги правим тези обрати...и тази година е поредния :mrgreen:[/quote]
Кви обрати сте напраили бе? Не видя ли кво се случи същата година.. Вервай си. :mrgreen: :mrgreen: Както винаги ще си останете със запушена уста след края на сезона.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 21 ное 2011 15:05

РЕД ГЪРЛ, не че ми е работа, но вместо да правите разни фракции-"офанзиви", "дефанзиви" и тем подобни, не е ли по-лесно да свалите Дудучето от поста на председатен на НФК, и всичко ще е ОК ;)
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 21 ное 2011 15:06

Беше много яко вчера на мача.В един момент ми стана тъпо ,че факлите ги мятаме по терена,но всяко стадо...
Пиратките са наистина безобидни.Една ми гръмна в краката и единственото беше лек стрес :) .
Мисля си ,че няма да ни накажат ,защото и сините ги правят същите изцепки ,когато гостуват там.САМО ЦСКА!!!

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 21 ное 2011 15:07

ЦСКА-83 написа:Беше много яко вчера на мача.В един момент ми стана тъпо ,че факлите ги мятаме по терена,но всяко стадо...
Пиратките са наистина безобидни.Една ми гръмна в краката и единственото беше лек стрес :) .
Мисля си ,че няма да ни накажат ,защото и сините ги правят същите изцепки ,когато гостуват там.САМО ЦСКА!!!

Правим ги, и ни наказаха както видя-играхме на празни трибуни :twisted:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 15:11

BOKA_PALRMO написа:РЕД ГЪРЛ, не че ми е работа, но вместо да правите разни фракции-"офанзиви", "дефанзиви" и тем подобни, не е ли по-лесно да свалите Дудучето от поста на председатен на НФК, и всичко ще е ОК ;)

Както виждаш той не се отказва и ни прави контра. Титан му плащат, прави далавети с полицията... Но всяко нещо си има край..Ние сме независими и от ръководството и от полицията. Но всяко нещо си има край и може да не е веднага , но ще дойде.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 ное 2011 16:34

ЩЕ СИ ПРАВИМ КВОТ СИ ИСКАМЕЕЕ, ИСКАМЕЕЕЕЕЕЕ, ИСКАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Като не ви харесва-ставайте от Левски или от някой английски отбор или си седете у вас!!!Те хората се спукаха да ви обясняват, вие пак си знаете вашто!!!
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 ное 2011 16:39

Red Girl, не знам на колко години си и откога ходиш на мачове? Аз съм на 27 и ходя самостоятелно на мачове от 11 годишен. Спомням си времената когато доносниците на ДС като Тара и Николай си избиваха комплексите върху ЦСКА наричайки ни комунистически отбор. Спомянм си колко малко хора ходихме на мачовете, като на полувремената се местихме от едната на другата врата. Спомням си много стари цесекари, които вече не са между живите. Значи искам едно да ти кажа - хората които сега са в "А" и най-вече във "В" сектор са пораснали върли фенове на ЦСКА. Те не са семкаджии. Аз лично допреди 10-на години бях не само в сектор "Г", но и в ЦЕНТЪРА на агитката. Избухвала ми е бомба до крака, след което 5 минути ми се въртяло свят и съм нямал слух. Полицията ни е разпръсквала със сълзотворен газ, бой и т.н. Нямаш право да казваш кой какъв фен е, защото вие накъдето сте тръгнали ние оттам се връщаме. Просто вече сме пораснали и ни интересуват подробностите на футболната игра, които могат да се гледат само от "А" и "В" сектор. И между другото не знам какво имате срещу Дучето, но той направи публиката на ЦСКА най-голямата и фанатична публика в България. Преди него се говореше за "великата" публика на Левски, сега се говори за великата публика на ЦСКА. Казвам го без да съм му никакъв фен и дори с упрека, че не си го спомням да е бил на мачовете от времената за които ти писах.
Последна промяна от Red Warrior на 21 ное 2011 16:46, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 ное 2011 16:45

Red Warrior написа:Red Girl, не знам на колко години си и откога ходиш на мачове? Аз съм на 27 и ходя самостоятелно на мачове от 11 годишен. Спомням си времената когато доносниците на ДС като Тара и Николай си избиваха комплексите върху ЦСКА наричайки ни комунистически отбор. Спомянм си колко малко хора ходихме на мачовете, като на полувремената се местихме от едната на другата врата. Спомням си много стари цесекари, които вече не са между живите. Значи искам едно да ти кажа - хората които сега са в "А" и най-вече във "В" сектор на пораснали върли фенове на ЦСКА. Те не са семкаджии. Аз лично допреди 10-на години бях не само в сектор "Г", но и в ЦЕНТЪРА на агитката. Избухвала ми е бомба до крака, след което 5 минути ми се въртяло свят и съм нямал слух. Полицията ни е разпръсквала със сълзотворен газ, бой и т.н. Нямаш право да казваш кой какъв фен е, защото вие накъдето сте тръгнали ние оттам се връщаме. Просто вече сме пораснали и ни интересуват подробностите на футболната игра, които могат да се гледат само от "А" и "В" сектор. И между другото не знам какво имате срещу Дучето, но той направи публиката на ЦСКА най-голямата и фанатична публика в България. Преди него се говореше за "великата" публика на Левски, сега се говори за великата публика на ЦСКА. Казвам го без да съм му никакъв фен и дори с упрека, че не си го спомням да е бил на мачовете от времената за които ти писах.

Съгласен съм донякъде, НО по-скоро се имаше предвид хората в Г -които и те си нямат идея какво правят там-а не тия в А и във В!Как да наричаш хора, които цял мач една песен не изпяват, чакат да свърши мача и почват да лаят-що се метали пиратки, що имало факли, що нз си какво!!!Като не ти харесва-ходи във В и А бе брат!!!Сектор Г е УЛТРА СЕКТОР-като не ти се скача, пее и участва в свинщината -има и други сектори-това толкова ли е трудно да се проумее!!Не говоря за тебе де ;) ;) ;) Вчера емоцията беше уникална!!
За Дучето-да кажем,че просто му е минало времето!
Последна промяна от cska_90 на 21 ное 2011 16:47, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 ное 2011 16:46

Много съм щастлив от тази победа! Благодаря на играчите за показаното на терена и за 100-процентовата ефективност - 2 гола от 2 положения. (Литекс имаха 4, но не можаха да вкарат.) С този успех напълно се компенсира издънката във Враца и значително ни се покачиха шансовете за титла.
Жалко за Мболи, но съм убеден, че Макенджиев ще докаже, че има място в отбора, и ще играе на ниво при липсата на Райс. Изгонването на Том пък много ни помогна, защото той беше най-острият играч на Литекс вчера, а и в предишни мачове.
Дано хвърлянето на предмети наистина да донесе само глоба, както пише в гонг.бг, тъй като би било нелепо мачът с Лудогорец да не се играе на "Армията". Все пак и въпросната среща трябва да се спечели, за да се довърши започнатото в Ловеч. Разбира се преди това играем и със Славия, така че се получава една наистина адска седмица, но бих казал, че най-трудният от 3-те мача беше точно този, който мина. (Да не казвам голяма дума, ама гостуването в Ловеч май си е изобщо най-тежкият от всичките 30 мача, като се има предвид, че срещу основния си конкурент Левски на практика не гостуваме, а сме на неутрален терен.)
В двубоя за Купата очаквам някои промени в състава - например Мораеш да играе, а Делев да получи почивка, Янчев да почива също, а Галчев и П. Стоянов да си партнират, евентуално Адемар пак да е ляв бек, а на вратата - Макенджиев, някои младоци също да влязат поне като резерви. Както и да е, треньорите ще решат най-добре, но след вчерашния успех имам вяра, че може да спечелим срещу Славия и Лудогорец.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”