Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот гражданин от село » 21 ное 2011 14:09

Red_Girl написа:Мисля, че казах каквото има. Такива като теб бол в интернет пространството. Единствено тук може се правите на мъже. Няма смисъл изобщо да обръщам внимание. Живей си е кибер пространството, щото тва е единствената ти утеха.

Сега самоуспокои ли се,че такива като мен са само в кибер пространството.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 14:15

гражданин от село написа:
Red_Girl написа:Мисля, че казах каквото има. Такива като теб бол в интернет пространството. Единствено тук може се правите на мъже. Няма смисъл изобщо да обръщам внимание. Живей си е кибер пространството, щото тва е единствената ти утеха.

Абсолютно да. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 ное 2011 14:22

Red_Girl написа:
гражданин от село написа:

Абсолютно да. :)

Защо се карате за глупости?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 14:32

Old_death написа:Защо се карате за глупости?

Ми не са точно глупости, защото голяма част от масата фенове във сектора са такива като него-незапознати, неразбиращи и не приемащи идеите на хора, подкрепяли ЦСКА много повече от тях в България и по света. Токато не се въведе някакъв ред, агитката ни ще бъде в това състояние. Щото на обикновен мач си идваме една минимална бройка, но на по-големи се изсипват хора, които дори не знаят защо са дошли, които не правят нищо и са дали 2 лв за билет за Г сектор, зашото е най-евтино и отгоре на всичко след това мрънкат. На стадиона има и други сектори, където си седиш и си чоплиш семки и никой не ти пречи. Но трябва да се бръкнеш малко повече..Предпочитам аз да давам 15 лв за Г, но да знам, че ще има хора, които знаят за какво са там ,а в другите сектори да е по 5 лв билета, отколкото обратното.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 21 ное 2011 14:45

и са к'во? Къде ше се играе мача с Лудогорец? Дека ке рита Спаско? :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 14:49

BOKA_PALRMO написа:и са к'во? Къде ше се играе мача с Лудогорец? Дека ке рита Спаско? :mrgreen:

Където и да е Зику ше наказва... първо бяхте вие, сега литекс, следва и лудогорец :) 3 в 1- неочаквано добра комбинация. :)

Офтопик:
Image

Изображение

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 21 ное 2011 14:53

Red_Girl написа:
BOKA_PALRMO написа:и са к'во? Къде ше се играе мача с Лудогорец? Дека ке рита Спаско? :mrgreen:

Където и да е Зику ше наказва... първо бяхте вие, сега литекс, следва и лудогорец :) 3 в 1- неочаквано добра комбинация. :)

ХИКС! Само гледайте да не ви отупат, че ше ни объркат сметките и на нас. Прогноза 1:1-( 0:1 Марселиньо, 1:1 Зику от дузпа) :mrgreen:
Годините минават бавно,

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 ное 2011 14:56

Red_Girl написа:
Old_death написа:Защо се карате за глупости?

Ми не са точно глупости, защото голяма част от масата фенове във сектора са такива като него-незапознати, неразбиращи и не приемащи идеите на хора, подкрепяли ЦСКА много повече от тях в България и по света. Токато не се въведе някакъв ред, агитката ни ще бъде в това състояние. Щото на обикновен мач си идваме една минимална бройка, но на по-големи се изсипват хора, които дори не знаят защо са дошли, които не правят нищо и са дали 2 лв за билет за Г сектор, зашото е най-евтино и отгоре на всичко след това мрънкат. На стадиона има и други сектори, където си седиш и си чоплиш семки и никой не ти пречи. Но трябва да се бръкнеш малко повече..Предпочитам аз да давам 15 лв за Г, но да знам, че ще има хора, които знаят за какво са там ,а в другите сектори да е по 5 лв билета, отколкото обратното.

Не обичам разделянето на "семкаджии" и на "фенове".И аз не одобрявам издънките и начина по който някои смятат,че поддържат отбора,но не давам такива квалификации.В края на краищата ЦСКА сме ние,феновете.Според мен истинския фен е тоя,който поддържа отбора си,но не му пречи.Всички тия издънки,които водят до някакво наказание,дали парично или с лишаване от домакинство,въобще не помагат на отбора ни.Лично аз предпочитам вместо да се плащат пари за наказания,тия пари да се дават за премии,заплати или някъде другаде в отбора.Лишаването от домакинство също орязва бюджета на клубът.В тоя тон на мисли си задай въпроса кой обича и поддържа повече тоя клуб.Семкаджиите или истинските,според теб,фенове.Разбирам и тия хора,които все някъде трябва да изразходват енергията си,но смятам,че там му е мястото.Винаги съм се възхищавал на поведението на английските фенове.През целия мач те пеят песните си и поддържат любимия отбор,но не създават ексцесии на стадиона,с които могат да навредят на отбора си.Има още много да се учим!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 14:56

BOKA_PALRMO написа:
Red_Girl написа:

ХИКС! Само гледайте да не ви отупат, че ше ни объркат сметките и на нас. Прогноза 1:1-( 0:1 Марселиньо, 1:1 Зику от дузпа) :mrgreen:

Дузпите са по ваща част.А вие май не се вписвате в наще сметки. Кой ли ви брои за живи? :mrgreen: :mrgreen: Затова е и този интерес към наще мачове. :)

Офтопик:
Image

Изображение

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 21 ное 2011 15:00

Red_Girl написа:

Дузпите са по ваща част.А вие май не се вписвате в наще сметки. Кой ли ви брои за живи? :mrgreen: :mrgreen: Затова е и този интерес към наще мачове. :)[/quote]

да, да, вервай си :mrgreen: ...нали знаеш колко пъти ви обръщахме в класирането- та от 7 точки ли не беше, та 4 точки 4 кръга преди края на първенството- просто само ние можем да ги правим тези обрати...и тази година е поредния :mrgreen:
Годините минават бавно,

Върни се в “Архив”