ЦСКА - Миньор (Пк) София 12.11.2011 събота 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА - Миньор (Пк) София 12.11.2011 събота 16:30

Мнениеот mistreated » 13 ное 2011 16:55

ozzmozisa написа:много отнети топки в средата на терена и пасове от дълбочина е разликата от предишни мачове.скоростта-горе-долу.

Аз лично видях много грешни пасове от страна на Миньор, а не отнети топки от нашите полузащитници. Дано аз да греша и наистина да играем по-добре. Другата седмица ще видим.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 ное 2011 17:05

mistreated написа:
ozzmozisa написа:много отнети топки в средата на терена и пасове от дълбочина е разликата от предишни мачове.скоростта-горе-долу.

Аз лично видях много грешни пасове от страна на Миньор, а не отнети топки от нашите полузащитници. Дано аз да греша и наистина да играем по-добре. Другата седмица ще видим.

Грешните пасове на халфовете на Миньор в 80% от случаите бяха плод на пресата,на която бяха подложени през по голяма част от времето.Просто нямаха време да обработят топката,да вдигнат глава и да се огледат.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 14 ное 2011 14:54

Мача с Миньор беше същия, като този във Враца с малката разлика, че си вкарахме положенията навреме. Защитата ни пак допусна детински гол и вече не знам, какво тренират през седмицата. Вижда се, че Зику е голям футболист, но не може само той да ни вади всеки мач. С Ч.Море и Враца нямаше ден и нещата се объркаха. Да не говорим за Славия, когато влезе и веднага вкара, но беше късно. Дано слещу Литекс да няма толкова грешки и ЦСКА да победи с игра, а не с някакво изригване на даден играч.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 ное 2011 15:09

redpride написа:Мача с Миньор беше същия, като този във Враца с малката разлика, че си вкарахме положенията навреме. Защитата ни пак допусна детински гол и вече не знам, какво тренират през седмицата. Вижда се, че Зику е голям футболист, но не може само той да ни вади всеки мач. С Ч.Море и Враца нямаше ден и нещата се объркаха. Да не говорим за Славия, когато влезе и веднага вкара, но беше късно. Дано слещу Литекс да няма толкова грешки и ЦСКА да победи с игра, а не с някакво изригване на даден играч.

Разлика има и тя е,че се видяха наченки на комбинативност и смисленост в изграждане на атаките.Надявам се това да продължи във възходяща линия.За защитата си прав,но погледни,че два мача нямаме с една и съща защита и като добавим слабата форма на накои играчи се получава това,което е. :( Но има още няколко дни да ги "постегнат". :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 ное 2011 12:57

Архив.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”