Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30
onegavon написа:Ти нали даде прогноза, че няма да бием?За моите глупости да ти обясня, има правило, че при равни точки се гледат резултатите от мачовете между отборите .Значи ние ви бихме, Лудогорец ви би , Черноморец също напролет гостувате в Ловеч.Значи , че срещу преките си конкуренти има те само загуби бе з Литекс.Така , че не са само точките не искам да коментираме кадровия ресурс
защото очевадно вие нямате нищо в нападение сравнено с нашите ресурси .В халфовата линия може и да сте по-добре в защита мисля , че сме една идея над вас.Вратарите ни са равностойни седна идея откъм опит в наша полза.Да не говорим , че нямате манталитет да играете успешно навън за каква конкуренция въобще става въпрос.Приемете спокойно и тази година като нулева оставете си треньора на спокойствие и може би догодина ще видим едно по-борбено противопоставяне.Желая ви искрено успех защото само силни Левски и ЦСКА ще направят българския футбол наистина силен
Аз съм дал прогноза на база реалности!И мачът днеска го доказа!Ако си проследил внимателно нещата,моето желание беше за ваша победа днес и съм доволен!!!Апропо ти вече коментира Дарко,че напуска,вземи малко да се отпуснеш,а?Или не си спомняш?Както и да е-на дребно да се заяждаме, не си струва... Да подцениш Левски в 14 кръг,при 5 точки разлика,е смело и авангардно-освен ако не си Литекс!!!Дори и те не направиха тази грешка,а се подсигуриха тройно!Е,ако вие сте с класи над другите,може царствено да махнете с ръка,спор няма...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
cska_90 написа:Нещо да кажете разбирачите??? Свинщинаааааааааааааааа!!! И ако днес пак не ви е х аресал сектора значи сте пълни идиоти!!!!![]()
![]()
![]()
Да, без малоумни лозунги и плакати е по-добре. Може би ще е добре и да не се хвърлят бомби по терена защото например в ЕКТ това ще донесе санкции на отбора, а да не говорим, че може да осакатите някой.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
такаааам- Литекс е АУТ от играта. А в следващия кръг идва най-забавното- самоубийствен хикс между ЦСКА и Лудогорец- зрелищно 1:1 за ЛЕВСКИ Другата събота, отварям буркана с туршийката, мятам свински пържоле да цвърчат у фурната, наливам си чаша отлежало Бургундско вино, запалвам си "Кохиба-та, и чекам да ми играят бацета-ЦСКА-Лудогорец....мааааалииии...к'ръваво дерби баце и 1:1 накрая А?...А?..К'во викаш-нищо ли?
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
vaskonti написа:cska_90 написа:Нещо да кажете разбирачите??? Свинщинаааааааааааааааа!!! И ако днес пак не ви е х аресал сектора значи сте пълни идиоти!!!!![]()
![]()
![]()
Да, без малоумни лозунги и плакати е по-добре. Може би ще е добре и да не се хвърлят бомби по терена защото например в ЕКТ това ще донесе санкции на отбора, а да не говорим, че може да осакатите някой.
Първо, това не са бомби, а пиратки и никой не могат да осакатят!!!Бомби няма вече близо 10 години в сектора!!!!!!
Второ, наказанието за това не е голямо-а и ми дреме колко ще платят боклуците!!

Шоуто неска беше феноменално-другото са мрънкания!
Последна промяна от cska_90 на 20 ное 2011 23:54, променено общо 3 пъти.

-
vaskonti написа:Да, без малоумни лозунги и плакати е по-добре. Може би ще е добре и да не се хвърлят бомби по терена защото например в ЕКТ това ще донесе санкции на отбора, а да не говорим, че може да осакатите някой.
Не само в ЕКТ,но и тук.Самоче за тях е важен не футболът,а как изглеждат на клипчетата,колкото повече простотии,толкова повече гордост и самодоволство.Самоизява на комплексарчета събрани в тълпа.А как ли са като индивидуалности?
-
onegavon написа:
Ти нали даде прогноза, че няма да бием?За моите глупости да ти обясня, има правило, че при равни точки се гледат резултатите от мачовете между отборите .Значи ние ви бихме, Лудогорец ви би , Черноморец също напролет гостувате в Ловеч.Значи , че срещу преките си конкуренти има те само загуби бе з Литекс.Така , че не са само точките не искам да коментираме кадровия ресурс
защото очевадно вие нямате нищо в нападение сравнено с нашите ресурси .В халфовата линия може и да сте по-добре в защита мисля , че сме една идея над вас.Вратарите ни са равностойни седна идея откъм опит в наша полза.Да не говорим , че нямате манталитет да играете успешно навън за каква конкуренция въобще става въпрос.Приемете спокойно и тази година като нулева оставете си треньора на спокойствие и може би догодина ще видим едно по-борбено противопоставяне.Желая ви искрено успех защото само силни Левски и ЦСКА ще направят българския футбол наистина силен
браточка, ти нещо итреще май аа:)-да сме пишели сезона нулев?-чеки малко бре
5 точки и цели 16 кръга до края. Предстоят ви сега мач с Лудогорец, а в първите четири пролетни кръга-гостуване в Бургас и гостуване на Лаута, където на всичко отгоре,треньорите са левскари
Така че не бързай, че да не ревеш накрая-ЛЕВСКИ напролет ще е много, много по-силен....а ще има и "организация"

Ти нали даде прогноза, че няма да бием?За моите глупости да ти обясня, има правило, че при равни точки се гледат резултатите от мачовете между отборите .Значи ние ви бихме, Лудогорец ви би , Черноморец също напролет гостувате в Ловеч.Значи , че срещу преките си конкуренти има те само загуби бе з Литекс.Така , че не са само точките не искам да коментираме кадровия ресурс
браточка, ти нещо итреще май аа:)-да сме пишели сезона нулев?-чеки малко бре

Годините минават бавно,
cska_90 написа:vaskonti написа:cska_90 написа:Нещо да кажете разбирачите??? Свинщинаааааааааааааааа!!! И ако днес пак не ви е х аресал сектора значи сте пълни идиоти!!!!![]()
![]()
![]()
Първо, това не са бомби, а пиратки и никой не могат да осакатят!!!Бомби няма вече близо 10 години в сектора!!!!!!
Второ, наказанието за това не е голямо-а и ми дреме колко ще платят боклуците!!
Шоуто неска беше феноменално-другото са мрънкания!
Бях на мача, от страната на Офанзива се пя добре - от другата - не чак толкова. Но като цяло не беше зле. Пирото ми хареса! Добре се представихме, а най-радостното е, че напълнихме сектора отново! Не помня мач с Литекс, в който да не сме си пълнили сектора за гости! Уникално!!!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Синьо сърце коментирам ситуацията към момента.За мен имаме повече аргументи без да ви подценявам.Вие нямате кинти за селекция и само с добър треньор няма да стане.Голям плюс за вас е , че разкарахте Гонзо но той вече ви събра 4 загуби , което статистически е много и то срещу преки съперници.Биеме ли Лудогорец в последния кръг първенството е приключило за мен . Ти естествено може и да предполагаш друг развой , но поне се опитай да го обосновещ с някакви реални аргументи защото до тука не виждам нищо , което би ви довело до титлата освен добрия ви треньор.Той обаче не е достатъчен, много добре знаеш ,че трябват и дру ги неща .
BOKA_PALRMO написа:onegavon написа:
браточка, ти нещо итреще май аа:)-да сме пишели сезона нулев?-чеки малко бре5 точки и цели 16 кръга до края. Предстоят ви сега мач с Лудогорец, а в първите четири пролетни кръга-гостуване в Бургас и гостуване на Лаута, където на всичко отгоре,треньорите са левскари
Така че не бързай, че да не ревеш накрая-ЛЕВСКИ напролет ще е много, много по-силен....а ще има и "организация"
![]()
Вие с Видима на герена се мъчите, шампиони ше ставате

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!