Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Санта Хулия може да остане без футболисти срещу Левски-смях
Да, бе, прав си.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО
Тия фенове дето са поискали високите цени са по-ненормални и от ръководството на Левски!!! Билетите за този мач трябва да са 0 лева, а на всички, които са били на мача с БАТЕ Борисов клуба трябва да даде по 10 лева на входа!!!!!!! Ненормалници!!!!!
защо написа:Пешо, обясни му на тоя Сиукси, че когато даваш на някой играч, ти взимаш пари от него, а не обратното, че с това образование, дето го дават в Подуене, не можете и помежду си да комуникирате (демек да си разбирате лафовете).
обясни ми къде неразбра нещо от моят диалог с Пешо?
Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО
PFC Litex написа:siuxi написа:скъпи са билетите за А и В сектор ,но Батков трябва да печели от някъде
http://www.sportline.bg/news/39631/%D0% ... 0%B8%D0%BC
нали сме се разбрали ,че това е жълт сайт!!!!!тоест пише лъжи

Разбрах го, бе, човек, даже по два начина - големите писатели са така, пишат многопластово. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Без Жоб ще се окажем с празен Джоб!
мустака не ви е виновен, просто такъв футболист няма какво да го задържи в България, само си представете играл е години в англия на супер стадионите, а тук с тия разорани ниви дето ги имаме никой няма да иска да дойде, дори и да му дават добри пари
Левски изрита футболист на Динамо Киев
Шампионът Левски се отказа да привлече в редиците си футболиста на Динамо Киев Атанас Чипилов. Както е известно, нападателят бе на проби и се готви с тима по време на лагера в Боровец. Бившият юноша на сините дори взе участие в контролата срещу сръбския Севойно. Интересното обаче е, че Емил Велев пусна в игра Чипилов през второто полувреме и явно недоволен от неговото представяне го смени няколко минути по-късно.
Леле не мога да повярвам ... Това момче беше толкова добро, толкова бързо, финтове правеше... Много по-добро от някои от юношите на Левски! Жалко наистина.....
Според мен тази новина само подсказва, че Жоб ще подпише ... Иначе да му пожелаем късмет на момчето и да пробие в Динамо Киев
Леле не мога да повярвам ... Това момче беше толкова добро, толкова бързо, финтове правеше... Много по-добро от някои от юношите на Левски! Жалко наистина.....

- maximalniq
- Контакти:
Re: Левски изрита футболист на Динамо Киев
Момчето просто няма как да играе при нас.Ако вземем Жоб ,имаме и Христов и Цачев.Щеше да стои само резерва.По-добре да се развива в чужбина и някой ден да стане добър футболист.

от кой юноша е по-добър бе?....от Ники Димитров??.....от Цачев??.....Боян Табаков?......кажи от кой?
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
Жоб влобще не е сигурен!...
И аз да бях на негово място с тази визитка и аз не бих минавал проби...
Помните ли Мечо го искаха на проби (в чужбина като играеше в Левски) и Сираков отговори че такъв футболист не може да бъде унижава с проби...
тук говорим за по-голям футболист от Мечо...простотията на кокала няма край!
И аз да бях на негово място с тази визитка и аз не бих минавал проби...
Помните ли Мечо го искаха на проби (в чужбина като играеше в Левски) и Сираков отговори че такъв футболист не може да бъде унижава с проби...
тук говорим за по-голям футболист от Мечо...простотията на кокала няма край!
Последна промяна от Enravota на 09 юли 2009 18:26, променено общо 1 път.