Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

apostola13
Контакти:

Re: Без Жоб ще се окажем с празен Джоб!

Мнениеот apostola13 » 09 юли 2009 11:24

най вероятно няма да подпише.поискал е ден за размисъл и е казал че няма да минава нито пробен период нито ще играе двустранна игра.много правилно.той е много класен нападател.вчера беконо като е разбрал не е можал да повярва че такъв футболист идва б БГ и нормално.има 6 сезона във вишата лига на англия все пак и играе с Ето о в националния на камерун двойка нападатели.типично по български мустака ще осере работата и няма да има сделка.просто в тая държава никога нищо не става като хората и това е задължително явление за всичко:)))) естествено продължението е ясно.лили иванова се скъсва да изпуска,ицо гредата активно му помага и левски отново играе добре и накрая пак играе ганкиното на бос крак,както в повечето случай последно време.това е левскари.тъжно тъжно но факт....дано не съм прав и утре има сделка все пак.да видим.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО

Мнениеот bigbonusprize » 09 юли 2009 11:31

И аз преди само в Б ходих ама миналата година си взех карта за А и смятам и тази да го направя. Сектор А обезумява... :lol: и започва да ми харесва все повече и повече...
Но последният сезон сектор Б беше на много високо ниво! Поздравления за организацията. Отдавна трябваше да стане така...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
svetkavica*ultras
Контакти:

Мнениеот svetkavica*ultras » 09 юли 2009 11:35

Наистина ще е много полезен,в случай че решим да ограбим някоя бананова плантация :mrgreen: ...В тия гладни времена не трябва да го изпускаме :idea:
"We must secure the existence of our people and a future for white children"
http://www.bars.ucoz.com

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 09 юли 2009 11:50

Като се погледнах отстрани изглеждам много тъпо :x :x
Не трябва аз да казвам кой е левскар и кой-не.
Всички обичаме Левски.
Мога само да се извиня.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 юли 2009 11:52

groti написа:
tprodanov написа:Аз пък съм убеден, че грешиш. Не помня от колко години съм по мачове. Само веднъж картата ми беше за В, всички сезони съм бил в Б. Не знам на кое викаш ултрас, ма можеш да си сигурен, че знам името на отбора и не само. И така са повечето във сектора. Това, че има някое 15 годишно лапе, което е изпило една бира повече и му е дошла смелостта на стадиона не е лошо. Напротив. Един ден и то ще стане човек. Лудоста и младоста в сектора колкото и противна да изглежда на някого и понякога е важна, тя е духа и сърцето на отбора и агитката.

Нали знаеш,че тук говориме с големи условности.Това 15 годишно лапе дето е дръпнало биричката или магистралката на връщане ще пребие 13 годишно лапе фен на другия отбор. Или ще потроши някой рейс.Или ще хвърли бомбичка на главата на някого.Айде да не генерализираме.Хубаво е когато феновете са непримирими и понякога буйни,но всичко си има граници.Канонадата на мача със Сиони беше отвратителна за тези които седяхме на по-долните редове.Фенщината не е Лонсдейл и Фред Пери.
Между другото не знам дали си ходил на мач преди 97-98 година,когато същите тия сперматозоидчета ги нямаше.Е,тогава на мачовете между нас и чорбата стадион Васил Левски беше пълен (а беше с по-голям капацитет),като чорбарите бяха в Г и малка част от В.На мачовете с Шумен и Добруджа имаше по 15 000 човека редовно.И тогава имаше млади и буйни,но не си спомням да е имало много потрошени рейсове или чак толкова брутални сбивания.Винаги е имало дразги с чорбарите и сме се гонили и т.н. но никога не е било свинщина като последните години.Все пак последните 1-2 сезона се вижда някакъв прогрес.

Разликата не е в лапетата. Разликата е, че големите, на моята възраст по-точно спряха да идват. Всъщност, онези хора, от средата на 90те години, които правеха агитката толкова силни, та нищо червено не смееше да гъкне, вече ги няма. И затова лапетата изпъкват повече. Но може да си сигурен, че и те ще станат хора. Където е текло пак ще тече, средата ще ги вкара в правилния път.

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 09 юли 2009 12:00

veidar45 написа:Абе вие и Торес да вземете пак няма да направите нищо в този турнир

Ей чорбар не знам дали ако вземем Торес ще влезем,но си погледни смешния отбор,защото се вижда,че с това което взехте "звездите на Сливен и Ботев" май няма да се получи и по-добре си мълчи,за да не се получи така че Левски да влезе и тази година в Шампионската лига,а пък вие отново да сте с пръст в **з.А доколкото за Жоб и аз се надявам да го вземем и то много,просто човека си има фигура на футболист,на централен нападател,такъв какъвто на нас ни трябва.Да мачка защитниците и да вкарва.Дано помислят трезво от управата и да го вземем,мисля че само ще спечелим от това.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 юли 2009 12:13

Не са спряли да идват..Е някои да,други не.Просто част от тях вече имат семейства и т.н. Много от мойта компания се измести към сектор А...а другите на запад от Сърбия :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Героите от САЩ`94 срещу „Левски”Сф.

Мнениеот Los Che » 09 юли 2009 12:56

Героите от САЩ`94 срещу „Левски”Сф.

09.07.2009г. 11:32 h
http://www.bluepowereu.bg

Все повече се набива на очи противоборството между кръга „САЩ`94” и отбора на „Левски”Сф. Събитията от това лято и трансферната кампания потвърждават нашата теза. Преценете сами.
Йордан Лечков

Кмета на Сливен отказа да продаде поне един играч на „Левски”. По-точно той не отказа направо а им определи такава цена , че всеки български клуб , а дори и повечето източноевропейски грандове, би се отказал веднага от тях. В следващия момент когато от цска ги поискаха , той набързо им ги подари за 500 000 и то за четиримата в комплект. Така Иван Стоянов, Коста Янев и Костадин Стоянов вместо да заиграят в групите на Шампионската лига ще провалят кариерата си на Панчарево. От своя страна Любо Пенев някак набързо се съгласи да изпрати ненужните си играчи в Сливен. В същото време Кмета с лека ръка се отърва от такъв играч като национала Исмаил Иса, който благотворително му бе преотстъпен от ръководството на сините. По всичко личи, че Сливен ще е тежка дестинация за гостуване на шампионите и за следващия сезон.

Красимир Балъков

В Бургас Балъков също работи срещу „Левски”. Като награда той също ще получи няколко ненужни за цска играчи. В замяна Краси сякаш дебне в засада за желани от „Левски” играчи за да ги подлъже да завият не към „Герена” а обратно към „Лазур”.
Като се започне с Даксон да Силва от „Локомотив”Пд.и се стигне Томи Петреску.
Говори се , че проблемите на „Левски” с Филипе да Коща са започнали скоро след като той е получил тайна оферта от „Черноморец”. От всичко това следва , че и Бургас ще е трудна спирка по пътя на „Левски” към нова титла.

До тук бяха изброени имена на участници от американското лято , които и преди не са се славели като любещи „Левски”. Следват такива които са яли мек хляб на „Герена” а сега работят срещу родното си гнездо.

Боби Михайлов

Боби продължава да работи срещу „Левски”. Иначе няма как да се определи политиката му към отбора от Панчарево. Вместо да ги изхвърли от А група за неплатени данъци, той ги включи и в жребия за сезон 2009/20010. А далаверата с Тимонов и Н.Манчев? Двамата още имат редовни договори с редовно съществуващ отбор от А група. А им бе позволено да играят за цска и то в чужбина! Ако от УЕФА разберат за този факт , нищо чудно да последват жестоки санкции за родното БФС.
Тук изобщо не споменаваме за варварското отношение на г-н Михайлов към „Левски” и циганията при връчването на златните медали на заслужените шампиони.

Наско Сираков

Легендата на отбора също всячески се труди срещу „Левски”. Освен че помага на отбора от Ловеч, което е напълно обяснимо при положение , че там е любимеца му Мъри, той работи срещу „Левски” и като директор на нац.отбори. След участието си в мачове на нац.отбор , много от нашите елитни играчи не могат да участват в срещите на любимия си отбор. На края той отказа да се завърне в „Левски” с което напълно се само разкри като враг на отбора на народа. Когато ти предложат пост в ПФК”Левски”АД е кощунство да откажеш. Явно Наско също се готви да попречи на възхода. Нищо, в Европа няма как да ни спре!

Затова ние милионите фенове на отбора искаме да им кажем:
Горе ръцете от отбора на народа!
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

kozmo
Контакти:

Re: Героите от САЩ`94 срещу „Левски”Сф.

Мнениеот kozmo » 09 юли 2009 13:03

Смех !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Героите от САЩ`94 срещу „Левски”Сф.

Мнениеот more » 09 юли 2009 13:04

Явно е отбора на ненарода щом всички са срещу него явно народа се отдръпва от вас. ;) :lol:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Архив”