Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател
Пич нали затова минава пробен период , нали затова днес той и топчо са тренирали с Яската Екимов ? Ти Батко не го мисли за балък , а нещото което ме отвръщава е , че национал на Камерун , играл в Висшата Лига ще да иска по-малка заплата от наш Митко Макриев .... Е това е ... Мите ако бях на твое място се заривам сам ! 

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател
От един мач (още повече - контролен) не може да се правят генерални изводи
Re: Батков прави от Левски балканския Реал Мадрид - не иска да г
Въпросът е да се вземат добри футболисти преди групите на ШЛ, а не чак след тях. Инвестициите носят приходи. А така Батков да разчита само на зверски късмет, няма как да стане.
Re: Батков прави от Левски балканския Реал Мадрид - не иска да г
Сигурно ще организира турне на Левски в Китай с рекламна цел като Реал
.Ще избиват трансферите като продават фланелки 

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО
Аве ръководството на Левски вие добре ли сте ве, 10 и 8 лв цена на билета срещу този никакъв отбор. От нас ли искате да печелите в тази криза. Не Ви ли е срам а??? Какви са тези цени, а недей се боже да влезете в шампионска лига 200 лева ли ще сложите цена на билета???
БАТКОВ, РЪКОВОДСТВОТО ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЛЕЗТЕ ДО ФЕНОВЕТЕ.. НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МАЧ, А СЕГА СЕ ГАВРИТЕ С НАС....
БАТКОВ, РЪКОВОДСТВОТО ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЛЕЗТЕ ДО ФЕНОВЕТЕ.. НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МАЧ, А СЕГА СЕ ГАВРИТЕ С НАС....
Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО
Пф ако си при семкарите и 15 може да ти го сложат ... в сектор Б ми се вижда нормална цена за истинските фенове!
Друг е въпроса, че семкарите ще дойдат в "Б", точно заради цената
ама то на всички европейски мачове е така ...
Друг е въпроса, че семкарите ще дойдат в "Б", точно заради цената

- fabregas_949
- Контакти:
heskey-gb написа:Аве ръководството на Левски вие добре ли сте ве, 10 и 8 лв цена на билета срещу този никакъв отбор. От нас ли искате да печелите в тази криза. Не Ви ли е срам а??? Какви са тези цени, а недей се боже да влезете в шампионска лига 200 лева ли ще сложите цена на билета???
Ех, айде сега малко преувеличаваш, 10 лева какво са?

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
ДОБРЕ ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ - ЩОМ КАЗВАТЕ ЧЕ ТАКА Е В ЕВРОПА... И СА ДОБРЕ ЦЕНИТЕ!
Аз принципно винаги съм защитавал високите цени на билетите особено в Европа, но срещу андорци малко смешно ми се вижда
Явно Баждека строи къща и му трябват пари...

- valkata_levski
- Контакти:
A сектор-50 лева
В сектор-40 лева
Б сектор-1-2 лева
За да може семкарите да не ходят на мач...
В сектор-40 лева
Б сектор-1-2 лева
За да може семкарите да не ходят на мач...