Левски - Видима-Раковски 19.11.2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Видима-Раковски 19.11.2011
Хора кажете някой live stream да мога да гледам мача
- blue avalanche
- Контакти:
"„Видима-Раковски” няма да играе срещу „Левски” с нагласата да загуби с по-малко,пише официалният сайт на севлиевци.
Напротив,старши треньорът Костадин Ангелов настройва своите футболисти да не се чувстват като обречени,а да излязат с вяра,че могат да спечелят срещу сините.
„Нашата настройка е да отидем и да победим „Левски” на техния стадион.Ако не излезем с тази настройка,в противен случай сме обречени на неуспех. Разликата в класите,мисля, че няма да ни попречи да се покажем като един силен отбор” - заяви старши треньорът Костадин Ангелов."
Въх,въх...
Напротив,старши треньорът Костадин Ангелов настройва своите футболисти да не се чувстват като обречени,а да излязат с вяра,че могат да спечелят срещу сините.
„Нашата настройка е да отидем и да победим „Левски” на техния стадион.Ако не излезем с тази настройка,в противен случай сме обречени на неуспех. Разликата в класите,мисля, че няма да ни попречи да се покажем като един силен отбор” - заяви старши треньорът Костадин Ангелов."
Въх,въх...
-
blue avalanche написа:Въх,въх...
Искрено се моля, Севлиевци да излязат с тази нагласа и да не са окопани, тоест - "да търсят победата" ...

-
А някой да е чул случайно за титулярният ни състав ? ...
Дали Ники Костов не го е съобщил ?
Интересно ми е, с кой ще излезем на върха на атаката ... Дали с Цветков или със Сьорд.

Интересно ми е, с кой ще излезем на върха на атаката ... Дали с Цветков или със Сьорд.

Явно не си слушал/гледал пресконференцията на Костов от днес на която каза, че промени в състава за утре спрямо този от мача с Берое няма да има.
След мачът пък с Берое сподели, че неговата система е да играе само с един опорен халф и така ще бъде и за напред в Левски.
След мачът пък с Берое сподели, че неговата система е да играе само с един опорен халф и така ще бъде и за напред в Левски.
THE G.A.M.E написа:А някой да е чул случайно за титулярният ни състав ? ...![]()
Вчера слушах ,че Ники Костов нямало да прави промени в титулярните 11 от мача с Берое

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Новият наставник на Левски Николай Костов все още не е решил дали Тодор Христов ще започне като титуляр срещу Видима. Пред наставника стои вариантът по крилото да се подвизава испанецът Тони Калво, който доскоро лекуваше травма. Костов е решил да даде шанс на единият от двамата, вместо Дани Младенов, който игра срещу Берое и записа две асиситенции.
BaLoN написа:Мача е X
Иска ти се

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64