ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Сант Хулия [официална тема]
Двубой който бързо ще забравиме.Рутинна победа,журналята ще мърморят по дифоут,на никой няма да му пука за тях,а Левски ще чака жребия и следващия съперник.
110 години любов!
-
- Контакти:
ДАНО ДА ГИ ОТУПАМЕ ОЩЕ В СОФИЯ
Ние ако не ги отупаме още в София,по-добре да разпуснем отбора и да ходим да гледаме хандбал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Ние ако не ги отупаме още в София,по-добре да разпуснем отбора и да ходим да гледаме хандбал.
На опера,на опера ,отиваме на операаааа

110 години любов!
- non.mollare.mai
- Контакти:
Не мога да разбера къде и как търсиме класен нападател като той е под носа ни верно че сега ше става премиер ама Бойко си е Бойко ще се справи с всичко , пускахме скаути в Левски Бистрица , уж беше пред трансфер , верно че младежа се контузи сериозно но мисля че ако го вземем ще направи добър сезон, лично аз съм го гледал на живо и мога да твърдя че ще скрие топките на всеки защитник с/у който се изправи този Титан (с главно "Т" ) 

[rimg]http://prikachi.com/files/737084T.gif[/rimg]
-
- Контакти:
"Нашият следващ съперник Левски е българският Реал Мадрид и ще ни бъде много трудно срещу него". Така окачестви "сините" треньорът на Сант Жулия Патри Гонсалес, след като неговият тим елиминира след изпълнение на дузпи Тре Фиори от Сан Марино и стигна до сблъсък с нашия шампион, съобщи Гонг.

- bluehooligan
- Контакти:
Биеме ги и в двата мача с голяма разлика. Успех на Сините Шампиони и на другите Български отбори в ЕКТ! 

БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!!!
Те жителите на Андора са по-малко от хората,които са регистрирани във форума 

-
- Контакти:
NeRaDzYrA написа:levski_777 написа:"Нашият следващ съперник Левски е българският Реал Мадрид и ще ни бъде много трудно срещу него". Така окачестви "сините" треньорът на Сант Жулия Патри Гонсалес, след като неговият тим елиминира след изпълнение на дузпи Тре Фиори от Сан Марино и стигна до сблъсък с нашия шампион, съобщи Гонг.
vie sq sa nadqvat kato real da otpadnete na osminafinal zatva li cavti6 taka
ПИША ЗА ИЗКАЗВАНЕТО НА ТРЕНЕРА ИМ! ПРОБЛЕМ

-
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - Санта Хулия 2 кръг ШЛ 15.07
apostola13 написа:всяка година слушам едно и също........тия ако не ги бием,ония ако не ги бием и т.н. слаби отбори няма-това е шампионска лига,всеки иска парче от тортата,слезте на земята.трактористите взеха точки в групите на ювентус и зенит,иначе в двата мача ги бяхме сгънали като дървен метър,тия жилина бяха много слаби после праснаха вила в групите...тия дни сложиха и тройка на чорбата в леко тренировачно темпо.колкото и да ги изкарват слаби,играят футбол и се борят за място под слънцето.цената е 10 милиона евро тая година.мислите ли че някои ще ни се надупи за да влезем в групите? не и няма как да стане.левски по добре първо да подпишат с жоб и после да говорят за групи и т.н. добре че е бардон.поне знам че вече ни е вкарвал при богатите.няма значение дали ще бием а дали ще продължим напред.това е .всичко друго са празни приказки и заяждания и то най вече от фенове на отбор които от 4 години не може да помирише квалификации за шампионска лига па камо ли групи.
Напълно съм съгласен ... Успех на Левски в групите