Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски
Поне като ще взимат свободни да бяха взели Асус или Ричи примерно - малко по-млади.И Макриев никак нямаше да ни е излишен, а го изпуснахме за няколко глупави хиляди, които изглеждат смешни на фона на парите от ШЛ и ЛЕ
- bigbonusprize
- Контакти:
futbolqga написа:Поне като ще взимат свободни да бяха взели Асус или Ричи примерно - малко по-млади.И Макриев никак нямаше да ни е излишен, а го изпуснахме за няколко глупави хиляди, които изглеждат смешни на фона на парите от ШЛ и ЛЕ
Маркиев е долен алчен тип! При положение, че в момента взима по-малко от предложеното му от Батков няма какво да коментираме. Искал пари, които само ще развалят хармонията в съблекалнята. Много ми падна в очите. Някакси му бях простил бягството, но това вече мина всякаква граница! Да си играе при посредствените евреи и дано не помирише европейски турнир...
За Асус съм съгласен. Много се надявах да го видя на Герена.
Ричи не ни трябва! И без това само се наливаше като беше тук (вярно, че правеше силни мачове, но все пак...). Сега на негово място си имаме Гаджев и Сърмов!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ричи от доста време не е играл
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Поне вече можем да сме на 100% сигурни за Владо Гаджев (иначе преди договор при нас никога няма 100%
)

ГАДЖЕВ ПОДПИСА С ЛЕВСКИ ЗА ТРИ ГОДИНИ
Най-добрия ни трансфер от много време на сам
!!!СЕГА АКО МОЖЕМ ДА СИ ВЪРНЕМ И ЕНЬО ,ГРЕШКА НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ!!!
Най-добрия ни трансфер от много време на сам

Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
И какво като не е дал 1 стотинка? Не всичко става с пари... Ще видим Реал с многото пари какво ще направят,дано се паднем с тях в ШЛ!
Да им натрошим милионите... хахаах

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Наистина и ако подпишеме с камерунеца ще изглеждаме добре.Не е това,което се желаеше,но като се им предвив ситуацията-кризата и т.н. можеше да е далеч по зле.
- bigbonusprize
- Контакти:
W84me написа:И какво като не е дал 1 стотинка? Не всичко става с пари... Ще видим Реал с многото пари какво ще направят,дано се паднем с тях в ШЛ!![]()
![]()
Да им натрошим милионите... хахаах
Хахахаха дА! Дано ни се паднат, да ги обалеринчим едно хубаво...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
Така.....нещата се нареждат, дано да подпишем с Жоб, и мисля че, селекцията може да приключи на този етап. За мен камерунеца е, далеч по удачен вариант от Макриев, ще свърши страшна работа, но наистина дано да подпише, че иначе какво като тренира с нашите ? А тази година направихме селекция, сега трябва да видим, дали ще се направи и отбор, щото изпълнителите ги има.....вече и по двама равностойни на пост ! Мен лично много ме радва, все по честата поява на Бензукан в игра.....при това на непривичен пост за него, но се справя- за мен страхотно ! Един добър вариант се оказва при отсъствие на Живко......и не само при отсъствие !
П.П. Някой видя ли, какъв 40 метров пас към Зе, хвърли....при това точен....при това с левият си крак ,Сърмов в контролата с Моряците ?

П.П. Някой видя ли, какъв 40 метров пас към Зе, хвърли....при това точен....при това с левият си крак ,Сърмов в контролата с Моряците ?

Нещо подписването с Жоб се отлага, което ме навежда на мисълта, че е искал солидна заплата, която Батков няма да му даде.
Гледам, че донГалфон са вкарали вече конспирация по въпроса
Гледам, че донГалфон са вкарали вече конспирация по въпроса