Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Живко Миланов в Киево ???
Е дано да го продадат, Бензукан ако няма контузии е 100-пъти по добър.
igor tomasic написа:Кво да бе смешен?Ти ли ше застанеш на негово място?ss_L написа:Леле дано,с двете ръце ДААаааАААААааАА,и все пак брат му е по добрия)))
А кой е брат му!
"Живко Миланов в Киево ???" днес да не е 1-ви април бе ?
Да,аз ...идиот
Re: Ето защо на Левкси му трябва нападател
waFry BSFC написа:Браво на тн Левкси ! Успя да направи равен с морето !
Ти гледа ли въобще мача?
CHELSEA
- igor tomasic
- Контакти:
ss_L написа:Да,аз ...идиот
Ти ? Паляк ! Живко е наш герой !!!
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
- stefan_bg2
- Контакти:
Оф как мой да се продава такъв футболист преди мачове за ШЛ ъкъла не ми го побира ква е тая измислена политика.......поредната тъпа простотия. НО ми се струва невъзможно този трансфер вече 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Отново приказки на вятъра.Вчера четох някъде,как Даниел Боримиров казва че до момента няма уговорка с италиянския клуб...
Re: Защо"Национализма" се намесва във футбола?
Vas.s.il написа:Deliba6,вземи първо прочети най-малкото какви са били ционистите и след това ми се прави на отворен-примери още много да ти дам ама на невежа като теб не си струва.
Отворкото май си ти?! Не ме наричай невежа, защото когато съм почнал да ходя да си взимам книжки за четене от І градска библиотека в София родителите ти /като гледам на колко години си/ са ходели прави под масата! Не понасям коне с капаци!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
stefan_bg2 написа:Оф как мой да се продава такъв футболист преди мачове за ШЛ ъкъла не ми го побира ква е тая измислена политика.......поредната тъпа простотия. НО ми се струва невъзможно този трансфер вече
А ти мислил ли си играча какво иска?Момчето чака да го продадат от 3 години.И без тва Бензукан си стабилен там така че едва ли ще имаме големи проблеми.