gentlemanxxx написа:Та в Германия(където се е родила тая болна идея,най-големия талант е младеж от турски произход- Юзил)!Нека докажем че НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ,СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ!
П.С.За контрола играта с Черно море беше сносна!И нека поне този път дадем малко по голям шанс на новия чужденец Жоб!!!
Ъъъ, какво общо имат мюсюлманите и нацисткия режим в Германия 1933-45г?
Дечица, чичо ви Хитлер е бил против евреи, цигани и даже според някои източници славяни.НИКОЙ разбиращ няма да ви каже, че той е мразел исляма и мюсюлманите!Да не казвам, че А.Хитлер даже се е възхищавал на тяхната фанатичност и си е имал турски войски на своя страна.В момента само легално прибививаващите турци в Германия са над 2 милиона!Национализма също не е виновен за това, което виждаме от някои хора по трибуните.Това там си е чиста проба РАСИЗЪМ и ШУВИНИЗЪМ!Не знам дали сте запознати как е положението на други места, но някои футболисти даже във прехвалената ви ЕВРОПА са били често обект на обиди!Тиери Анри е бил често обиждан и сравняван с маймуна, а чернокожи футболисти от Лацио са били замеряни с банани от ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА КЛУБА!

Не казвам, че щом те го прявят и ние трябва да го правим.Даже обратното!Винаги са ме учили да се сравнявам с тези, които са по-добри от мен, не с тези, които са по-зле.
Просто не виждам за нормално един запалянко да ругае свои футболист, защото кожата му е черна, бяла, жълта, червена, зелена или лилава!Или пък, защото се казва Мохамед, Иван, Пешо, Хуан или Чун Ху Мун!Във футбола има само можещи и НЕможещи.
Само вижте отбори като Арсенал, примерно.Имат по 2-3 англичани в ЦЕЛИЯ отбор, араби ги притежават, прекръстили са им стадиона, но никой не реве, а както знаем, англетата много ги боли главата на тема шовинизъм.(да ме извиняват колегите артилерийци, ако съм сбъркал цифрата нещо, но когато играха Арсенал и Ливърпул последно коментатора каза, че на терена има само един англичанин с фланелка на Арсенал

)