Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Защо"Национализма" се намесва във футбола?

Мнениеот Deliba6 » 07 юли 2009 22:01

Vas.s.il написа:Национализъм,расизъм,фашизъм или както още там го разбират хората макар и с малки разлики винаги ще има последователи и тепърва ще набира такива.Това че е заклеймен от някакви си депутати и т.нар. порядки не означава че това е нещо лошо-напротив.Темата обаче е много дълга-доста хора мога да накарам с нещата които съм чел да се замислят че наистина тази идея не е толкова лоша.Проверете факти от историята първо за които не се пише и казва толкова и ще се убедите.Германия ако беше спечела войната нали се сещате България къде щеше да е сега в развитието си.

А бе какво общо има фашизма с темата?! Не те знам какво си чел, ама явно си фашизоид някакъв?! Аре чиба и ние сме чели!!!
В национализма няма нищо лошо, ама фашизма не ми го насаждайте, щото ще ви сърбят задниците, учени-недоучени, клатени-недоклатени...!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот Силвър » 07 юли 2009 22:02

Blacksea13 написа:
ehh написа:
more написа:Даже ви изпуснахме в един момент,но да се надяваме в първенството да сме още по-добри. ;)

Май от морето не виждаш добре. Прекалено далеч бе мачът от Варна.

Верно,извини колегата-от тука не се виждаше добре мача-мисля,че ни смачкахте-АБЕ ТОВА Е КОНТРОЛА-БЕ!!!!!

Да , смачкахме ви :) Никакви ви нямаше на терена , но не е моя работа да коментирам посредственото отборче от Варна :) Имахме положения . изпуснахме ги , играхме стабилно в защита и в центъра и освен грешката на Митрев и индивидуални моментни грешки няма лошо ! Друг е въпроса , че нямаме треньор ... Бардон прекрасен , чакаме Жоб :)

Waisys
Контакти:

Мнениеот Waisys » 07 юли 2009 22:03

Васил, еврейте все повече лансират че щели да ни прегазят.

Waisys
Контакти:

Мнениеот Waisys » 07 юли 2009 22:05

Извинявам се за долният пост... Еврейте от години лансират че германия ако били победили щели да ни избият, и пуберите а "ПРОТИВ" фашизма.

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Re: РЕАКЦИИ И МНЕНИЯ СЛЕД МАЧА НА ГЕРЕНА!!!!

Мнениеот bacedesko » 07 юли 2009 22:05

more написа:Два равностойни отбора на моменти по-добър Черно море. ;)

:)
:))) Сам казваш на моменти :mrgreen: , а другите моменти Левски бе по-добър и накрая 1 на 1............за кво изобщо се изказваш , като нищо не казваш:?: :?: :?:
Последна промяна от bacedesko на 07 юли 2009 22:06, променено общо 1 път.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 07 юли 2009 22:06

job kato podpishe vsichko shte e ok v napadenie.tova e .neshto kato sedrik samo che otpred na vurha na atakata.prosto igrata s nego stava na svetlinni godini i tia putki otpred lili ivanova i kompania dano da popivat i da se uchat ot nego po cial den na trenirovkite i machovete.tova e .molete se da go vzemem samo. inace niki dimitrov e ok no joazinio e klasa nad nego po princip

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 07 юли 2009 22:06

zlatan написа:СТАНА добър мач в добро темпо на моменти играта на отбора ми хареса имаше скорост в отиграванията със изключение на първите 10 мин от мача.за състава с който започна левски има една слабост че няма кой да играе във въздуха в нападение,двата фланга от показаното хичо май е в по добра форма от жо за зе суареш нямам думи в много добра форма е.отзад е ясно бетон сме но правим елементарни грешки.гола си е дело на божката много високомерно играе понякога това момче.гаджев тасевски това ще са халфовете през сезена бардон отпред ,а да си призная йовов не е за център нападател. дотук добре сега малко критика вярно е че това са само контроли но в мачовете със санта хулия трябва повече съсредоточеност и повече сериозност.хубаво е че през първото полувреме имаше темпо и желание в отбора.

Срамота е,обърни си внимание на правописа.Само да питам,от къде си сигурен за Санта Хулия?'В момента се играят продължения,така че...

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот Blacksea13 » 07 юли 2009 22:07

Да , смачкахме ви :) Никакви ви нямаше на терена , но не е моя работа да коментирам посредственото отборче от Варна :) Имахме положения . изпуснахме ги , играхме стабилно в защита и в центъра и освен грешката на Митрев и индивидуални моментни грешки няма лошо ! Друг е въпроса , че нямаме треньор ... Бардон прекрасен , чакаме Жоб :)[/quote]

Ами ний щом сме посредствени -какво ли мислиш за вашите.Добре че ни нямаше когато Кривия би покрай гредата и Манолов подаде вместо да бие-съвсем нямаше да ни има

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 07 юли 2009 22:08

gentlemanxxx написа:Та в Германия(където се е родила тая болна идея,най-големия талант е младеж от турски произход- Юзил)!Нека докажем че НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ,СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ!
П.С.За контрола играта с Черно море беше сносна!И нека поне този път дадем малко по голям шанс на новия чужденец Жоб!!!

Ъъъ, какво общо имат мюсюлманите и нацисткия режим в Германия 1933-45г?
Дечица, чичо ви Хитлер е бил против евреи, цигани и даже според някои източници славяни.НИКОЙ разбиращ няма да ви каже, че той е мразел исляма и мюсюлманите!Да не казвам, че А.Хитлер даже се е възхищавал на тяхната фанатичност и си е имал турски войски на своя страна.В момента само легално прибививаващите турци в Германия са над 2 милиона!Национализма също не е виновен за това, което виждаме от някои хора по трибуните.Това там си е чиста проба РАСИЗЪМ и ШУВИНИЗЪМ!Не знам дали сте запознати как е положението на други места, но някои футболисти даже във прехвалената ви ЕВРОПА са били често обект на обиди!Тиери Анри е бил често обиждан и сравняван с маймуна, а чернокожи футболисти от Лацио са били замеряни с банани от ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА КЛУБА! :) Не казвам, че щом те го прявят и ние трябва да го правим.Даже обратното!Винаги са ме учили да се сравнявам с тези, които са по-добри от мен, не с тези, които са по-зле. :roll:
Просто не виждам за нормално един запалянко да ругае свои футболист, защото кожата му е черна, бяла, жълта, червена, зелена или лилава!Или пък, защото се казва Мохамед, Иван, Пешо, Хуан или Чун Ху Мун!Във футбола има само можещи и НЕможещи.
Само вижте отбори като Арсенал, примерно.Имат по 2-3 англичани в ЦЕЛИЯ отбор, араби ги притежават, прекръстили са им стадиона, но никой не реве, а както знаем, англетата много ги боли главата на тема шовинизъм.(да ме извиняват колегите артилерийци, ако съм сбъркал цифрата нещо, но когато играха Арсенал и Ливърпул последно коментатора каза, че на терена има само един англичанин с фланелка на Арсенал :) )

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 07 юли 2009 22:10

bacedesko написа:
more написа:Два равностойни отбора на моменти по-добър Черно море. ;)

:)
:))) Сам казваш на моменти :mrgreen: , а другите моменти Левски бе по-добър и накрая 1 на 1............за кво изобщо се изказваш , като нищо не казваш:?: :?: :?:

и онези 2-та момента на Кривия и Манолов-бая моменти станаха

Върни се в “Архив”