Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30
Ще бъде труден мач,който според мен ще завърши равен или с един гол преднина.Литекс и Лудогорец са двата отбора,играещи най-стойностен футбол в България.Ако момчетата изиграят мача на високи обороти и пресират,за да ограничат шансовете на Литекс за флангови атаки,имаме голям шанс.Един позитиван резултат ще е като допинг преди мача ни с Лудогорец.Дано да вземем поне 4 точки от двата мача!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- ruslankonev
- Контакти:
- baerba1995
- Контакти:
ruslankonev написа:BadBoy написа:Шампионската титла в България отдавна изгуби всякаква стойност и това да си шампион не те прави по-силен, единствената стойност която има е да си мерят феновете шапките.
Дали шампион ще стане Лудогорец, ЦСКА, Черноморец, Левски или Литекс няма абсолютно никакво значение.
защо ли този коментар съм го 4увал от много комплексирани сини приятелки :Д Принципно съм съгласен ,4е няма зна4ение кой ще те пердаши..Бтае Тампере Беверен Тарнава...
-
Много важно е при проблемите на Литекс да не си помислим,че мача ще бъде лек и да излезем неконцентрирани.Това вече няколко пъти ни изигра лоша шега.
Не искам да обиждам никого или да се заяждам ,но за мен фаворит е отбора на Литекс. За тях този мач е не по-малко важен отколкото за ЦСКА при една евентуална загуба Литекс става реално заплашен от пропускане на ЕКТ, нещо което съм сигурен че Гриша Ганчев няма да допусне. Ще бъдат пуснати всички номера от репертоара на Литекс, но няма да загубят мача. Най вероятно ще се подсигурят със съдия някой от талибаните на Гришата- Пастата, Никито или любимеца на ЦСКА Ст.Тодоров. А и съдейки от показаното от ЦСКА в последните 2 гостувания то най-нормалното е 1Х.
Биеме с 1:3 и ЦСКА шампион!
honda написа:Не искам да обиждам никого или да се заяждам ,но за мен фаворит е отбора на Литекс. За тях този мач е не по-малко важен отколкото за ЦСКА при една евентуална загуба Литекс става реално заплашен от пропускане на ЕКТ, нещо което съм сигурен че Гриша Ганчев няма да допусне. Ще бъдат пуснати всички номера от репертоара на Литекс, но няма да загубят мача. Най вероятно ще се подсигурят със съдия някой от талибаните на Гришата- Пастата, Никито или любимеца на ЦСКА Ст.Тодоров. А и съдейки от показаното от ЦСКА в последните 2 гостувания то най-нормалното е 1Х.
Точно от съдийството се притеснявам,защото в последните мачове с тях почти не е имало случай да не ни заколи чернодрешкото.Иначе нека по добрия да победи,и дано това сме ние!

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Повечето колеги пишат как искат да завърши ,а не как би завършил мача
1:3 за ЦСКА при положение че ще им дадат доста свободни удари в близост до вратата е невъзможно да не ни вкарат поне един гол.

1:3 за ЦСКА при положение че ще им дадат доста свободни удари в близост до вратата е невъзможно да не ни вкарат поне един гол.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
-
На линияmistreated
- Контакти:
Истината е, че сега ако не победим в Ловеч, не знам кога ще стане. Миланов е половин отбор. На това момче му се кефя много и се радвам, че най-после имаме отличен халф БЪЛГАРИН. Без него и биткаджията Йеленкович може да се каже, че халфовите линии на двата отбора са с изравнени възможности.
В защита единственият им по-бърз играч, който може да опази бързите ни нападатели също няма да играе. Така че и там мисля, че нещата са изравнени.
В нападение обаче съм убеден, че имаме много по-добри състезатели. Точно там се надявам да решим мача в наша полза.
Ако успеем да победим в Ловеч и не загубим в дербито с Лудогорец, то ставаме основен фаворит за спечелване на титлата.
Искам само да припомня нещо на тези, които плюят по Делев. Вие наясно ли сте, че на Спас мястото не е по крилото? Любо Пенев го мъчи една година там и всички видяхме, че не става. Той няма техника, няма и центриране. За какво крило говорим тогава. Радуканов го сложи зад Платини и започна да бележи гол след гол. Защото това е неговата сила, да изскочи от втора позиция и да надбяга защитниците. Но пак Радуканов направи голяма глупост, като не взе друго крило след продажбата на Тонев (по-точно взе Живец, който за нищо не става). Сега Делев пак запълва дупки в тази зона, ама естествено нищо не се получава.
В защита единственият им по-бърз играч, който може да опази бързите ни нападатели също няма да играе. Така че и там мисля, че нещата са изравнени.
В нападение обаче съм убеден, че имаме много по-добри състезатели. Точно там се надявам да решим мача в наша полза.
Ако успеем да победим в Ловеч и не загубим в дербито с Лудогорец, то ставаме основен фаворит за спечелване на титлата.
Искам само да припомня нещо на тези, които плюят по Делев. Вие наясно ли сте, че на Спас мястото не е по крилото? Любо Пенев го мъчи една година там и всички видяхме, че не става. Той няма техника, няма и центриране. За какво крило говорим тогава. Радуканов го сложи зад Платини и започна да бележи гол след гол. Защото това е неговата сила, да изскочи от втора позиция и да надбяга защитниците. Но пак Радуканов направи голяма глупост, като не взе друго крило след продажбата на Тонев (по-точно взе Живец, който за нищо не става). Сега Делев пак запълва дупки в тази зона, ама естествено нищо не се получава.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- delqnski47
- Контакти:
mistreated написа:Истината е, че сега ако не победим в Ловеч, не знам кога ще стане. Миланов е половин отбор. На това момче му се кефя много и се радвам, че най-после имаме отличен халф БЪЛГАРИН. Без него и биткаджията Йеленкович може да се каже, че халфовите линии на двата отбора са с изравнени възможности.
+1
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.