Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Ричард Еромоигбе

Мнениеот ndrangheta » 07 юли 2009 17:31

Любимец13 написа:
ndrangheta написа:Пичове, Ричард е на над 30 години - информацията в интернет е фалшива, както и паспортът му, благодарение на който игра в България.(Ако смятате, че не възможно, напомням случая Гарба Лавал отпреди няколко години и Акселрод отпреди няколко дни).Тия номера минават само тук и в слабите руски отбори, затова никога няма да играе на Запад.

... ти явно получаваш "факсове" от горе. Я разкажи на чичко доктор кога те отвлякоха извънземните и от кога си говориш с тях ? :) :) :) няма да се плашиш почваме веднага да те лекуваме ! :)

Оф, подигравай се колкото си искаш.
Аз си вярвам, информацията не е "отгоре", а отвътре.
Ричард, както и няколко други нигерийци играли в България(Езе от Берое, Джаеоба от Локо Пд, Темиле от Левски) са със силно занижена официална възраст.
Аз нямам нищо против Ричард, но ми ставаше много комично когато го наричаха "млада надежда" и "юноша на Левски", той сигурно също се е забавлявал искрено.Не съм фен на конспирациите, но това си е истина.
Бъди здрав :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Levskarcheto123
Контакти:

Re: Титулярите.......? за Шампионската лига

Мнениеот Levskarcheto123 » 07 юли 2009 17:32

--------------------Георги Петков--------------------

-----------Рабех---------------------Топузаков-------------
--Миланов------------------------------------Минев--

--------------------Владо Гаджев---------------------
--Зе Соарес--------Тасевски-----------Жоазинъо--

-----------------------Бардон--------------------------
------------------------Жоб(Христов)----------------------------
и само ЛЕВСКИ оле , и само левски оле , и само левски оле , и само левски обичааме те

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Публика

Мнениеот futbolqga » 07 юли 2009 18:55

В сектор А сме (само той е отворен май) и ще удариме едно мощно посрещане на Топчо и Бардон!

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Публика

Мнениеот Apostola » 07 юли 2009 18:58

Колеги да ви се намира линкче за мача!Ще съм благодарен!
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: СИРАКОВ: НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ В ЛЕВСКИ, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС СЕЛ

Мнениеот delqnski47 » 07 юли 2009 19:03

Абе не знам ама съм останал с впечатление че имате много странен характер! :lol: Когато някой ви каже ''НЕ'',вие почвате да го храните и да търсите оправдания в него!Какво имам впредвид?Ето пример:''Макриев в Левски''(коментар на мнозинството ''синя'' аудитория:УУУРАААА....дано дойде ще даде много за Левски)!След известно време:''Сделката с Макриев в Левски пропадна''(Еееее мани....тоя за Левски не става)!Или ето ви още един пример:''Наско се завръща в Левски'' и айде всички сте доволни,а сега изведнъж го плюете!Абе наистина Наско е келешче и освен да ви урежда първенството и да продава играчи за нищо не става,ама това е вече друг въпрос!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

levski_ventsi
Контакти:

Мнениеот levski_ventsi » 07 юли 2009 20:09

bigbonusprize написа:
groti написа:
PFC Litex написа:Странни хора сте.
Да псувате легенда на Левски само защото в момента има някакви търкания с някой от ръководството е доста подло.

Като страничен наблюдател ще каза само, че Левски имаше лице когато Сираков беше в този отбор.

Като наблюдател от трибуните ще кажа,че видях гъза на тая легенда когато така щедро си го показа.Гледах как се кефеше когато шопара В.Стефанов беше в стихията си и си купи първенството.Тогава тая легенда беше в отбора на Славия и с голямо удоволствие ни дразнеше.Такива неща не се забравят.Гледах и мешането му по времето на Гочето ,сега и при Дъ Боун...Докато ние се ядосвахме,когато падахме от скиорите от Тампере,господин Сираков трепеше животни в Африка.Изгонените от него треньори,като Херо,Грозни и Люпко няма да ги коментирам.Също и изгонените и странно закупените играчи.Казал съм си мнението.
В момента критикува селекцията без каквото и да е право.Като не иска да идва да не идва.Аз лично се радвам.Първенството тамън изглежда по-интересно без неговата намеса.
Може и да е дал много на Левски,но и е взел поне толкова.

Точно казано! Особено последното изречение е най-вярното за Наско Сираков и Левски!

апсолютно вярно е това с гъза на наско,аз съм живия свидетел.напълно поткрепям написаното по горе.

и имам един вапрос към модератора от литекс,тебе кои те е сложил в нашиа форум незнам.но поне си смени името,за да не дразниш левскари като мен.МОЛЯ

И ДВЕ СИНИ СЪРЦА БИЯТ В МАДРИД

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Кокала пак не уцели състава :(

Мнениеот comorad » 07 юли 2009 20:10

Добре това е проверка да се обиграва отбора. Защо не пуска Христов титуляр??? Жо на пейката, Миланов също, нещо ми е много интересен стартовия състав. Как ще се обиграят играчите ???
До сега не съм казал лоша дума за Кокала но този път много ме ядоса

levski_ventsi
Контакти:

Мнениеот levski_ventsi » 07 юли 2009 20:12

bigbonusprize написа:
groti написа:
PFC Litex написа:Странни хора сте.
Да псувате легенда на Левски само защото в момента има някакви търкания с някой от ръководството е доста подло.

Като страничен наблюдател ще каза само, че Левски имаше лице когато Сираков беше в този отбор.

Като наблюдател от трибуните ще кажа,че видях гъза на тая легенда когато така щедро си го показа.Гледах как се кефеше когато шопара В.Стефанов беше в стихията си и си купи първенството.Тогава тая легенда беше в отбора на Славия и с голямо удоволствие ни дразнеше.Такива неща не се забравят.Гледах и мешането му по времето на Гочето ,сега и при Дъ Боун...Докато ние се ядосвахме,когато падахме от скиорите от Тампере,господин Сираков трепеше животни в Африка.Изгонените от него треньори,като Херо,Грозни и Люпко няма да ги коментирам.Също и изгонените и странно закупените играчи.Казал съм си мнението.
В момента критикува селекцията без каквото и да е право.Като не иска да идва да не идва.Аз лично се радвам.Първенството тамън изглежда по-интересно без неговата намеса.
Може и да е дал много на Левски,но и е взел поне толкова.

Точно казано! Особено последното изречение е най-вярното за Наско Сираков и Левски!

АПСОЛюТНО ВЯРНО и две сини сърца бият в мадрид

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: Кокала пак не уцели състава :(

Мнениеот anakin » 07 юли 2009 20:15

:) :) :) :) :) :) за кое не уцели състава бе.. за мача за титлата срещу Черно Море лИ? :) :) :) Жо игра цял,сезон,Ники-не.Защо да не го пусне сега.Същото важи и за Миланов.В момента се прави експеримент,Йовов да играе централен нападател и затова Жоро Христов е на скамейката.. Други въпроси? :)
САМО ЛЕВСКИ

levski_777
Контакти:

Re: Кокала пак не уцели състава :(

Мнениеот levski_777 » 07 юли 2009 20:18

ТОВА Е САМО ПРОВЕРКА.
МИЛАНОВ И ХРИСТОВ СА КОНТУЗЕНИ И ЗА ТОВА НЯМА ДА ИГРАЯТ.

Върни се в “Архив”