Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот turbogena » 13 ное 2011 14:59

zlobul ,спри се малко бе човек. Или направо махни тоя аватар и отивай във форума с червена звездичка. Това твоето минава всякакви граници. И ти ми се пишеш Левскар...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 13 ное 2011 15:14

Zlobul успокой се малко ... да не си мислиш , че на някой от нас му е приятно Гонзо да е в Левски все още . Не ми се вярва ама ти не спря да ревеш като развален грамофон стана ... Мисли позитивно и ако не друго да се надяваме , че ти ще се успокоиш и ще спреш да постваш едно и също без да спираш.
ИзображениеИзображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 ное 2011 15:54

turbogena написа:zlobul ,спри се малко бе човек. Или направо махни тоя аватар и отивай във форума с червена звездичка. Това твоето минава всякакви граници. И ти ми се пишеш Левскар...

дай ми една причина за да отида във форума с червена звездичка .
докато го*ньо и тара са в Левски , няма да спра да ровя .
И много моля да не се смесва "реването" с "напомнянето" или по скоро " натякването" (в моя случай)
На един човек , когато му открият тумор (недай си Боже) , му го изрязват . Не става само с позитивно мислене .
Обвинявайте ме в каквото си искате , но докато виждам "инженера" в Левски , няма да се спра .
Съжалявам , че най вероятно изпитвате досада , но на мен също ми е досадно да гледам некадърници и лъжци в Левски.
За жалост не се очертава левскарския сектор да изреве скоро " гонзо -оставка" , така че "борбата" продължава.
Да не гожорим , че наркопласьорите на таки са преобладаващи в същия този сектор .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 ное 2011 19:45

Бъркате се, момци. Точно така трябва да се действа като zlobul. Така се прави. А не да се спотайвате всички като женски полов орган в нови гащи и да прехапвате устни когато такива като него се окажем прави. Да, точно така, такива като него са мноооого повече и аз съм един от тях. И би трябвало да ви е мъничко срам, че не показвате дори и минимална принципност по отношение на провалилите се ръководители на Левски. Какво трябва да ги правим след 3 (ТРИ) години "капо"?! Да ги целуваме по бузите и да им правим шпалир ли? За всичкия този срам, който ни нанесоха с неадекватните си действия? Е няма как да стане. И сега, независимо, че победихме, то всичко става въпреки тези набедени ръководители. Изключението потвърждава правилото. А към настоящия момент изводът е, че сме отчайващо зле. И за това няма друг виновен, освен довчерашния ни треньор Георги и селектиралия отбора спортно технически директор... отново Георги... Е, айде стига толкова вече егоцентризъм. Всички ние сме привърженици на Левски, а не на Гонзо, на Батков или някой друг, в частност. Нали така?! Като те са се провалили, ще дойдат други хора- с ново мислене и идеи, които пък да донесат успехите за синия тим. Къде е написано, че тези досегашните, трябва безкрайно дълго да ни обременяват с присъствието си?! Аз не ги искам тези, както и стотици хиляди левскари също не искат настоящите ръководители да продължават "издевателството" си с некадърността си върху свещената синя магия. Ето защо, хубаво е да преосмислим всичко- плюсове и минуси- и да си дадем реална сметка за причините за дереджето, на което се намира любимия ни отбор. Наистина, не ми е в речника да обиждам и затова бих посъветвал zlobul да се владее от тази гледна точка, но наистина Георги Иванов отдавна мина всякакви граници като треньор и ръководител. Защото, сега ще постои малко в миманс и след няколко месеца пак ще опита да се пъчи начело на отбора. Което вече ще бъде "краят"...
Последна промяна от santiliana на 13 ное 2011 19:54, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 13 ное 2011 19:46

Хареса ми схемата, която избра Костов!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 ное 2011 19:48

Честит успешен дебют на Костов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 ное 2011 20:27

zlobul написа:Ще си позволя да дам един съвет към новия наставник на Левски .
Г-н Костов , старайте се докато сте на работа на "герена" да стоите по далеч от го*ньо , защото рискувате да се омажете в пошлост , лицемерие и бездарност . Разбирам , че ще е доста трудно да се игнорира тоя "нарцис " , но НИЕ феновете ("разбирачите")ще застанем зад вас и няма да позволим на тоя да продължи да копае дъното с неговата простотия . Веднъж феновете се опитаха да го изгонят от Левски докато беше още футболист , нищо чудно , в най-скоро време да се опитат да го изгонят и като спортно-технически директор , защото този и затова не става .

Откъде гледа Гонзо мача?"Отвисоко" или от "ниско"?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 ное 2011 20:39

blue avalanche написа:
Г-н Костов , старайте се докато сте на работа на "герена" да стоите по далеч от го*ньо , защото рискувате да се омажете в пошлост , лицемерие и бездарност . Разбирам , че ще е доста трудно да се игнорира тоя "нарцис " , но НИЕ феновете ("разбирачите")ще застанем зад вас и няма да позволим на тоя да продължи да копае дъното с неговата простотия . Веднъж феновете се опитаха да го изгонят от Левски докато беше още футболист , нищо чудно , в най-скоро време да се опитат да го изгонят и като спортно-технически директор , защото този и затова не става .

Откъде гледа Гонзо мача?"Отвисоко" или от "ниско"?

ей го тоя пак . абе ти от Левски ли се бе ".........." ? Тоя некадърник гледа мача "от високо " (ДО ГЕНИТАЛИИТЕ НА ТАРА) и му пожелавам да го гледа от още "по-високо" , даже направо извън стадиона , но не мисля , че това ще е докрая . Аз си мисля че след първата загуба ще го видим пак на скамейката .

п.с След евентуална втора пък ще си е направо в треньорската зона.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 ное 2011 20:48

Да, опитаха се да го изгонят като футболист, а той изигра основна роля за титлата, коята е и последната спечелена към момента. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 ное 2011 20:49

Като изключим дребните заяждания и егоцентризма(както спомена сантилиана) на феновете , които все още вярват на "някои" хора , мисля , че днес изиграхме едно , не лошо първо полувреме в което проявихме желание за игра . Второто си беше "гонзово" , бавно и мудно кюскане на топката и нищо друго .
Та да обобщим . Положителните неща на този мач са следните (според мен ) :
1- едно полувреме се опитвахме да играем бързо (първото полувреме ) , докато второто се видя че само с желание не става ,иска се и умения
2-Костов е на път да върне Младенов и Иванов , към футбола
3-победа и 3 -точки и оставане в играта за титлата .

Върни се в “Архив”