Левски вече не е на Батков!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Левски вече не е на Батков!

Мнениеот Blagoy » 11 ное 2011 16:51

vayk написа: Начело на отбор като Левски трябва да бъде човек с добра репутация в обществото, а не разни съмнителни типове, които поради политическата конюктура са близки до властта. Пеевски също е меко казано компрометиран, след като цяла България знае как медиите му манипулират обществото и слугуват на управляващите /допреди парламентарните избори на тройната коалиция сега на ГЕРБ).

Братле, кои са тия хора с "добра репутация". То конците на държавата се дърпат от мутрите, ние искаме футболът да се управлява от хора с "добра репутация"...
Иначе тая "новина" от livesposrt от километри й личи, че е изсмукана от пръстите. Чак тоя на мача Видима- Черно море ще ми вика да съм отворел сайта да прочета сензационната новина. Толкова жалки са тия сайтчета и толкова жалки са опитите на Крумчо да ги популяризира. Като част от популяризирането ми се струва и вземането за пряко предаване на 5 мача от кръг. Но пък идея фикс е само и единствено популяризирането на жалките сайтчета. Как иначе да си обясня изключително малоумните коментатори- то и аз да съм, по-добре ще коментирам.
Все пак, ако има нещо вярно, мисля си, че поне вие, феновете на Левски, сте достатъчно голяма бройка и достатъчно силни да се противопоставите и вашият глас да се чуе.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
delianmarinov
Контакти:

Мнениеот delianmarinov » 11 ное 2011 16:53

Изображение

дано тази свиня не ни е собственик наистина.....

какво ли не намира Гуугъл

Потребителски аватар
Lubomirov
Контакти:

Мнениеот Lubomirov » 11 ное 2011 16:56

Тази "новина" хората от LIEsport в тоалетната ли я съчиниха или някой им я продиктува с шамари зад врата ?

Никой ли не се замисли колко е "разкритието" на "журналиста" написал статията ?
Батков продава "Левски" от две-три години , но аз нов собственик не съм видял , всяка година си ходи до Израел и "Левски" продължава да е собственост на Т.Б.(Чорни).
Последна промяна от Lubomirov на 11 ное 2011 17:10, променено общо 1 път.
"Чисто народният човек се бори, докато може…, ако не сполучи…, трябва да умре в народната си работа."

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 11 ное 2011 16:59

еиииииии богууууу ... само се оплаквате... кво значение има какви са собствениците ?? ако ще виетнамци да са... един собственик е добър , когато милее за отбора и дава пари за него... еииии богуууу.... тоя дето сега е собственик на Левски НЕ ДАВА!! ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 ное 2011 17:05

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 ное 2011 17:05

Батков ексклузивно за Гонг: Скъпи левскари, нищо от тиражираното не е вярно

Във връзка с непрекъснатите слухове, че продава или дори вече е продал ПФК Левски, собственикът на клуба Тодор Батков даде максимално откровено интервю за Дарик радио и Гонг. Не му спестихме нито едно от спряганите за купувачи имена, ето и пълният текст на разговора, ексклузивно за Спортно шоу Гонг:

- Г-н Батков, отново, за пореден път, слуховете гласят, че Левски е продаден. За какво всъщност става дума?

- Г-н Русев, живеем в много мръсно време, интриги все повече ни оплитат. Искам ясно и на висок глас да заявя: „Скъпи приятели, левскари и левскарки, нищо от това, което се тиражира, не е вярно. Аз си давам ясна сметка, какво е Левски, какво означава Левски за хората. Заявявам ви, заклевам ви се, че когато реша да предприема нещо такова, аз първи ще го обявя, след като направя съответните проверки и се убедя, че човек, с който възнамерявам да имам сделка, има сърцето, има и парите за Левски. Нищо не е вярно. Аз считам, че това е поредният опит за дестабилизация на Левски. Очевидно на някой му е изгодно Левски постоянно да бъде дестабилизиран, постоянно да бъде разклащан и вкарван в интриги. Няма такова нещо. Ето, заявявам ви днес 11.11.2011 година, 16:00 часа, един мрачен софийски ден – в Левски ситуацията е ведра и чиста. Треньорът работи усилено. Вчера бях на тренировката, има определен живец в очите на футболистите, убеден съм, че четирите мача до края на полусезона ще спечелим убедително. Гонзо си стяга селекцията заедно с треньора, продължаването на договори с футболисти, които са важни и трябва да останат в Левски, школата. Аз си върша работата, мисля как редовно ще платя задълженията към играчи и към персонал. Редовно, защото нищо просрочено нямаме като задължения. Какво повече да кажа.

- Ако искаш, говорим си на ти, щом питаш какво повече да кажеш, аз ти казвам слуховете, които вървят навън сред феновете и ти с няколко изречения, дори с „да” или „не”, можеш да отговаряш, защото едно и също се върти вече доста месеци и мине се, не мине се, някой го подхваща.

- Така, има нещо ново, някакво ново веене, надявам се това да се потвърди и в неделя в лицето на новия треньор и наистина подема, който е налице при футболистите, давайте отново да развалим атмосферата… Питай, питай…

- Първо да те питам най-спряганите, традиционно се въртят, като няма какво излизат ЦКБ – банката, кръгът около Цветан Василев, Делян Пеевски, най-често се спряга името на Сашо Сталийски, с който говорих неофициално, по друг повод, и той опроверга пред мен, поканих го в студиото и т.н., какво ще кажеш за това?

- Не, не и не! Познавам собствениците на ЦКБ, свестни момчета, с отношение към спорта и към футбола, никакви разговори нямаме, те издържат Черно море и това не е никак малко в условията на финансова криза. Пеевски и Цветан Василев – не съм разговарял повече от година и това, че те взеха Ботев, един славен клуб, ковачница на добри футболисти, е факт, който заслужава похвала и аз им пожелавам успех, но никакви разговори и не е имало база за този разговор. Третия – Сашо, милия, той дава достатъчно за културизма, колко титли взе… Да, Сашо е левскар, баща му беше голям левскар, мой приятел, Бог да го прости, който по зла участ беше известно време президент на ЦСКА като военен министър, но продължи да обича Левски най-много. Няма такова нещо, за кой друг да кажа?

- Питам те веднага за кандидат-кмета на Варна, който загуби…

- … Марешки ли? Аз не познавам тази личност и то просто няма как да се случи. Видях го по телевизията и се ужасих, че този човек може да стане кмет на най-красивия български град. Как може да стане това, недейте, Левски е нещо много сериозно.

- Трети слух – „Булсатком”?

- Тези даже не ги познавам, тези със сателитната телевизия, те мисля, че дават пари на Берое. Не, не ги познавам даже, няма такова нещо.

- Георги Георгиев – волейболният началник на ЦСКА?

- Ооо. С Жоро сме съдружници в „Стандарт”, аз му дадох миноритарен дял, продадох му.

- Най-първият слух от преди време, скоро не се е явявал – „Лукойл” и Вальо Златев?

- Не бих отказал „Лукойл” да бъде спонсор. На шега и полусериозно съм водил много разговори с Вальо за тия осем и половина години – не, те имат съвсем друга стратегия.

- Още едно име, на мен са ми го казвали поне шест пъти – Иван Мачев. Не го познавам, ти би трябвало да знаеш кой е.

- Познавам го, той осигури някакво спонсорство преди две години, тъкмо играхме с Дебрецен, даже мисля, че Баждеков го покани и беше на мача. Не, не…

- И тук не?

- Не, повярвай ми, ако има нещо… Какво да кажа повече?

ОЧАКВАЙТЕ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ НА ИНТЕРВЮТО С ТОДОР БАТКОВ!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 ное 2011 17:11

turbogena написа:Батков ексклузивно за Гонг: Скъпи левскари, нищо от тиражираното не е вярно

Във връзка с непрекъснатите слухове, че продава или дори вече е продал ПФК Левски, собственикът на клуба Тодор Батков даде максимално откровено интервю за Дарик радио и Гонг. Не му спестихме нито едно от спряганите за купувачи имена, ето и пълният текст на разговора, ексклузивно за Спортно шоу Гонг:

- Г-н Батков, отново, за пореден път, слуховете гласят, че Левски е продаден. За какво всъщност става дума?

- Г-н Русев, живеем в много мръсно време, интриги все повече ни оплитат. Искам ясно и на висок глас да заявя: „Скъпи приятели, левскари и левскарки, нищо от това, което се тиражира, не е вярно. Аз си давам ясна сметка, какво е Левски, какво означава Левски за хората. Заявявам ви, заклевам ви се, че когато реша да предприема нещо такова, аз първи ще го обявя, след като направя съответните проверки и се убедя, че човек, с който възнамерявам да имам сделка, има сърцето, има и парите за Левски. Нищо не е вярно. Аз считам, че това е поредният опит за дестабилизация на Левски. Очевидно на някой му е изгодно Левски постоянно да бъде дестабилизиран, постоянно да бъде разклащан и вкарван в интриги. Няма такова нещо. Ето, заявявам ви днес 11.11.2011 година, 16:00 часа, един мрачен софийски ден – в Левски ситуацията е ведра и чиста. Треньорът работи усилено. Вчера бях на тренировката, има определен живец в очите на футболистите, убеден съм, че четирите мача до края на полусезона ще спечелим убедително. Гонзо си стяга селекцията заедно с треньора, продължаването на договори с футболисти, които са важни и трябва да останат в Левски, школата. Аз си върша работата, мисля как редовно ще платя задълженията към играчи и към персонал. Редовно, защото нищо просрочено нямаме като задължения. Какво повече да кажа.

- Ако искаш, говорим си на ти, щом питаш какво повече да кажеш, аз ти казвам слуховете, които вървят навън сред феновете и ти с няколко изречения, дори с „да” или „не”, можеш да отговаряш, защото едно и също се върти вече доста месеци и мине се, не мине се, някой го подхваща.

- Така, има нещо ново, някакво ново веене, надявам се това да се потвърди и в неделя в лицето на новия треньор и наистина подема, който е налице при футболистите, давайте отново да развалим атмосферата… Питай, питай…

- Първо да те питам най-спряганите, традиционно се въртят, като няма какво излизат ЦКБ – банката, кръгът около Цветан Василев, Делян Пеевски, най-често се спряга името на Сашо Сталийски, с който говорих неофициално, по друг повод, и той опроверга пред мен, поканих го в студиото и т.н., какво ще кажеш за това?

- Не, не и не! Познавам собствениците на ЦКБ, свестни момчета, с отношение към спорта и към футбола, никакви разговори нямаме, те издържат Черно море и това не е никак малко в условията на финансова криза. Пеевски и Цветан Василев – не съм разговарял повече от година и това, че те взеха Ботев, един славен клуб, ковачница на добри футболисти, е факт, който заслужава похвала и аз им пожелавам успех, но никакви разговори и не е имало база за този разговор. Третия – Сашо, милия, той дава достатъчно за културизма, колко титли взе… Да, Сашо е левскар, баща му беше голям левскар, мой приятел, Бог да го прости, който по зла участ беше известно време президент на ЦСКА като военен министър, но продължи да обича Левски най-много. Няма такова нещо, за кой друг да кажа?

- Питам те веднага за кандидат-кмета на Варна, който загуби…

- … Марешки ли? Аз не познавам тази личност и то просто няма как да се случи. Видях го по телевизията и се ужасих, че този човек може да стане кмет на най-красивия български град. Как може да стане това, недейте, Левски е нещо много сериозно.

- Трети слух – „Булсатком”?

- Тези даже не ги познавам, тези със сателитната телевизия, те мисля, че дават пари на Берое. Не, не ги познавам даже, няма такова нещо.

- Георги Георгиев – волейболният началник на ЦСКА?

- Ооо. С Жоро сме съдружници в „Стандарт”, аз му дадох миноритарен дял, продадох му.

- Най-първият слух от преди време, скоро не се е явявал – „Лукойл” и Вальо Златев?

- Не бих отказал „Лукойл” да бъде спонсор. На шега и полусериозно съм водил много разговори с Вальо за тия осем и половина години – не, те имат съвсем друга стратегия.

- Още едно име, на мен са ми го казвали поне шест пъти – Иван Мачев. Не го познавам, ти би трябвало да знаеш кой е.

- Познавам го, той осигури някакво спонсорство преди две години, тъкмо играхме с Дебрецен, даже мисля, че Баждеков го покани и беше на мача. Не, не…

- И тук не?

- Не, повярвай ми, ако има нещо… Какво да кажа повече?

ОЧАКВАЙТЕ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ НА ИНТЕРВЮТО С ТОДОР БАТКОВ!!!

Интервюто по "Спортно Шоу ГОНГ"!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 ное 2011 17:12

Дам ,пускайте Гонга. Тара говори ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 ное 2011 17:19

Да позная ли къде отива тази тема?

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 11 ное 2011 17:20

Батков го каза ясно! Към днешна дата Левски не е продаден! Всичко останало е чесане на езиците и алабализми...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”