Левски - Локомотив Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локомотив Пд
гледайки в нашата си кошничка , на първи план изскача ГОНЗО , НЕКАДЪРНИКО ВЪРВИ СИ . Не те щем дори като наблюдател на мачовете на Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- blue magic
- Контакти:
santiliana написа:batmanlevski написа:когато Левски има ефикасен център нападател резултатите идват,като гледам на какво дередже са останалите отбори много ме е яд ,че Арс не е дори на половина резултатен колкото Дембеле тогава съм сугурен,че въпреки слабата защита и очевадно подкрепяният от БФС отбор на Лудогорец щяхме да сме на първо място .дано през зимната пауза се намерят 4-5 нови качествени футболисти и ако си вземем и трите оставащи мача до края пак ще имаме шансове за титлата
не е коректно да казваме, че този или онзи е подкрепян от БФС. Щом в преките ни двубои ние сме били по-слаби от тях и са ни побеждавали напълно заслужено. И нито Таско ни е виновен, че паднахме от Цска, нито БФС ни е попречил с нещо, че да ни победи и Лудогорец. Така, че е най-добре да си погледнем в нашата си къщичка и да се опитаме да си я "отремонтираме". Защото абсолютно никой не ни е виновен, че сме гола вода и кал по гърба.
Напротив - човекът е напълно прав - проблемите в нашата къща си ги има и самия факт че имаше промени през тази седмица означава че се работи по въпроса. Да отричаме обаче очевидни истини, че БФС в момента работи в полза на Лудогорец и особено на ЦСКА означава да отричаме очевидната истина. Да, ЛЕВСКИ бе безумно слаб срещу ЦСКА, но дузпи имаше и Таско Тасков не посмя да ги свирне - нито една от двете. Днес Ристосков отново им сервира победата - но Господ ги спря и дузпата не се реализира.И те гузни от това тръгнаха да говорят глупости че нашия мач бил уреден. Проблемите на ЛЕВСКИ и рамото на БФС са си отделни моменти и нямат нищо общо един с друг.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
-
- Контакти:
Няколко хубави работи се забеляха в този мач и по-точно в Левски
1-во и най хубавото е,че има добре работещи треньори при децата,и обратното при мъжете примера е Арс
2-ро това беше последният мач на Пловдивският мухльо като треньор(въпреки че не беше на пейката)
3-то изказването след мача на Николай Костов,каза човека истината че просто в този си вид Левски не става.
Така до края на годината,лично аз се примирявам със състоянието на отбора.С надеждата,че през пролетта с новият ни треньор,ще гледам един по-добър отбор.
Но никой не може да ме убеди,че не трябва да заиграй метлата и да измете боклука от Левски,начело с Пловдивския мухльо,Тони Здравков,Хаздай,Ивайло Петров,Йовов,Младенов,Милиев,Огнянов и т.н.
1-во и най хубавото е,че има добре работещи треньори при децата,и обратното при мъжете примера е Арс
2-ро това беше последният мач на Пловдивският мухльо като треньор(въпреки че не беше на пейката)
3-то изказването след мача на Николай Костов,каза човека истината че просто в този си вид Левски не става.
Така до края на годината,лично аз се примирявам със състоянието на отбора.С надеждата,че през пролетта с новият ни треньор,ще гледам един по-добър отбор.
Но никой не може да ме убеди,че не трябва да заиграй метлата и да измете боклука от Левски,начело с Пловдивския мухльо,Тони Здравков,Хаздай,Ивайло Петров,Йовов,Младенов,Милиев,Огнянов и т.н.
- blue avalanche
- Контакти:
kubik написа:blue avalanche написа:Падението на Милиев е ТОТАЛНО!Направо ми става тъжно за Иво!
Младенов е пълна дупка!Егати центрирането!
Специално за теб:МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ВКАРВАЛЬО
Специално за теб:МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ШАШ

-
Според мен ...... Остро центриране в рамките на вратата, което бива атакувано от двама човека, при един куп играчи ( тоест, дори никой от гостите да не играе с топката, тя може съвсем нормално да си влети в мрежата ) ... И всичко това става в 92-та мин. на мача ............ Никак, ама никак не ми се връзва във филма - "Уговорен мач" 

- blue magic
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Според мен ...... Остро центриране в рамките на вратата, което бива атакувано от двама човека, при един куп играчи ( тоест, дори никой от гостите да не играе с топката, тя може съвсем нормално да си влети в мрежата ) ... И всичко това става в 92-та мин. на мача ............ Никак, ама никак не ми се връзва във филма - "Уговорен мач"
Не се хаби - няма да ги убедиш. Който не желае да види очевидното си е обречен на слепота. Да благодарим на Пламен за феноменалното (или по скоро инстинктивно) спасяване.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
-
- Контакти:
пичове, некой знае ли Цецикато с колко разгромиха Ботев(Враца) днеска?...питам оти не можах да гледам мачо 

- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Според мен ...... Остро центриране в рамките на вратата, което бива атакувано от двама човека, при един куп играчи ( тоест, дори никой от гостите да не играе с топката, тя може съвсем нормално да си влети в мрежата ) ... И всичко това става в 92-та мин. на мача ............ Никак, ама никак не ми се връзва във филма - "Уговорен мач"
Е,как,бе...Ти,пък.Лазаров намига на защитниците и центрира "остро",но на милиметри встрани(той го е сметнал).Двама играчи на Локо-то намигат на Илиев и стрелят в крака му.Всичко е ВИТИЗ "Кр.Сарафов"!

ЛЕВСКИ ДО -СЕГА БЕШЕ БЕЗ СТАРШИ ТРЕНЬОР ОТ ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ВИДИМ ОГРОМНА РАЗЛИКА МАКАР ЧЕ НЕ СТАВА ОТБОР ЗА 1-2 МЕСЕЦА !
- blue avalanche
- Контакти:
balef написа:ЛЕВСКИ ДО -СЕГА БЕШЕ БЕЗ СТАРШИ ТРЕНЬОР ОТ ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ВИДИМ ОГРОМНА РАЗЛИКА МАКАР ЧЕ НЕ СТАВА ОТБОР ЗА 1-2 МЕСЕЦА !
Левски след понеделник:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nuywZHmTUzc&feature=related[/youtube]
"Няма гроб,който може да ни задържи!!!"
Пазете се!!!Идваме!