Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2011 21:08

гражданин от село написа:
vaskonti написа:Фаул е по-добре от гол.
Както и да е, не това е основният проблем в играта. Просто във всеки мач играем с 9 човека, от които 1-2 по принцип не са във форма. Останалите факири да са, не става...

Дабре,оставяме го на мира Крачунов,дано се развие момчето.Нали Милен каза,че си имаме халфове и нови не ни трябват,в същото време Зику,Мораеш,Платини,Спас ииииииииии Станкооооооо :mrgreen: напрактика все централни нападатели.Акуаро го изгониха(всички сме чували под чие давление),Апата се котузи и Милен си хареса Халилович,въпреки добрите отзиви за "високото момче"(как му беше името :) ) по време на подготовката,"момчетата от Пирин" само гледат мачовете от близо и безплатно.А сега и Бандата се контузи и пак преквалифицираме човек на този пост,а нито веднъж не го видяхме на титулярния му.С баланса в отбора нещата наистина не са добре и за това не са виновни разни титани и дуцета.Така ще е до зимата,а през потготовката ще разберем какво ново ще има като схеми тактики и играчи разбира се,но трябва да има и доста напуснали,просто не са за ЦСКА.

Милен може да е казал такова нещо, но истината е, че нямаме халфове. Имаме само защитници и нападатели. Въпреки, че ако двойката ни вътрешни полузащитници е Адемар и Стоянов, нещата ще са по-добре според мен. И двамата са по-бързи, по-борбени и по-мощни от Янчев/Галчев. Ако в подобна формация някак накарат Зику и Мораеш да помагат на защитата поне така, както Платини го прави, тогава нещата и с този състав ще са коренно различни от днес.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 ное 2011 21:10

vaskonti написа:Мамата си трака, как страничния не е успял да види тези 5 сантиметра... да му беше пратил смс с тази графика още на момента, а?

Само, че как тези 5 см са вече рецидив във ваша полза :roll: Поне 3 победи имате този сезон заради 5-10см.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2011 21:12

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:Мамата си трака, как страничния не е успял да види тези 5 сантиметра... да му беше пратил смс с тази графика още на момента, а?

Само, че как тези 5 см са вече рецидив във ваша полза :roll: Поне 3 победи имате този сезон заради 5-10см.

Така ли? А броиш ли колко несъществуващи засади ни свириха и колко гола ни отмениха по тая причина от началото на сезона? Убеден съм, че не броиш! Всъщност, започни да броиш от двете измислени засади на Ботев на мача с вас на Герена!
[/center]

untre
Контакти:

Мнениеот untre » 06 ное 2011 21:20

acmilan написа:Само поздравления за Ботев Враца.Прекрасен вратар,много сърцат отбор и многобройна публика.Псувайте ме колкото искате,но с подобно съдийство доникъде няма да стигне българският футбол.Имам чувството,че всяка година футболният съюз си избира шампиона.Почти нямаме шампион през последните години,който да не е бил галеник на псевдомъжете в черно.И трите ни гранда са били в тази ситуация.Силно се надявам тази година футболът да победи и Лудогорец да стане шампион,при това с разлика.Аз смисъл в играта на останали водещи отбори през този шампионат не виждам.

Не знам дали Лудогорец ще станат шампиони, но за купата ще продължат.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 ное 2011 21:23

vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

Така ли? А броиш ли колко несъществуващи засади ни свириха и колко гола ни отмениха по тая причина от началото на сезона? Убеден съм, че не броиш! Всъщност, започни да броиш от двете измислени засади на Ботев на мача с вас на Герена!

двете ви засади за които говориш не променяха по никакъв начин развитието на мачовете и бяха дадени умишлено, за да не се натрапва съдийското пристрастие на публиката ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 06 ное 2011 21:31

BLUE CHAMPIONS написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

двете ви засади за които говориш не променяха по никакъв начин развитието на мачовете и бяха дадени умишлено, за да не се натрапва съдийското пристрастие на публиката ;)[/quote]

Я се махай от нашия форум бе дразнител ! майната му на тоя мач ... играха слабо нашите... пропуснаха много положения и вратаря им извади доста.... определено второто полувреме за мен беше сбъркана тактиката и вместо да се приберем и да владеем мача и да дебнем противника и с класа и опит да го победим , ние нищо не направихме .... Защо Пената смени Платини и Нелсън ? Младите и неопитни момчета как ще ни извадят мача ???? Вижда се че противника се е затворил и е сгъстена защитата, защо тогава вади Платини ? Майната му на този мач , чакаме следващия съперник на Армията и нямаме право на грешка !!!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 ное 2011 21:36

BaLoN написа:Я се махай от нашия форум бе дразнител ! майната му на тоя мач ... !!!!

Да де, аз съм точно в този форум защото обсъждам мача, а за теб като е майната му, се ориентирай на някъде! Аз съм си точно на мястото!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 ное 2011 21:36

vaskonti написа:Милен може да е казал такова нещо, но истината е, че нямаме халфове. Имаме само защитници и нападатели. Въпреки, че ако двойката ни вътрешни полузащитници е Адемар и Стоянов, нещата ще са по-добре според мен. И двамата са по-бързи, по-борбени и по-мощни от Янчев/Галчев. Ако в подобна формация някак накарат Зику и Мораеш да помагат на защитата поне така, както Платини го прави, тогава нещата и с този състав ще са коренно различни от днес.

Точно за това пиша,че му бяха предлагани халфове,но той отказа(защо ли ;) ),дори П.Стоянов не го видяхме като халф,а беше взет за такъв,ами младите от Пирин - по 2мин. през три мача.Мораеш се връща и пресира,дори доста грубо някой път(като днес).за Зику - трудна работа :lol: ,но пък да вкарва и ще му бъде простено :lol: .Ясно е,че зимата ще има и нови и напуснали,нека изчакаме,а след зимната подготовка ще оценяваме към добро ли вървим или не.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2011 21:38

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Само, че как тези 5 см са вече рецидив във ваша полза :roll: Поне 3 победи имате този сезон заради 5-10см.

двете ви засади за които говориш не променяха по никакъв начин развитието на мачовете и бяха дадени умишлено, за да не се натрапва съдийското пристрастие на публиката ;)

Аз говоря за двете засади на същият този Ботев от мача с вас. Те променяха нещата доста защото бяха при 0:0, а междувременно Гаджев си раздаваше правосъдие както му скимне. Безнаказано, естествено.
BaLoN написа:Я се махай от нашия форум бе дразнител ! майната му на тоя мач ... играха слабо нашите... пропуснаха много положения и вратаря им извади доста.... определено второто полувреме за мен беше сбъркана тактиката и вместо да се приберем и да владеем мача и да дебнем противника и с класа и опит да го победим , ние нищо не направихме .... Защо Пената смени Платини и Нелсън ? Младите и неопитни момчета как ще ни извадят мача ???? Вижда се че противника се е затворил и е сгъстена защитата, защо тогава вади Платини ? Майната му на този мач , чакаме следващия съперник на Армията и нямаме право на грешка !!!!

[offtopic]Няма причина да се маха, за сега. Може да провокира, но не прекрачва границата. Нека не сме толкова тесногръди, не всички "сини" са еднакви.[/offtopic]
Ясно е, че пенев е до нова година максимум на тоя пост. Въпроса е след това кой ще дойде. Може би италианеца, не знам... Най-добре е може би Стойчо, но не вярвам.
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 ное 2011 21:45

Васко, това,че изложих неоспорими факти провокация ли се води? :o Напротив, ти ме провокираш като се опитваш да ме върнеш в дъвкани отдавна засади на "Г. Аспарухов" на които показахме достатъчно стоп кадри и доказахме вашите "факти". и въпреки всичко всячески бягаш от вашите дежурни 5-10 см. хммм, удобно е така

Върни се в “Архив”