modor написа:Какво става ТИТАНИПак ли ще сменяте треньора
Този път ще подаваме молби срещу съдията и ще сменяме комисията!Малко разнообразие да има

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Какво става ТИТАНИПак ли ще сменяте треньора
edmon_dantes написа:Много сърцата игра на Ботев, направо се учудих с какво желание и стръв влизаха в единоборствата и борбата за всяка топка. Искам всеки един провинциален отбор да играе така срещу Левски, ЦСКА или Литекс. Напълно заслужена точка, напълно.
Що се отнася до недадените червени картони на Мораеш и Адемар... Доста груби, опасни влизания и на двамата и само късмета не доведе до счупени крака. А нарушението на Адемар беше едно към едно като това на Иво Иванов. Според мен такива нарушения трябва да се наказват най-строго - червени картони и много срещи да не играят. Такива влизания могат да костват кариерата на ударения футболист. Червен картон както за Иванов, така и за Адемар и Мораеш.
Мача много ми хареса, добра игра, бурза, с много атаки.
Аплодисменти за Ботев Враца!
granfor написа:Основните виновници се казват К.Стоянов( той обаче си изкупи вината до някъде, след ударът му с глава) и Крачунов
acmilan написа:Само поздравления за Ботев Враца.Прекрасен вратар,много сърцат отбор и многобройна публика.Псувайте ме колкото искате,но с подобно съдийство доникъде няма да стигне българският футбол.Имам чувството,че всяка година футболният съюз си избира шампиона.Почти нямаме шампион през последните години,който да не е бил галеник на псевдомъжете в черно.И трите ни гранда са били в тази ситуация.Силно се надявам тази година футболът да победи и Лудогорец да стане шампион,при това с разлика.Аз смисъл в играта на останали водещи отбори през този шампионат не виждам.
delqnski47 написа:На мача с Цска? Влизането беше точно копие на днешното!Просто си отговори на въпроса как ще реагираш ако тези 2 брутални влизания бяха срещу ЦСка?
Чак сега зацепих за кое положение ми говориш!Аз го видях на повторение преди!Говориш ми за това с Нелсън нали?
Значи не мога да кажа,че положението на Мораеш и на онова животно(Сашо ли го наричате не знам) са едни и същи!Това си си е твое мнение по въпроса,че са еднакви!
Red Warrior написа:edmon_dantes написа:Много сърцата игра на Ботев, направо се учудих с какво желание и стръв влизаха в единоборствата и борбата за всяка топка. Искам всеки един провинциален отбор да играе така срещу Левски, ЦСКА или Литекс. Напълно заслужена точка, напълно.
Що се отнася до недадените червени картони на Мораеш и Адемар... Доста груби, опасни влизания и на двамата и само късмета не доведе до счупени крака. А нарушението на Адемар беше едно към едно като това на Иво Иванов. Според мен такива нарушения трябва да се наказват най-строго - червени картони и много срещи да не играят. Такива влизания могат да костват кариерата на ударения футболист. Червен картон както за Иванов, така и за Адемар и Мораеш.
Да вярно много сърцата игра на Ботев Враца срещу ЦСКА. Интересно ми е само дали продължава да има допинг контрол и защо срещу вас играха ганкиното?!
delqnski47 написа:Red Warrior написа:edmon_dantes написа:Много сърцата игра на Ботев, направо се учудих с какво желание и стръв влизаха в единоборствата и борбата за всяка топка. Искам всеки един провинциален отбор да играе така срещу Левски, ЦСКА или Литекс. Напълно заслужена точка, напълно.
Да вярно много сърцата игра на Ботев Враца срещу ЦСКА. Интересно ми е само дали продължава да има допинг контрол и защо срещу вас играха ганкиното?!
Колега,срещу ЦСКА почти винаги се играе така и е нормално!
Давам пример с Берое,които си заслужаваха равния последния път!
Тия отборчета не играят ганкиното както срещу някои други и ЦСКА създава положения,за разлика от някои други....!Просто ние сме основния дразнител в момента и това са нормални неща!
thehellriser написа:delqnski47 написа:На мача с Цска? Влизането беше точно копие на днешното!Просто си отговори на въпроса как ще реагираш ако тези 2 брутални влизания бяха срещу ЦСка?
Чак сега зацепих за кое положение ми говориш!Аз го видях на повторение преди!Говориш ми за това с Нелсън нали?
Значи не мога да кажа,че положението на Мораеш и на онова животно(Сашо ли го наричате не знам) са едни и същи!Това си си е твое мнение по въпроса,че са еднакви!
Червени картони са си ... ако се наказват с ЧК влизанията от този род ще намалеят....Какво пречи на Адемар(нали си е нашо момче) да чупи крака стил Иво Иванов и следващия мач.... Нека да се свири за всеки еднакво! Като футболистите на Черно Море ритат нека да завършваме мача с 10 или колкото се налага човека, но критерия да е същия и за Левски/Цска!
Red Warrior написа:edmon_dantes написа:Много сърцата игра на Ботев, направо се учудих с какво желание и стръв влизаха в единоборствата и борбата за всяка топка. Искам всеки един провинциален отбор да играе така срещу Левски, ЦСКА или Литекс. Напълно заслужена точка, напълно.
Да играят така и срещу Левски да ги видим!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта