Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2011 16:40

modor написа:Какво става ТИТАНИ :?: Пак ли ще сменяте треньора :lol:

Този път ще подаваме молби срещу съдията и ще сменяме комисията!Малко разнообразие да има ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 ное 2011 16:40

edmon_dantes написа:Много сърцата игра на Ботев, направо се учудих с какво желание и стръв влизаха в единоборствата и борбата за всяка топка. Искам всеки един провинциален отбор да играе така срещу Левски, ЦСКА или Литекс. Напълно заслужена точка, напълно.
Що се отнася до недадените червени картони на Мораеш и Адемар... Доста груби, опасни влизания и на двамата и само късмета не доведе до счупени крака. А нарушението на Адемар беше едно към едно като това на Иво Иванов. Според мен такива нарушения трябва да се наказват най-строго - червени картони и много срещи да не играят. Такива влизания могат да костват кариерата на ударения футболист. Червен картон както за Иванов, така и за Адемар и Мораеш.
Мача много ми хареса, добра игра, бурза, с много атаки.
Аплодисменти за Ботев Враца!

Да вярно много сърцата игра на Ботев Враца срещу ЦСКА. Интересно ми е само дали продължава да има допинг контрол и защо срещу вас играха ганкиното?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 06 ное 2011 16:41

granfor написа:Основните виновници се казват К.Стоянов( той обаче си изкупи вината до някъде, след ударът му с глава) и Крачунов

Към тия двамата мога да добавя и тоя идиот Платини, не се научи, че не му минават финтчетата цял мач и изпълняваше всеки фал.Нелсън цял мач 1 изява нямаше а М'Боли получи 2 удара и 2 гола.Това са главните виновници за смешния резултат.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 ное 2011 16:42

acmilan написа:Само поздравления за Ботев Враца.Прекрасен вратар,много сърцат отбор и многобройна публика.Псувайте ме колкото искате,но с подобно съдийство доникъде няма да стигне българският футбол.Имам чувството,че всяка година футболният съюз си избира шампиона.Почти нямаме шампион през последните години,който да не е бил галеник на псевдомъжете в черно.И трите ни гранда са били в тази ситуация.Силно се надявам тази година футболът да победи и Лудогорец да стане шампион,при това с разлика.Аз смисъл в играта на останали водещи отбори през този шампионат не виждам.

Да прав си - много слаб съдия! Трябваше да даде поне 5 жълти и 3 червени картона на Ботев и минимум 10 минути продължение!

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 06 ное 2011 16:43

delqnski47 написа:
На мача с Цска? Влизането беше точно копие на днешното!Просто си отговори на въпроса как ще реагираш ако тези 2 брутални влизания бяха срещу ЦСка?

Чак сега зацепих за кое положение ми говориш!Аз го видях на повторение преди!Говориш ми за това с Нелсън нали?
Значи не мога да кажа,че положението на Мораеш и на онова животно(Сашо ли го наричате не знам) са едни и същи!Това си си е твое мнение по въпроса,че са еднакви!

Червени картони са си ... ако се наказват с ЧК влизанията от този род ще намалеят....Какво пречи на Адемар(нали си е нашо момче) да чупи крака стил Иво Иванов и следващия мач.... Нека да се свири за всеки еднакво! Като футболистите на Черно Море ритат нека да завършваме мача с 10 или колкото се налага човека, но критерия да е същия и за Левски/Цска!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2011 16:43

Red Warrior написа:
edmon_dantes написа:Много сърцата игра на Ботев, направо се учудих с какво желание и стръв влизаха в единоборствата и борбата за всяка топка. Искам всеки един провинциален отбор да играе така срещу Левски, ЦСКА или Литекс. Напълно заслужена точка, напълно.
Що се отнася до недадените червени картони на Мораеш и Адемар... Доста груби, опасни влизания и на двамата и само късмета не доведе до счупени крака. А нарушението на Адемар беше едно към едно като това на Иво Иванов. Според мен такива нарушения трябва да се наказват най-строго - червени картони и много срещи да не играят. Такива влизания могат да костват кариерата на ударения футболист. Червен картон както за Иванов, така и за Адемар и Мораеш.

Да вярно много сърцата игра на Ботев Враца срещу ЦСКА. Интересно ми е само дали продължава да има допинг контрол и защо срещу вас играха ганкиното?!

Колега,срещу ЦСКА почти винаги се играе така и е нормално!
Давам пример с Берое,които си заслужаваха равния последния път!
Тия отборчета не играят ганкиното както срещу някои други и ЦСКА създава положения,за разлика от някои други....!Просто ние сме основния дразнител в момента и това са нормални неща! ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 ное 2011 16:45

delqnski47 написа:
Red Warrior написа:

Колега,срещу ЦСКА почти винаги се играе така и е нормално!
Давам пример с Берое,които си заслужаваха равния последния път!
Тия отборчета не играят ганкиното както срещу някои други и ЦСКА създава положения,за разлика от някои други....!Просто ние сме основния дразнител в момента и това са нормални неща! ;)

Да играят така и срещу Левски да ги видим!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2011 16:45

thehellriser написа:
delqnski47 написа:
На мача с Цска? Влизането беше точно копие на днешното!Просто си отговори на въпроса как ще реагираш ако тези 2 брутални влизания бяха срещу ЦСка?

Чак сега зацепих за кое положение ми говориш!Аз го видях на повторение преди!Говориш ми за това с Нелсън нали?
Значи не мога да кажа,че положението на Мораеш и на онова животно(Сашо ли го наричате не знам) са едни и същи!Това си си е твое мнение по въпроса,че са еднакви!

Червени картони са си ... ако се наказват с ЧК влизанията от този род ще намалеят....Какво пречи на Адемар(нали си е нашо момче) да чупи крака стил Иво Иванов и следващия мач.... Нека да се свири за всеки еднакво! Като футболистите на Черно Море ритат нека да завършваме мача с 10 или колкото се налага човека, но критерия да е същия и за Левски/Цска!

Добре,окей!Всеки си има мнение по въпроса и аз го уважавам!
Sofia.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 06 ное 2011 16:47

Red Warrior написа:

Мача беше в София, предполагам помниш? Нормално е да играят доста затворено, както играят по-слабите отбори срещу нас, а и срещу вас. Докато да си домакин е съвсем друго нещо. Аз съм убеден, че Ботев ще играят така и срещу нас пролетта. Защото такива отбори ако не се надъхат и докажат срещу Левски и ЦСКА, срещу кого тогава?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2011 16:47

Да играят така и срещу Левски да ги видим!

Еми явно отборите преценяват,че ''Левски'' не им е мерило и не играят така срещу тях,знам ли.... :lol:
Sofia.

Върни се в “Архив”