Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Батков: Ако не съм аз Левски няма да го има!

Мнениеот sostenere » 04 ное 2011 20:49

BOCA. написа:На четвърт финала и при влизане в ШЛ викахме "Батков" без курво отзад.В един период от времето викахме "Сираков курво"(ако не помниш-порастни).Не гледай на момента.Идват добри времена за ЛЕВСКИ.

Никога не е викано името на Батков, имената на Мъри Стоилов се викаха...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 20:56

jermiun написа:Що да имат дългове, нали от събраните пари се определя бюджета за годината и оттам разходите. По твойта логика всяко българско семейство трябва да е с дългове, щото като вземат 500лв и до 20 число ги изпукват, щото не си правят сметката.

Защото,за да успееш в ШЛ,например,трябва да дадеш ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!Казват му ИНВЕСТИЦИЯ!И после,когато НЕ СЕ класираш в ШЛ,кво прайм?
Можеш да се простираш и според "бюджета".Вземаш Сульо и Пульо.Само че,със Сульо и Пульо,ЕКТ нали знаеш кога?

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 04 ное 2011 21:01

Red Warrior написа:Темата не е за първо впечатление от треньора, а за изказването на Батков умници!

Толкова ли си тъп да проумееш,че добър или лош ако не беше той сега щеше да е някой като Митал.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 04 ное 2011 21:05

Ако не е ЛЕВСКИ, тебе няма да те има Мишок!

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 04 ное 2011 21:08

Дори и да използвам най-слабо обидна дума,модераторите ме гонят.Много академичен стана форумът на Гонг.Даже и в Медицински Университет София не спазвахме такова благоприличие,когато бях там студент.Не ми е ясно обаче как НЯКАКВО МАЛОУМНО ЧОРБАРЧЕ като този измислен УОРИЪР,който при 1-1 ще си напълни гащичките като го сгази СИНЬО ГОВЕДО като мен, пуска теми в синия форум и всички го толерират.Нещо пак криво разбираме етиката.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 21:09

jasons написа:Модел като в Барса. Там има истински борд на директорите на акционерното дружество, които избира президент с мандат и му поставя цели. Разликата с нас е - Левски е само АД, а Барса е ПУБЛИЧНО АД. Там акции може да има всеки който има пари да ги плати. При нас АДто не е публично и само хора близки до Батков могат да си купят. Левски не е на борсата и никой освен Батков не е загрижен колко струва една акция на ПФК Левски АД.

Много идиалистично гледаш на нещата.И там не е чисто и прозрачно,а щом има и избори.....Единственят човек на света,който може да прави честни избори е Джордж Буш младши. :)

jasons
Контакти:

Мнениеот jasons » 04 ное 2011 22:04

Не е идеалистично. Синич клуб е на хората и те трябва да имат право да знаят как стоят нещата вътре. Тези с пари ще могат да доказват сините си сърца като си платят за акции а после да търсят сметка за парите. И много ама много фирми биха закупили акции на сините ако има легален начин а не само за приближени на Батков. Той сам по себеси не е хич лош но се самозабравя и няма достатъчно време и пари за Левски.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 ное 2011 22:11

Темата май наистина трябва да бъде преместена в официалната тема за Борат. Адвоката отново лъже. Това, което казва, изобщо не е вярно, защото той повече е спечелил, отколкото дал на тима.
ТАРА ВЪН!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Blue_Lion » 04 ное 2011 23:29

За Тара или Лошо или нищо :mrgreen:
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 23:35

jasons написа:Не е идеалистично. Синич клуб е на хората и те трябва да имат право да знаят как стоят нещата вътре. Тези с пари ще могат да доказват сините си сърца като си платят за акции а после да търсят сметка за парите. И много ама много фирми биха закупили акции на сините ако има легален начин а не само за приближени на Батков. Той сам по себеси не е хич лош но се самозабравя и няма достатъчно време и пари за Левски.

Във всяка страна си има специфика,манталитет,традиции и този модел явно не пасва на повечето водещи страни във футбола,че и в самата Испания.Фактът,че и Барселона и Р.Мадрид са с огромни дългове показва,че и този модел не е нещо по-различно като финансов резултат,макар и пълните стадиони,огромните права за излъчване,приходите от ШЛ и футболни аксесоари.Ботев Пд се опитаха и накрая пак опряха до "човека с парите".Явно във футбола си важи поговорката:Много баби-хилаво дете.

Върни се в “Архив”