Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Батков: Ако не съм аз Левски няма да го има!

Мнениеот PFC Litex » 04 ное 2011 19:36

blue avalanche написа:А,когато отборът натрупа някой и друг милион загуби,ще се "бръкнеш" ли да ги покриеш?Аман от "отворковци"!Не ми дрънкайте за Испания,щото Реал М продаде милиони фанелки с Роналдо!В световен мащаб!!!Реал М притежава половината от "имидж" правата на всеки свой играч!Нашите какво рекламират?Кючеци в БИАД?

Когато си прав няма как да ти се отрече.
Изображение

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 04 ное 2011 19:40

blue avalanche написа:
Red Warrior написа:
Според мен трябва всеки закупил си абонаментна карта да има право на глас при избор на президент на даден футболен клуб. Тоест картата да бъде нещо като партийната книжка в политическите партии. Така хем спонсорираш клубния си отбор не с 10 лева на година, а с поне 100-200, хем гледаш всички мачове и стадиона е пълен, хем имаш пряко участие в избора на клубната политика. Проблема е само колко хора са сколнни да си купят абонаментна карта като знаем, че в България феновете са повече по форумите отколкото по стадионите. Но все пак си мисля, че ако знаят че от това зависи дали ще съществува любимият им отбор ще си купят.

А,когато отборът натрупа някой и друг милион загуби,ще се "бръкнеш" ли да ги покриеш?Аман от "отворковци"!Не ми дрънкайте за Испания,щото Реал М продаде милиони фанелки с Роналдо!В световен мащаб!!!Реал М притежава половината от "имидж" правата на всеки свой играч!Нашите какво рекламират?Кючеци в БИАД?

Що да имат дългове, нали от събраните пари се определя бюджета за годината и оттам разходите. По твойта логика всяко българско семейство трябва да е с дългове, щото като вземат 500лв и до 20 число ги изпукват, щото не си правят сметката.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 04 ное 2011 19:47

Поредния самозабравил се доносник!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 04 ное 2011 19:51

PFC Litex написа:У нас всичко е объркано, така че не търсете логика.
Феновете на Юнайтед също са против Глейзър, но са зад отбора на стадиона и само така се показва позиция.
Нека клубовете с голяма фенска маса у нас да си пълнят стадионите на 70% при средна цена на билетите от 15 лева и тогава сами ще усетят разликата.
Вероятно някой сега ще каже "за какво да пълня гушата на Батков" е то ако така мислеха англичаните Олд Трафорд щеше да е празен.

Собствениците на клубове добри или лоши в тези трудни времена е рисковано да се сменят, а и как до сега не се появи нито една компания и публично да каже, "искам да закупя контролният пакет акции на отборът "Х""?

От футбол собствениците печелят единствено лоби, което също е много важно, и нищо повече. Водещите клубовете са около нулата, а тези в долната половина на таблица на постоянна загуба.

За последните 4 сезона Ман Юнайтед игра 3 финала в ШЛ и 3 пъти стана шампион на Англия, така че сравнението не е много уместно. За Глейзър е много важно отборът да печели тъй като приходите от ВЛ и ШЛ са огромни. В А група ако стадионите се пълнят при цена на билетите 15 лв мутри като Гигов, Венци Стефанов, Христолов, Батков и т.н ще си пълнят джоба и на никой няма да му пука дали ще ни бият трактористи и скиори защото в България от футбол не се печели.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

jasons
Контакти:

Мнениеот jasons » 04 ное 2011 19:57

При кризата из Европа а и без реална алтернатива аз заставам зад Батков !
Няма по добър вариант за сега. Които и боц да поеме отбора ще е същото. Искам друг модел който никога май няма да навлезе в България. Така че и Батков не е лош.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 ное 2011 20:11

Колкото и да не ми се иска да го призная, Батков е прав. И се чудя само кога ли ще му писне от цялата помия изливаща се върху него и Левски наистина ще спре да съществува или най-малкото ще крета само с юношите за които някой хора толкова много реват.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 20:13

jasons написа:Искам друг модел който никога май няма да навлезе в България.

Кой е този модел? :?

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 04 ное 2011 20:27

Агента да се награди със едномесечна екскурзия до Афганистан,за постигнати отлични резултати в първенството ни и за ЛЕ... ;)
FORZA CESENA !!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 20:29

arekusanderu написа:Агента да се награди със едномесечна екскурзия до Афганистан,за постигнати отлични резултати в първенството ни и за ЛЕ... ;)

Да лови талибани залегнал сред маковите полета. :lol:

jasons
Контакти:

Мнениеот jasons » 04 ное 2011 20:35

Модел като в Барса. Там има истински борд на директорите на акционерното дружество, които избира президент с мандат и му поставя цели. Разликата с нас е - Левски е само АД, а Барса е ПУБЛИЧНО АД. Там акции може да има всеки който има пари да ги плати. При нас АДто не е публично и само хора близки до Батков могат да си купят. Левски не е на борсата и никой освен Батков не е загрижен колко струва една акция на ПФК Левски АД.

Върни се в “Архив”