Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- controller
- Контакти:
Re: Първо впечатление от новия треньор на Левски!
Щом Гонзо с е спрял на него - смяятайй ! И така не ми стана ясно що биха шута на Ясен , ако Ясен бе уволнен заради някакви неуспехи не трябваше ли и негово некадърен величество Гонзо да бъде разкаран , защото и той бе част от тоя провал ? И поради каква причина Гонзо остава в Левски като "споретен директор", от неговото менъжерство сме на т'ва дередже 5-и, и аут от Лига Европа за срамотията ! Докато Гозно не се разкара не очаквам нищо в Левски , Костов да остане най-много до средата на следващия полу-сезон (тоест докато окончателно не се разбере ,че няма да станем шампиони ) !

jasons написа:Успех на новия тренер!
Добре стои с изказването си досега. Имал методика, които не се вписва ще бъде отстранен, но само едно искам да разбера: кзащо не каза и дума за детско юношескич футбол?
Каза че има визия, методика която няма да разкрие - ок! Но искам клуба да развива и да влага в талантите си - те единствени знаят кои е Левски и единтвено те могат да бъдат истински лидери на синия отбор и да станат негови легенди и да помагат за в бъдеще на синята кауза.
Искам да видя модерна работа в школата г-н Костов!
С Бисер Хаздай и тем подобни "специалисти" читави юноши в България няма да има... Левски беше тръгнал по правилния път с наемане на специалист от чужбина, още повече от страна доказала се с изключително силна школа, но бързо бързо се върнахме в блатото

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Levski 1914
- Контакти:
controller написа:Щом Гонзо с е спрял на него - смяятайй ! И така не ми стана ясно що биха шута на Ясен , ако Ясен бе уволнен заради някакви неуспехи не трябваше ли и негово некадърен величество Гонзо да бъде разкаран , защото и той бе част от тоя провал ? И поради каква причина Гонзо остава в Левски като "споретен директор", от неговото менъжерство сме на т'ва дередже 5-и, и аут от Лига Европа за срамотията ! Докато Гозно не се разкара не очаквам нищо в Левски , Костов да остане най-много до средата на следващия полу-сезон (тоест докато окончателно не се разбере ,че няма да станем шампиони ) !
Няма угодия при вас! И какво като Гонзо се е спрял на него?...трябва задължително да е некадърен ли?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

blue avalanche написа:pumpo написа:Аз искам да изкажа моето впечатление, човека си каза не иска вмешателство, Левски шампион и т.н.ОК , но договора е само за 7 месеца, това за мене е непрофесионално.
Гюс Хидинк,назначен в Челси на 11.02 2009г. до края на сезона...Професионално или непрофесионално?
Хидинк не съвместяваше ли две длъжности тогава?Доколкото не ме лъже паметта, беше селекционер на Русия.
Професионално, или непрофесионално?!
Н. Костов е само треньор на Левски.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Николай Костов - Официална Тема
Много добро впечатление ми направи на пресконференцията! Не можах да гледам директното предаване по Канал 3, но сега наваксах със записа.
Сдържан, не се изхвърля, говори малко, но смислено. Не се е хвърлил с главата напред при отправеното му предложение да поеме клуба! Не знам защо, но ми вдъхва доверие и се надявам да помогне с опита си, който е натрупал в чужбина! И най-важното - през всичките тези години е стоял далеч от нашата си джунгла и няма взимане даване с българския футбол (което за жалост може да е нож с две остриета)
Сдържан, не се изхвърля, говори малко, но смислено. Не се е хвърлил с главата напред при отправеното му предложение да поеме клуба! Не знам защо, но ми вдъхва доверие и се надявам да помогне с опита си, който е натрупал в чужбина! И най-важното - през всичките тези години е стоял далеч от нашата си джунгла и няма взимане даване с българския футбол (което за жалост може да е нож с две остриета)

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- controller
- Контакти:
Levski 1914 написа:controller написа:Щом Гонзо с е спрял на него - смяятайй ! И така не ми стана ясно що биха шута на Ясен , ако Ясен бе уволнен заради някакви неуспехи не трябваше ли и негово некадърен величество Гонзо да бъде разкаран , защото и той бе част от тоя провал ? И поради каква причина Гонзо остава в Левски като "споретен директор", от неговото менъжерство сме на т'ва дередже 5-и, и аут от Лига Европа за срамотията ! Докато Гозно не се разкара не очаквам нищо в Левски , Костов да остане най-много до средата на следващия полу-сезон (тоест докато окончателно не се разбере ,че няма да станем шампиони ) !
Няма угодия при вас! И какво като Гонзо се е спрял на него?...трябва задължително да е некадърен ли?
Ква угодия ? Единственото решение - Гонзо да се махне , може и да беше добър футболист като треньор не струва ! Да не говорим за "мениджърските му способности" - при всеки критичен коментар са сърди като малка госпожица , или закритите тренировки , идиот !

blue,много благодарности знаеш че ценя твоите мнения.Тази седмица е тежка за мен затова тази новина за Костов ме зарадва.Дано наистина успее.
LEVSKI_FOREVER
Костов да внимава дали наистина ще въведе нов подход в работата или само крещене по играчите като Гонзо. Човека знае какво е футбол хареса ми как се изказва. Дано не го подведат момчетата. Райков има нуйда от специалист под чието ръководство да израстне, а Дъстли, Грийн, Калво и Рисп да възвърнат и подобрчт нивото си от преди идването на Герена.
Но както махнахме тренера на вратарите, така трчбва да се обърне внимание кой и какво тренира подрастващите. Ние гледаме в тях в търсене на новия Ицо Йовов, Влади Гаджев,на истински сърцати играячи. Хаздай какво прави в момента? Защо Батков отказа холандския специалист? Костов да обърне внимание!
И в неделя 16:00 - всички пред сектор А на Герена - да подкрепим нашите момчета!
Те изстрадаха Гонзо с точно толкова мъка колкото и ние. При тях понижаването на формата и нервите бяха умопомраяаващи. Нека не ги съдим без да сме им дали шанс с един можещ наставник.
Но както махнахме тренера на вратарите, така трчбва да се обърне внимание кой и какво тренира подрастващите. Ние гледаме в тях в търсене на новия Ицо Йовов, Влади Гаджев,на истински сърцати играячи. Хаздай какво прави в момента? Защо Батков отказа холандския специалист? Костов да обърне внимание!
И в неделя 16:00 - всички пред сектор А на Герена - да подкрепим нашите момчета!
Те изстрадаха Гонзо с точно толкова мъка колкото и ние. При тях понижаването на формата и нервите бяха умопомраяаващи. Нека не ги съдим без да сме им дали шанс с един можещ наставник.
- Levski 1914
- Контакти:
controller написа:Levski 1914 написа:controller написа:Щом Гонзо с е спрял на него - смяятайй ! И така не ми стана ясно що биха шута на Ясен , ако Ясен бе уволнен заради някакви неуспехи не трябваше ли и негово некадърен величество Гонзо да бъде разкаран , защото и той бе част от тоя провал ? И поради каква причина Гонзо остава в Левски като "споретен директор", от неговото менъжерство сме на т'ва дередже 5-и, и аут от Лига Европа за срамотията ! Докато Гозно не се разкара не очаквам нищо в Левски , Костов да остане най-много до средата на следващия полу-сезон (тоест докато окончателно не се разбере ,че няма да станем шампиони ) !
Ква угодия ? Единственото решение - Гонзо да се махне , може и да беше добър футболист като треньор не струва ! Да не говорим за "мениджърските му способности" - при всеки критичен коментар са сърди като малка госпожица , или закритите тренировки , идиот !
"Щом Гонзо с е спрял на него - смяятайй !" Това си го писал ти, нали? За тази угодия имам предвид! Човекът е подписал преди няколко часа, идва в много тежък момент за клуба, и се започва наново старата песен! Мъри и Наско няма да са в клуба на този етап

До края на полусезона няма да има кой знае каква промяна в играта ни. Другият полусезон ще видим резултатите от работата на Костов, както по време на тренировките, така и по селекцията.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!