Явно всички се обединяваме в твърдението, че Костов е добър треньор, но нещото, което може да му попречи да покаже това е ........ Георги Иванов- "Гонзо" !
Надявам се и самият "Гонзо" да осъзнае, че единственият начин да се задържи възможно по-дълго в Левски след грандиозният провал е ....... Да стои възможно най-далеч от скамейката при мачовете !
Общо казано - Да не се меси в треньорските задължения на Костов.
Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Николай Костов - Официална Тема
Нали днес трябваше да представят Костов, сега изникна проблем за Про лиценз, аз почвам да мисля ,че всичко е прах в очите...а и Гонзо и Баждеков до сега от изказванията ми се виждат разни шикалкавения.
Мисля си ,че новия стар треньор ще е Гонзо ,а Костов въобще няма да се появи.
- Levski 1914
- Контакти:
Бившият футболист на Левски Зе Соареш има отлични впечатления от новия треньор на "сините" Николай Костов. Точно той го привлече от "сините" в Металург (Донецк), където специалистът работеше до преди година.
"Той ме взе в Украйна. Въпреки това обаче ми бе трудно да се наложа в отбора и невинаги играех. Николай е страшно взискателен към всеки един футболист и най-важното е, че има еднакво отношение към всички. Не ги дели на местни и чужденци, нито на титуляри и резерви. Той може да даде много на бившия ми отбор Левски. Тук се усеща, че хората много го уважават и ценят"
коментира Соареш пред "Тема спорт".
"Той ме взе в Украйна. Въпреки това обаче ми бе трудно да се наложа в отбора и невинаги играех. Николай е страшно взискателен към всеки един футболист и най-важното е, че има еднакво отношение към всички. Не ги дели на местни и чужденци, нито на титуляри и резерви. Той може да даде много на бившия ми отбор Левски. Тук се усеща, че хората много го уважават и ценят"
коментира Соареш пред "Тема спорт".
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- blue avalanche
- Контакти:
Theos написа:Нали днес трябваше да представят Костов, сега изникна проблем за Про лиценз, аз почвам да мисля ,че всичко е прах в очите...а и Гонзо и Баждеков до сега от изказванията ми се виждат разни шикалкавения.
"Не подлагай своя бог на изпитания и съмнения!"

"Новият старши треньор на Левски Николай Костов ще бъде официално представен днес. Пресконференцията на ръководството на „сините” ще се състои в 15:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”."
Ще си вземеш ли думите назад?
Още по темата за новия треньор:
И си мисля, дали наистина не е прав човекът, като знаем, какво представлява Гонзо и като знаем, какви манекенки са футболистите, играещи в България.
Новият треньор на “Левски” Николай Костов няма да остане повече от два месеца на „Герена“. Това прогнозира Игор Кулиш - бивш треньор на вратарите при “сините” и един от малкото хора в България, работили заедно с Костов по времето му в Металург (Донецк).
“Николай Костов ще остане месец, може би най-много до Нова година. Той има доста тежък характер. Едва ли двамата с Георги Иванов ще се разберат добре. Костов държи на дисциплината и стриктно следи за изпълнението на всичките си наставления. В Металург водеше футболистите заедно на обяд и вечеря, следеше какво ще ядат. Иска режимът, който налага да бъде спазван. Не прави компромиси с никого. Характерът му е несъвместим с този на Гонзо и не очаквам да се задържи дълго на „Герена“, каза Кулиш пред „Тема спорт“.
Бившият футболист на “Левски” Зе Соарес също коментира назначението на наставника. Именно Костов привлече бразилеца в от “Герена” в Металург (Донецк). “Той ме взе в Украйна. Въпреки това ми беше трудно да се наложа в отбора и невинаги играех. Николай е страшно взискателен към всеки един футболист и най-важното е, че има еднакво отношение към всички. Не ги дели на местни и чужденци, нито на титуляри и резерви. Той може да даде много на бившия ми отбор “Левски”, заяви Зе Соарес./БЛИЦ
И си мисля, дали наистина не е прав човекът, като знаем, какво представлява Гонзо и като знаем, какви манекенки са футболистите, играещи в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- slavi_1914
- Контакти:
Днес чух много интересна новина,че нямал лиценз и щял да го вземе чак на 6 декември.
Някой знае ли до колко е сериозно това и доколко спекула?
Не,че има голямо значение дали ще е официалния треньор или в сянка 1 месец
Иначе много добри отзиви за него, ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ АКО НАИСТИНА Е ТАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИСТ КАКЪВТО ГО ИЗКАРВАТ !
Ако Гонзо му пречи няма място в Левски !
Иначе много добри отзиви за него, ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ АКО НАИСТИНА Е ТАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИСТ КАКЪВТО ГО ИЗКАРВАТ !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- blue avalanche
- Контакти:
slavi_1914 написа:Днес чух много интересна новина,че нямал лиценз и щял да го вземе чак на 6 декември.
Гледайте на живо в Novsport.com представянето на Николай Костов в Левски
В 15:00 часа започва пресконференцията, на която Левски ще представи официално Николай Костов като новия старши
"Няма да позволя НИКАКВО вмешателство в моята работа и,въпреки договора,който съм подписал,съм готов ВЕДНАГА да си тръгна,ако това се случи!!!"
Н.Костов
Все повече и повече ми харесва!
Последна промяна от blue avalanche на 04 ное 2011 15:26, променено общо 2 пъти.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Чухте ли какво каза?Ако някой се меси в работата му веднага напуска отбора! Много правилно не трябва да се позволява на който и да е да му реди състава 

- obi4am_pirin
- Контакти:
Първо впечатление от новия треньор на Левски!
От това което виждам съм изненадан!Положително!Човека го дава малко перде!Заяви че някой само да си помисли да му се бърка и си тръгва!Без никакво притеснение заяви че Левски е зле!
И Батков скастри крилцата на Гонзо който стои отстрани малко като наказан!
И Батков скастри крилцата на Гонзо който стои отстрани малко като наказан!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

- Hakercheto
- Контакти:
Re: Първо впечатление от новия треньор на Левски!
Дано е сериозен и ДАЙ Боже да не му се бъркат в работата. И в Септември да е работил не ми пука ,щом Гонзо не е треньор.
Това къде го четеш?
Това къде го четеш?
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!