ЦСКА за купата на България , Сезон 2011 / 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: ЦСКА за купата на България , Сезон 2011 / 2012

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 ное 2011 12:30

granfor написа:
Viktor4o_Rs написа:А ако ви бием пак какво ще измислите, че е бойкот срещу Дуци ли :lol: :lol: :lol:

Този път ще ви отупаме, много хубаво и ще ви затворим устенцата.
Дори и да сте ни надиграли честно в 9-ят кръг, сега това няма как да стане, щото ЦСКА ще подходят по доста различен начин, И ще има Зику, Зику, Делевввввв и 0-3

Устенцата сте си ги отворили вие, не ние ;) Както винаги никакъв респект към противника и писане на безмислени прогнози, нямащи нищо общо с реалността ;) Ще видим после как ще се оправдаете, след като ви елиминираме и за Купата 8-)
Изображение

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 03 ное 2011 12:31

Viktor4o_Rs написа:
granfor написа:
Viktor4o_Rs написа:А ако ви бием пак какво ще измислите, че е бойкот срещу Дуци ли :lol: :lol: :lol:

Този път ще ви отупаме, много хубаво и ще ви затворим устенцата.
Дори и да сте ни надиграли честно в 9-ят кръг, сега това няма как да стане, щото ЦСКА ще подходят по доста различен начин, И ще има Зику, Зику, Делевввввв и 0-3

Устенцата сте си ги отворили вие, не ние ;) Както винаги никакъв респект към противника и писане на безмислени прогнози, нямащи нищо общо с реалността ;) Ще видим после как ще се оправдаете, след като ви елиминираме и за Купата 8-)

Абе вие и миналата година бяхте сигурни, че купата е бяла, ноооооооооооооо :) :) :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 ное 2011 12:35

И кога сме били сигурни, след 10 загуби в първенството ли :lol: :lol: :lol: Напротив, вие говорихте за разгроми, а накрая в последните 10 минути си изкарахте 3-4 жълти картона за бавене на играта и Делев се въргаляше на тревата през 2 минути :lol: :lol: :lol:

По-леко с епитетите.
Изображение

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 03 ное 2011 12:50

С оглед на това, че мачът със Славия се пада между две много тежки срещи на ЦСКА - с Литекс и Лудогорец, лично за мен този мач трябва да бъде отписан - в смисъл да се даде шанс за изява на младите момчета - Костов, Карачанаков, Якимов, Грънчов и пр. За нас много по-важна е титлата, а се съмнявам че ще можем да изиграем на високо ниво 3 мача за 6 дни (в неделя с Литекс, в сряда със Славия, в събота с Лудогорец). От друга страна Славия има лек мач с Видима преди нас, така че те ще могат да си запазят титулярите. Освен това тогава вече ще е много студено и трябва да внимаваме за тежки контузии, както и за картони, защото пак ще се повторя - тази година титлата трябва да я вземем на всяка цена и купата не бива да ни е приоритет. Няма да правим трагедии от едно евентуално отпадане.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 03 ное 2011 13:06

vayk написа:С оглед на това, че мачът със Славия се пада между две много тежки срещи на ЦСКА - с Литекс и Лудогорец, лично за мен този мач трябва да бъде отписан - в смисъл да се даде шанс за изява на младите момчета - Костов, Карачанаков, Якимов, Грънчов и пр. За нас много по-важна е титлата, а се съмнявам че ще можем да изиграем на високо ниво 3 мача за 6 дни (в неделя с Литекс, в сряда със Славия, в събота с Лудогорец). От друга страна Славия има лек мач с Видима преди нас, така че те ще могат да си запазят титулярите. Освен това тогава вече ще е много студено и трябва да внимаваме за тежки контузии, както и за картони, защото пак ще се повторя - тази година титлата трябва да я вземем на всяка цена и купата не бива да ни е приоритет. Няма да правим трагедии от едно евентуално отпадане.

Момчета като Карачанаков, Костов, Якимов и Живец + някой от титулярите като Платини и Мораеш, като сложим и Пената тренйор , ме навява на една мисъл а именно , че е време за ново откритие!

Потребителски аватар
Славист от1966
Контакти:

Мнениеот Славист от1966 » 03 ное 2011 13:24

vayk написа:Няма да правим трагедии от едно евентуално отпадане.

1.Апсолютно си прав. Има фенове на ЦСКА, които мислят трезво!
2. Спомнете си какво стана след жалката победа на финала - Тотален провал, не само на ЦСКА, на всички подпирани от съдия!!!
"В Ловеч трябва да има смъртен случай, за да свирят дузпа" Венци Стефанов

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 03 ное 2011 14:03

Поносим жребий за нас. Лошото за мен е, че ще пропусна мача, защото съм на курсове. :x Ще се надявам да стане нещо, че да нямам. :lol: Иначе мисля, че много трудно, но ще победим и ще си върнем за загубата на Армията!

инж. Георги Иванов
Контакти:

Мнениеот инж. Георги Иванов » 03 ное 2011 14:18

vayk написа:С оглед на това, че мачът със Славия се пада между две много тежки срещи на ЦСКА - с Литекс и Лудогорец, лично за мен този мач трябва да бъде отписан - в смисъл да се даде шанс за изява на младите момчета - Костов, Карачанаков, Якимов, Грънчов и пр. За нас много по-важна е титлата, а се съмнявам че ще можем да изиграем на високо ниво 3 мача за 6 дни (в неделя с Литекс, в сряда със Славия, в събота с Лудогорец). От друга страна Славия има лек мач с Видима преди нас, така че те ще могат да си запазят титулярите. Освен това тогава вече ще е много студено и трябва да внимаваме за тежки контузии, както и за картони, защото пак ще се повторя - тази година титлата трябва да я вземем на всяка цена и купата не бива да ни е приоритет. Няма да правим трагедии от едно евентуално отпадане.

100%-а съм съгласен с мнението. Нищо чудно да излезем в състав:

Караджов

Виданов Грънчов Халилович Трифонов

Петър Стоянов

Живец Якимов Карачанаков Делев/Нелсън

Станислав Костов

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 03 ное 2011 14:22

Жребий като жребий. Така или иначе, който иска купата трябва да бие до края. Какво значение има с кой ще играеш!

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 03 ное 2011 15:05

Дано наистина Пената да пусне резервите !!! Не ми пука за купата ... искам титла !!!

Върни се в “Архив”