Здравейте Г-н Русев искам да ви попитам тъй като имате лиценз за треньор БЕЗКРАЙНО интересно ми е какво би станало ако поемете отбор от родната А група
Поздрави: НАЙ ГОЛЕМИЯ ВИ ФЕН !
До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
На вниманието на Томислав Русев
Г-н Русев,във връзка с изразеното от Вас мнение по отношение националния отбор по волейбол,аз ще си позволя да Ви насоча,къде да търсите истинската причина за "провала" на отбора ни.Ще започна със следния факт: България спечели домакинство на една от европейските олимпийски квалификации по волейбол,която ще се играе в новата зала "Армеец" през 2012.Естествено,една подобна квалификация,при спечелването на която,се надпреварваха,от министър председател до шеф на федерация да се поздравяват,не би трябвало да преминава без участието на отбора домакин-България,иначе нека си представим жалкия момент,редица силни европейски отбори пристигат в София и играят в гордостта на правителството,празна спортна зала!!!Е,разбира се,никой няма да позволи това да се случи,тази олимпийска квалификация,ще бъде идеална възможност за реклама на залата,на София и не на последно място,"видни" държавници да бъдат на първите редове,но пак повтарям,задължително за всичко това,е участието на България!!!И сега,категорично в тази връзка заявявам,че нашият отбор отиде на това европейско с ясната цел да се провали,да отпадне на етап,преди финална четворка,но за да не се излагат,най-удобния съперник за изпълнение на плана,беше отбора на Русия.Нека се обоснова с няколко факта: След загубата от Словакия,напълно влизаща в сметките на отбора ни и победата над Полша,дойде мач с Германия,който нямаше никакво значение за Нас,освен,че победа ни изправяше срещу Русия,всички знаехме това!Никой не си правеше илюзии,че Полша ще победи Словакия,дори всички от нашия отбор,включително и коментатора Сашо Йовков,по време на мача ни с Германия,категорично заяви,че Полша ще загуби от Словакия.Е,питам се аз,ако толкова беше важно достигането ни до финална четворка и тук вече нека споменем каква е връзката между спомената по-горе олимпийска квалификация и първите три места на европейското: Тройката от европейското ще спечели виза за световната купа,от която първите три ще се класират за Олимпиадата! Типично по български,при толкова напъни да се построи тази зала,да се спечели тази олимпийска квалификация,накрая да се класират за някаква си световна купа,очакват ги клубни ангажименти,но преди всичко федерацията е наредила,България ще участва в Олимпийската квалификация в София!!!Думите на Радо Стойчев: "...не мога да кажа на отбора да загуби"...Е,Г-н Стойчев,уважавам Ви като треньор,но моля Ви,не говорете глупости!Не е нужно да казвате отбора да губи,всичко е толкова елементарно:отборът се е класирал,пускате само резервни състезатели и ако успеят да победят,ще бъдат поздравени!При условие,че сте се класирали и класирането Ви носи избягване на Русия,дори не желаете да запазите основните си състезатели в този натоварен маратон от мачове???Естествено,че при пускане само на резервни състезатели,шанса за успех беше минимален,но никой нищо не може да Ви каже,всеки уважаващ себе си треньор ще запази титулярите си!Защо обвиняваме отбора на Полша,че играл симулативно,не грешите всички!!!Да,те не искаха да победят,за да избегнат Русия,но нека си зададем въпроса как го направиха,да не би да не играха???...,нищо подобно,техният треньор Андреа Анастази,даде почивка на основните си състезатели и пускайки само резерви такива,самия Той е осъзнавал,че шанса да загуби е по-голям срещу основния състав на Словакия и резултата беше налице!!!Няма как да очакваме,един обигран отбор на Словакия да загуби от втората шестица на Полша,би било нелогично,но може ли да някой да ги вини за това,предстоят ми за два мача за два дни,аз напълно ги подкрепям!Напълно ясно е,че нашите категорично целяха да се паднат с Русия още на четвъртфинал и ако всичко казано дотук,поне не са Ви накарали да се замислите,нищо повече не мога да кажа в подкрепа на моите думи,както се казва в този случай,доказателства нямам,нито пък съм любител на конспирациите,но спорта е бизнес и замисляйки си,човек лесно може да реши това не толкова сложно уравнение,въпреки,че съм любител на математика.....В заключение,надявам се,че поне ще спечелят квалификацията в София,за което честно казано не се съмнявам,не само защото мисля,че всичко е решено предварително,но и основавайки се на високата ни класа!!!
Re: На вниманието на Томислав Русев
dakata9 написа:Г-н Русев,във връзка с изразеното от Вас мнение по отношение националния отбор по волейбол,аз ще си позволя да Ви насоча,къде да търсите истинската причина за "провала" на отбора ни.Ще започна със следния факт: България спечели домакинство на една от европейските олимпийски квалификации по волейбол,която ще се играе в новата зала "Армеец" през 2012.Естествено,една подобна квалификация,при спечелването на която,се надпреварваха,от министър председател до шеф на федерация да се поздравяват,не би трябвало да преминава без участието на отбора домакин-България,иначе нека си представим жалкия момент,редица силни европейски отбори пристигат в София и играят в гордостта на правителството,празна спортна зала!!!Е,разбира се,никой няма да позволи това да се случи,тази олимпийска квалификация,ще бъде идеална възможност за реклама на залата,на София и не на последно място,"видни" държавници да бъдат на първите редове,но пак повтарям,задължително за всичко това,е участието на България!!!И сега,категорично в тази връзка заявявам,че нашият отбор отиде на това европейско с ясната цел да се провали,да отпадне на етап,преди финална четворка,но за да не се излагат,най-удобния съперник за изпълнение на плана,беше отбора на Русия.Нека се обоснова с няколко факта: След загубата от Словакия,напълно влизаща в сметките на отбора ни и победата над Полша,дойде мач с Германия,който нямаше никакво значение за Нас,освен,че победа ни изправяше срещу Русия,всички знаехме това!Никой не си правеше илюзии,че Полша ще победи Словакия,дори всички от нашия отбор,включително и коментатора Сашо Йовков,по време на мача ни с Германия,категорично заяви,че Полша ще загуби от Словакия.Е,питам се аз,ако толкова беше важно достигането ни до финална четворка и тук вече нека споменем каква е връзката между спомената по-горе олимпийска квалификация и първите три места на европейското: Тройката от европейското ще спечели виза за световната купа,от която първите три ще се класират за Олимпиадата! Типично по български,при толкова напъни да се построи тази зала,да се спечели тази олимпийска квалификация,накрая да се класират за някаква си световна купа,очакват ги клубни ангажименти,но преди всичко федерацията е наредила,България ще участва в Олимпийската квалификация в София!!!Думите на Радо Стойчев: "...не мога да кажа на отбора да загуби"...Е,Г-н Стойчев,уважавам Ви като треньор,но моля Ви,не говорете глупости!Не е нужно да казвате отбора да губи,всичко е толкова елементарно:отборът се е класирал,пускате само резервни състезатели и ако успеят да победят,ще бъдат поздравени!При условие,че сте се класирали и класирането Ви носи избягване на Русия,дори не желаете да запазите основните си състезатели в този натоварен маратон от мачове???Естествено,че при пускане само на резервни състезатели,шанса за успех беше минимален,но никой нищо не може да Ви каже,всеки уважаващ себе си треньор ще запази титулярите си!Защо обвиняваме отбора на Полша,че играл симулативно,не грешите всички!!!Да,те не искаха да победят,за да избегнат Русия,но нека си зададем въпроса как го направиха,да не би да не играха???...,нищо подобно,техният треньор Андреа Анастази,даде почивка на основните си състезатели и пускайки само резерви такива,самия Той е осъзнавал,че шанса да загуби е по-голям срещу основния състав на Словакия и резултата беше налице!!!Няма как да очакваме,един обигран отбор на Словакия да загуби от втората шестица на Полша,би било нелогично,но може ли да някой да ги вини за това,предстоят ми за два мача за два дни,аз напълно ги подкрепям!Напълно ясно е,че нашите категорично целяха да се паднат с Русия още на четвъртфинал и ако всичко казано дотук,поне не са Ви накарали да се замислите,нищо повече не мога да кажа в подкрепа на моите думи,както се казва в този случай,доказателства нямам,нито пък съм любител на конспирациите,но спорта е бизнес и замисляйки си,човек лесно може да реши това не толкова сложно уравнение,въпреки,че съм любител на математика.....В заключение,надявам се,че поне ще спечелят квалификацията в София,за което честно казано не се съмнявам,не само защото мисля,че всичко е решено предварително,но и основавайки се на високата ни класа!!!
Ало, малкият, пак да кажа Русия спокойно можеше да загуби от Чехия и да е втора!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- shotgun blues
- Контакти:
и къде РУСЕВ е коментирал мача с РУСИЯ и отпадането ,след като той започна след ГОНГ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:и къде РУСЕВ е коментирал мача с РУСИЯ и отпадането ,след като той започна след ГОНГ
има къде

иначе странно, всеки знае, че на голям форум човек безмислените мачове играе с резервите, а ние..... явно наште титуляри нямаха нужда от почивка

И максимата БИИ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ има един основен елемент - "бий". Ние като не бием, после файда, че сме се правили на мъже...
[center]
[/center]

Re: До Томислав Русев
Г-н Русев, вижте как работят журналистите от екипа ви. Всъщност не знам дали са и журналисти, че нали са събирани отвсякъде...
Кога ще вземете мерки? Или да питаме Ники Александров за това?
Unforgiven_M написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=228445Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо изненада футболисти си преди гостуването на Еспаньол с баербекю.
Специалния организира барбекюто на базата на тима Валдебебас преди заминаването на отбора за Барселона.
Португалецът по този начин целеше да успокои атмосферата в отбора преди двубоя с Еспаньол.
На барбекюто присъстваха всички футболисти, целият спортно-технически щаб на Барселона, а също така и спортният директор Зинедин Зидан.
Писна ми! Всяка втора статия има фактологични грешки. Да не говорим за граматиката... Ако аз пиша статията е ОК, но все пак се предполага, че в гонг работят и журналисти. Или не е така?
Кога ще вземете мерки? Или да питаме Ники Александров за това?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Господин Русев, като цяло ви уважавам много, но някои от последните ви изяви не ми харесват. Разбрахме, че не харесвате Благой Георгиев и Славия като цяло. Достатъчно обиждахте и иронизирахте Благой, само че защо не казахте и не коментирахте неговите думи за обажданията към Мадански ? Или в журналистиката най-лесно е да нападаме персонално някого ? Защо не обърнете повече внимание на ситуацията в Славия, както и в Локо (Сф), защо не дадете трибуна на техните фенове, както давате на мутрите, съсипали тези 2 велики български отбора ? Много по-лесно е да се задоволявате със клишетата, че имат по 100 човека публика и че най-добре да ги закрият. За ваше сведение обаче, толкова публика имаха и любимите ви грандове Левски и ЦСКА съответно по-миналият и миналият есенен полусезон, когато губеха мачовете си.
И кажете на колегата си Иво Йовчев по-малко да се пени в ефир и да изразява пристрастията си, защото всеки фен на който и да е отбор ще е по-обективен от него
И кажете на колегата си Иво Йовчев по-малко да се пени в ефир и да изразява пристрастията си, защото всеки фен на който и да е отбор ще е по-обективен от него

много хитро русев ,скрий се и бягай .
вземете я давайте малко по-сериозно, че много селско ви е станало студиото с тези постоянни заяждания с Ники /индиректно с ЦСКА/, ясно че сте болни фенове на Левски, но фенщината ви вече достига ниво местните идиоти от задимената квартална кръчма 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
Бях ви фен на шоуто (спотно шоу гонг) до скоро,но фенщината все трябва да има някакви граници.
Един път застанете двама на двама в спор.Винаги е един ЦСКА-ар срещу останалите
Точно вие господин Русев не дразните толкова ,понеже коментирате нещата такива каквито са и съм съгласен с тях дори и като ЦСКА-р , ама другите двама сини в студиото са супер заслепени и говорят пълните глупости в повечето случаи.Бъдете мъже и веднъж завинаги поставете някакво равенство в студиото .
Един път застанете двама на двама в спор.Винаги е един ЦСКА-ар срещу останалите

Точно вие господин Русев не дразните толкова ,понеже коментирате нещата такива каквито са и съм съгласен с тях дори и като ЦСКА-р , ама другите двама сини в студиото са супер заслепени и говорят пълните глупости в повечето случаи.Бъдете мъже и веднъж завинаги поставете някакво равенство в студиото .