Избори 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: "Не е срамно да загубиш, срамно е да спечелиш така !"

Мнениеот lisynger » 30 окт 2011 20:39

Лично според мен винаги вотът в България е бил винаги комунисти срещу антикомунисти за каква демокрация ни говорат като ние не я разбираме това ни е и проблемът.
[offtopic]На първия вот гласувах за Каракачанов,днес не пожелах да гласувам[/offtopic]
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 окт 2011 20:40

„Червеният” лидер бе категоричен, че партията му ще използва всички средства, за да не се размине на ГЕРБ „ей така”. Станишев благодари на всички българи, „които не гласуваха на принципа „сведена глава сабя не я посича”. По думите му след тези избори БСП е получила още една кауза – защитата на демокрацията в България.

За какви ли средства говори :lol: И кои българи гласуват на тоя принцип ? Че ще дойде ББ лично при мен да ме пита за кой съм гласувал и да ме напляска :lol: А за каузата на БСП няма дума да кажа :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 окт 2011 20:41

Няма 2 мнения, БСП и ГЕРБ са си абсолютно едно и също.
Но не са виновни герберите, виновни са всички тези които не гласуват , почти 50 % от имащите право !!!Виновни са за това че не си дигнаха задниците да пуснат по 1 глас на първи тур за да има поне 1 читав кандидат на балотажа, или поне да бяхте пуснали недействителен глас (само как щеше да звучи за статистиката 30 %-та невалидни гласове!!!!). Виновни са че комунистите си предават мандат след мандат едни на други ами вдигнете си задниците следващич път и гласувайте има за кой ВМРО,Атака,Зелените,ДСБ,СДС и т.н.т.
Гледайте по-малко телевизия, четете повечко книжки и не ходете на следизборния концерт на ГЕРБ - > Лепа Лепотица !!!!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 30 окт 2011 20:44

magga написа:„Червеният” лидер бе категоричен, че партията му ще използва всички средства, за да не се размине на ГЕРБ „ей така”. Станишев благодари на всички българи, „които не гласуваха на принципа „сведена глава сабя не я посича”. По думите му след тези избори БСП е получила още една кауза – защитата на демокрацията в България.

За какви ли средства говори :lol: И кои българи гласуват на тоя принцип ? Че ще дойде ББ лично при мен да ме пита за кой съм гласувал и да ме напляска :lol: А за каузата на БСП няма дума да кажа :lol:

хахахахахаха тоя сергейчо се побърка хахахахахахахахахахаха :lol: :lol: :lol:
БСП имали забележете КАУЗА... :lol:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Trickster
Контакти:

Мнениеот Trickster » 30 окт 2011 20:51

За кого да се гласува ... Едни и същи хора се въртят, стари мутри, които смучат държавата от години. Хора като Станишев... имат наглостта да излизат и да говорят... Правят се, че за първи път влизат в политиката, имат съвършен морал и са бъдещето... Каква наглост, какво безочие ... Игнорират своето управление и само плюят по другите. ГЕРБ така , то страх, то какво ли не беше. Приомите на всички са еднакви, независимо какво говорят.
Последна промяна от Trickster на 30 окт 2011 20:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 30 окт 2011 20:52

Pichichi написа:Няма 2 мнения, БСП и ГЕРБ са си абсолютно едно и също.
Но не са виновни герберите, виновни са всички тези които не гласуват , почти 50 % от имащите право !!!Виновни са за това че не си дигнаха задниците да пуснат по 1 глас на първи тур за да има поне 1 читав кандидат на балотажа, или поне да бяхте пуснали недействителен глас (само как щеше да звучи за статистиката 30 %-та невалидни гласове!!!!). Виновни са че комунистите си предават мандат след мандат едни на други ами вдигнете си задниците следващич път и гласувайте има за кой ВМРО,Атака,Зелените,ДСБ,СДС и т.н.т.
Гледайте по-малко телевизия, четете повечко книжки и не ходете на следизборния концерт на ГЕРБ - > Лепа Лепотица !!!!

Не съм съгласен. Негласуването също е избор. Разочарованието от управниците на България отблъсна толкова много хора. Защото от друга страна точно гласуващите носят отговорността за това че управляващите са такива. Защото те са ги избрали. Макар че аз винаги гласувам, не бих си позволил да осъждам тези, които отказаха. Купували били гласове - ами къде е властта, къде е полицията за да предотвратят това престъпление?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 20:54

v.r.s. написа:
mormona написа:Китка от няколко примера що за избори изпращаме приз 2011 година :
Съседа отиде на изборите миналата неделя - още в 6 да гласува понеже щеше да пътува извън София. Знаете ли какво е видял там в 6 часа и 10 минути ? ? ? Тои е първия за гласуване а в урната за 10 минути са били пуснати около 20 - 30 бюлетини... За 10 минути, при онова бавно гласуване ,да има 20 бюлетини е безумие. :!: Във сяка кумисия има по 7 човека - 4 на Герб и 3 на други парти...Тези на ГЕРБ накрая при преброяването примерно невалидна бюлетина я пишат за ГЕРБ... това ми го казва човек участвал в кумисиите.. Същите тия хора са напускали и бюлетини още от предния ден по някои урни... Какво да говорим изобщо. Аз не съм кумунист, не гласувах за ГЕРБ обаче... това което прави Б.Б е диктатура... Култ към личноста... Вие вярвате , че избирате демокрацията и спасението за България - но незнаете какво правите. Избирате мутра..престъпник. ЧЕСТИТО да ви е ! :evil: :evil: :roll: :|

Нормално е да има пуснати бюлетини в 6.10 минути, нали има застъпници и членове на секционни комисии, които са дошли по рано за да отворят секцията и е нормално те да гласуват, преди да започнат да идват избиратели.
Стига с тези глупости, нали има представители от всички партии във всяка една секция и няма как да се получат подобни манипулации.

Цъ, не е нормално да се гласува, преди да е открита официално процедурата.Все едно съдията на даден мач да признае гол, вкаран на загрявката 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 окт 2011 21:00

http://www.novatv.bg/news/view/2011/10/ ... %BD%D0%B8/

Пуснете от 5 мин натам и после коментирайте ...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 окт 2011 21:13

Нормално е да има пуснати бюлетини в 6.10 минути, нали има застъпници и членове на секционни комисии, които са дошли по рано за да отворят секцията и е нормално те да гласуват, преди да започнат да идват избиратели.
Стига с тези глупости, нали има представители от всички партии във всяка една секция и няма как да се получат подобни манипулации.[/quote]

Цъ, не е нормално да се гласува, преди да е открита официално процедурата.Все едно съдията на даден мач да признае гол, вкаран на загрявката 8-) :mrgreen:[/quote]

Секцията се отваря в 6.00 часа, като присъстват всички членове и застъпници при отварянето. До 6.10,(времето в което е дошъл първият избирател, а може и да е имало и други преди него) тези хора котио присъстват е нормално да гласуват за да могат спокойно да изпълняват задълженията си през деня, като членове на секционни комисии. А и при положение, че се пускаха по 3 бюлетини за местна власт и една за президент, при гласували 5-6 души в урната за местна власт ще са 15-20 бюлетини.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 30 окт 2011 21:19

Президентът ощо взето е почетна длъжност. Главнокомандващ на въоръжените сили и назначаващ посланниците. Обикаля държавата и света и харчи парите на данъкоплатеца....В случая какво търси там много способната бивша правосъдна министърка? Явно почивка,...защото досега поне се доказа, че вицето няма почти никакви функции освен помилването (даже може и без него-Блага Димитрова и Тодор Кавалджиев) ген.Марин с 2 мандата - с какви качества блестеше той и сега изведнъж вдигане на нивото....Смях и след седмица никой няма и да говори за тях. Що не си гледаме футболните работи, ами се занимаваме с избори? :mrgreen: ;)
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Върни се в “Архив”