Избори 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: "Не е срамно да загубиш, срамно е да спечелиш така !"
Aбе момчета, какво хабите нерви тука аз не мога да разбера. Не разбрахте ли, че в политиката всичко е един кръговрат: "сега аз на теб, после ти на мен". С тези избори днес се предреши следващото парламентарно мнозинство...и то не е на ГЕРБ
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Едно ми е чудно.
На какво от горе човек, който не гласува, ще дава акъл на другите за кого да НЕ гласуват, ще им говори поучително и менторски и въобще ще ги гледа от високо? Същият този човек си няма и грам идея ЗА кого е, но знае прекрасно ПРОТИВ кого е. Не си мислете, че е против ГЕРБ, както ви се струва. Не е против тях лично, а е против тях само и единствено защото в момента те са на власт. Ако след 2 години Бирената партия спечели изборите, този човек ще е против нея, а ГЕРБ ще ги е забравил на секундата.
Абсолютно загубена кауза е да обяснявате каквото и да било на такъв човек.
На какво от горе човек, който не гласува, ще дава акъл на другите за кого да НЕ гласуват, ще им говори поучително и менторски и въобще ще ги гледа от високо? Същият този човек си няма и грам идея ЗА кого е, но знае прекрасно ПРОТИВ кого е. Не си мислете, че е против ГЕРБ, както ви се струва. Не е против тях лично, а е против тях само и единствено защото в момента те са на власт. Ако след 2 години Бирената партия спечели изборите, този човек ще е против нея, а ГЕРБ ще ги е забравил на секундата.
Абсолютно загубена кауза е да обяснявате каквото и да било на такъв човек.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Избори 2011
MORSKI, не защитавам никого, просто избрах по-малкото зло
В Русе гласувах за синия кандидат, а не за спечелилия гербаджия. Разбирам Калфин да беше някакъв суперполитик, да беше независим и да не беше подлога на Гоце, да се тюхкаме защо сме избрали Плевнелиев
А то работата беше да избираме между по-малкият комсомолец и подлога ... Нали всички ревахте за Витков, защо той взе само 2 % ? Аз не гласувах нито за Плевнелиев, нито за Калфин на първия тур, така че съвестта ми е абсолютно чиста
Когато БСП говори за купуване, страх, натиск и за демокрация, това е цинизъм от най-висша степен

Когато БСП говори за купуване, страх, натиск и за демокрация, това е цинизъм от най-висша степен

- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Marmi.ти май тази нощ няма да спиш от яд ама разбирам те, отивате си другари няма да е далече времето когато ще се борите да прескочите бариерата за да влезете в парламента но и това един ден ще стане.Комунягите най големите сатрапи на света избили без съд и присъда много хора отричайки бог и свобода ще дойде денят сна страшният съд за тях когато завинаги ще бъдат изхвърлени на бунището на историята и ще си останат завинаги там като лош болезнен и много неприятен спомен.Ще будат изхвърлени до техните създатели другарите Маркс,Енгелс,Ленин и Сталин.Долу БКП.
MORSKI написа:phoenix написа:Хахаха, червените май полудяхте.... Жалки сте![]()
![]()
И защо трябва да си червен, за да отричаш видното ли? Отричаш купените гласове ли? Отричаш страха на хората ли?
Мани ги БСП- смешни сте вече с тези думи,даже сте жалки, че като мразиш Бойко и репресивната му натура си комунист! Опомнете се малко, че ГЕРБ и БСП са 1;1... Бойко ли е най-големия антикомунягаТози ли? Дето пазеше Тодор Живков? Хрисимия мутряга ли?
Изключително точно мнение,колега

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
james написа:MORSKI написа:phoenix написа:Хахаха, червените май полудяхте.... Жалки сте![]()
![]()
И защо трябва да си червен, за да отричаш видното ли? Отричаш купените гласове ли? Отричаш страха на хората ли?
Мани ги БСП- смешни сте вече с тези думи,даже сте жалки, че като мразиш Бойко и репресивната му натура си комунист! Опомнете се малко, че ГЕРБ и БСП са 1;1... Бойко ли е най-големия антикомунягаТози ли? Дето пазеше Тодор Живков? Хрисимия мутряга ли?
Бойко не ме интересува,ама кажи тебе от кво те беше страх.Лично с мене никой не е влизал в стаичката с бюлетина и никой не ме е проверявал за кого съм гласувал.Заплахи също не съм получавал.Дай някакво инфо за твойте проблеми с властите.
Mен лично не ме е страх. но виж репресивния апарат на Бойко как мачка медиите на първо място- казвам ти го, защото съм в този бранш и следя ситуацията,. Как мачка хората по места- по същия начин, по който и ДПС го прави! Ако не гласуваш за нас, избираш другите и става лошо- включително и със заплахи за уволнение (даден кандидат, който има например фитрма или бизнес и т,н)
Как може човек умрял преди 113 години , да е написал няколко книги и повечето да са отражение на нашата действителност ?
Политическа СГАН ...... 10 000 паразита живеят на гърба на българите .
И никой да не ми говори Бойко , Станишев , Царя , Сидеров или който и да е мисли поне малко за БЪЛГАРИЯ , ТЕ СА БОКЛУЦИ ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!
Даже някой , някаде да се кандидатира и да е честен , задължително покрай него има една гнила ябълка и знаете после какво става .....
Политическа СГАН ...... 10 000 паразита живеят на гърба на българите .
И никой да не ми говори Бойко , Станишев , Царя , Сидеров или който и да е мисли поне малко за БЪЛГАРИЯ , ТЕ СА БОКЛУЦИ ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!
Даже някой , някаде да се кандидатира и да е честен , задължително покрай него има една гнила ябълка и знаете после какво става .....
james написа:MORSKI написа:phoenix написа:Хахаха, червените май полудяхте.... Жалки сте![]()
![]()
Бойко не ме интересува,ама кажи тебе от кво те беше страх.Лично с мене никой не е влизал в стаичката с бюлетина и никой не ме е проверявал за кого съм гласувал.Заплахи също не съм получавал.Дай някакво инфо за твойте проблеми с властите.
Защо трябва непременно да е страх?Самата организация на тези избори беше такава, че да не могат (съвсем умишлено) да гласуват много хора.За теб нормално ли е бюлетини за Видин да се озоват във Варна?Нормално ли е да има бюлетини дълги повече от метър?Нормално ли е членове на СИК да не се явят за балотажа?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
damageplan написа:Вся власть Советам!ДЕМОКРАЦИЯТА е в опасност-реве червената общност,сините комунисти отговарят-засега първоначално ще ви ограничим ДУМОкрацията.В най-скоро време няма да можете да се изразявате толкова свободно в този форум.
Демокрация никога не е имало.Нито свободен пазар нито комунизъм.
Абе ако тук 100 човека във форума определят как да свършат изборите,значи държавата е много западнала ... В тоя форум може всички да са срещу ГЕРБ ама има 1000 пъти по толкова които са за тях ... Набийте си го в главите- Глас народен,глас Божи.. Колко купени гласове има от ГЕРБ ? Ами от ДПС ? А БСП ? Да не водите списъци,че обяснявате кой какво купува ?