plovdivram написа:Пичове, не желая да ви дразня, но все пак живеем в България и е нормално по документи да е записано, че еди-кой си получава еди-какво си възнаграждение, а реално то да е съвсем друго... т.е. в случая и единят може да е прав и в същото време и ДХ също ... или по-друг начин казано... Боби може да си тръси парите от Христола, които реално е трябвало да получи, но пък е твърде вероятно документ за такова нещо наистина да не е подписван от президента ви!!! Пак казвам... такова нещо в БГ е масова практика... Аудиото не може да докаже, че твърдението на защитника на ДХ е неверно, защото никъде не се говори в него за документ... т.е. заплатата може да си е била на устна договорка... Интересно ми е... по-скоро друго... ако заплатата му по документ била 3000 лв., то тогава не трябва ли и осигуровките да му се начисляват на тази база... т.е. проверка в осигурителния регистър не били-било един вид доказателство затова какво всъщност е било заплащането на Боби по документи?! Оффф... всичко е толкова объркано в тази държава, че не знам!!! Аз като ви говоря от сумати време, че "не са виновни тези /президентите на ФК в БГ/ 'дето ядат баницата /футбола ни/, а тези /разбирай "държавата"/ 'дето са им я дали"... и вие... и ние... и ЦеСеКАри... и др. се занимаваме с ДХ, ГТ, АТ и пр.... Не са виновни ТЕ, че "ДЪРЖАВАТА" ни създава условия да виреят такива като тях... Виновна е самата ДЪРЖАВА, че вече толкова години не създаде условия за нормалното развитие на спорта ни /и не само/... А ние само "локално" "лекуваме" "симптомите", без да търсим и да атакуваме "източника" на "болестта"... Само така можем да се "излекуваме"... ВСИЧКИ... А не ПОЕДИНИЧНО... Защото по начина по-който се "лекуваме", няма никаква гаранция, че утре пак няма да пипнем този мръсен "вирус"...
Още веднъж... сори, че ви се намесвам!!!
какво осигуровки бе брат, той от години не плащал такива , преди да вкарат закона за минимална заплата в А група, осигуряваше футболистите на минималната работна заплата, той си прави всички възможни врътки , който държавата позволява, поредният честно забогатял човечец, и като вземе да ми се пени за това ДДС пък направо се чудя никой ли не го чува тоя кви глупости говори :@