Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_777
Контакти:

Re: Дали няма да подценим Андорците?

Мнениеот levski_777 » 03 юли 2009 10:24

НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА НИ СЕ ОПРАТ, НО АКО ГИ ПОДЦЕНИМ МОЖЕ ИДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО.
ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПОДЦЕНЯВАНЕ

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Жаклин Михайлов: "Левски няма отбор"

Мнениеот bor-don » 03 юли 2009 10:35

Точно пък тази година аз си мисля, че за пръв път Левски има отбор. Левски няма ръководство, няма кой да поведе този отбор към нови успехи. Кокала, Боримиров и Батков са възможно най-некадърни в професиите си(ако не броим Селския и Томов)

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Дали няма да подценим Андорците?

Мнениеот bor-don » 03 юли 2009 10:38

Sleepwalker написа:Стига бе момчета,не е сериозно да се плашим от полупрофесионален отбор.Аз не виждам как тия могат да ни отстранят просто.

абе сериозно си е, защото ми писна от глупости в евротурнирите. Писна ми мустакатия да ми говори глупости по телевизията как ше биеме без изобщо да се напъваме и след това на стадиона да седя с ръце на главата цял мач и да не мога да спя.

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 03 юли 2009 10:39

Ти можеш ли да си мъж , да носиш женско име и да говориш за футбол .... и ако не греша тоя мисир е от *** ..
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 03 юли 2009 10:42

Томов си беше екстра.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 03 юли 2009 10:45

Аз мисля че трябва да изгоним кокала в най-скоро време иначе край на успешната година.За трансфери няма какво да говорим ако Бардон се върне добре ако не айде чао и успешена година на Боримиров ама надали ще стане нещо кой знае какво.
И накрая както се казва времето ще покаже.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 03 юли 2009 10:46

niki_j написа:Жаклин Михайлов: "Левски няма отбор".

baligo: "И Жаклин Михайлов няма отбор".

На умни изказвания, без аргументи - умни коментари! Остана седмица и половина. Не намирам за подходящо в момента да се прави нещо различно от това да се подкрепя отбора. Кво значи "Левски няма отбор"?! Абсолютни глупости. Има си и отбор и при това този отбор е ШАМПИОН!!! Има си и дублиращ отбор, съставен предимно от юноши, а не от скъпоплатени перли. Има си и юношески формации, които от сега растат с шампионски манталитет. И най-важното - има и кой да ни весели. Говоря за скаутската мрежа от знайни и незнайни мениджъри на чорбаспор...

С други думи - да се обединим и да подкрепим отбора в предстоящите мачове, защото ако се представим добре ще има и самочувствие и пари. В края на шампионата се видя, че когато фенове, отбор и ръководство сме единни, няма кой да ни спре.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 03 юли 2009 10:46

Радвам се, че повечето от изказалите се са на мое мнение и аз мисля, че имаме отбор ;) ;) ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 03 юли 2009 10:54

Ясно е,че ЛЕВСКИ в момента не е отборът,който ни се иска.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 03 юли 2009 10:56

Всеки има парво да говори и пише каквото си иска! Но това не прави мнението му неизменна истина! ;) Жаклин много пъти е показвал некомпетентност по много въпроси свързани с Левски, а и честно казано е по-скоро от онази група драскачи, към която могат да бъдат причислени ГА, Ефрем, Мариан Макариев...... Сега за Левски - не сме цъфнали, но все си мисля, че в сравнение с последните 2-3 години започваме да намираме някакъв приличен облик. С един по-добър специалист и с 2-3 качествени попълнения, смятам, че поне в групите на ЛЕ може да се влезе!

Върни се в “Архив”