НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА НИ СЕ ОПРАТ, НО АКО ГИ ПОДЦЕНИМ МОЖЕ ИДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО.
ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПОДЦЕНЯВАНЕ
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Жаклин Михайлов: "Левски няма отбор"
Точно пък тази година аз си мисля, че за пръв път Левски има отбор. Левски няма ръководство, няма кой да поведе този отбор към нови успехи. Кокала, Боримиров и Батков са възможно най-некадърни в професиите си(ако не броим Селския и Томов)
Re: Дали няма да подценим Андорците?
Sleepwalker написа:Стига бе момчета,не е сериозно да се плашим от полупрофесионален отбор.Аз не виждам как тия могат да ни отстранят просто.
абе сериозно си е, защото ми писна от глупости в евротурнирите. Писна ми мустакатия да ми говори глупости по телевизията как ше биеме без изобщо да се напъваме и след това на стадиона да седя с ръце на главата цял мач и да не мога да спя.
Ти можеш ли да си мъж , да носиш женско име и да говориш за футбол .... и ако не греша тоя мисир е от *** ..
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Томов си беше екстра.
Аз мисля че трябва да изгоним кокала в най-скоро време иначе край на успешната година.За трансфери няма какво да говорим ако Бардон се върне добре ако не айде чао и успешена година на Боримиров ама надали ще стане нещо кой знае какво.
И накрая както се казва времето ще покаже.
И накрая както се казва времето ще покаже.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
niki_j написа:Жаклин Михайлов: "Левски няма отбор".
baligo: "И Жаклин Михайлов няма отбор".
На умни изказвания, без аргументи - умни коментари! Остана седмица и половина. Не намирам за подходящо в момента да се прави нещо различно от това да се подкрепя отбора. Кво значи "Левски няма отбор"?! Абсолютни глупости. Има си и отбор и при това този отбор е ШАМПИОН!!! Има си и дублиращ отбор, съставен предимно от юноши, а не от скъпоплатени перли. Има си и юношески формации, които от сега растат с шампионски манталитет. И най-важното - има и кой да ни весели. Говоря за скаутската мрежа от знайни и незнайни мениджъри на чорбаспор...
С други думи - да се обединим и да подкрепим отбора в предстоящите мачове, защото ако се представим добре ще има и самочувствие и пари. В края на шампионата се видя, че когато фенове, отбор и ръководство сме единни, няма кой да ни спре.

[offtopic]

Радвам се, че повечето от изказалите се са на мое мнение и аз мисля, че имаме отбор

Ясно е,че ЛЕВСКИ в момента не е отборът,който ни се иска.
- The deacon
- Контакти:
Всеки има парво да говори и пише каквото си иска! Но това не прави мнението му неизменна истина!
Жаклин много пъти е показвал некомпетентност по много въпроси свързани с Левски, а и честно казано е по-скоро от онази група драскачи, към която могат да бъдат причислени ГА, Ефрем, Мариан Макариев...... Сега за Левски - не сме цъфнали, но все си мисля, че в сравнение с последните 2-3 години започваме да намираме някакъв приличен облик. С един по-добър специалист и с 2-3 качествени попълнения, смятам, че поне в групите на ЛЕ може да се влезе!