Мнениеот Old_death » 03 юли 2009 08:41
Момчета,и аз ще се извиня за намесата ми във вашия форум,но искам да споделя мнението си за Бардон.Преди време,когато той играеше втория си сезон в Левски ми попадна една статия с мнение на френски специалист за него.В нея се разглеждаше футболната кариера на Бардон.Изказа се мнение,че той не може да изкара повече от два-три сезона на високо ниво в един и същи клуб.Рязко му пада мотивацията и нивото на игра.Това се забеляза и в престоя му на Герена.След блестящ първи сезон,играта му рязко спадна.Даже френският анализатор бе задал въпрос:"От колко време Бардон играе в Левски?Два сезона!Време е да го продавате!"Иначе той е футболист от школата на Лион и е бил признаван за една от най-голямите млади надежди на френския футбол,но непостоянството в изявите му е попречило за реализирането му в по класни отбори.Дано,ако се завърне на Герена,е в подходящата форма и мотивация за да ви помогне в представянето ви е турнира на ШЛ!Но пък и вие сте прави да му се радвате,имайки предвид безпорните му качества на човек и спортист!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.