Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?
АКО НЕ СЕ ЛЪЖА СНИМКТА Е ОТ ПРЕДИШНОТО ИДВАНЕ НА БАРДОН. АКО ВЪОБЩЕ ИМА НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. И АЗ ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ НА ЖИВО ЗА ДА ГО КОМЕНТИРАМ И ТОГАВА ЩЕ ПОХВАЛЯ ГОНГ. ДОТОГАВА ПАСУВАМ.
- Lord of memories
- Контакти:
Re: Дали няма да подценим Андорците?
Дали нямаше такава тема преди Жилина и Бате ? 
И кога по точно сме се мъчили с Андорците, аз под 3-4 гола разлика не помня.

GGMU
връщам си думите назад.
Наистина няма смисъл да дърпаме дявола за опашката.
ЧЕСТИТО ЗА СЕДРИК!!!
Дано не се окаже пак неква партенка!
Иначе андорците са костеливи орехи. Дано имаме повече шанс да им бутнем още в началото. Играят много затворено.
Наистина няма смисъл да дърпаме дявола за опашката.
ЧЕСТИТО ЗА СЕДРИК!!!
Дано не се окаже пак неква партенка!
Иначе андорците са костеливи орехи. Дано имаме повече шанс да им бутнем още в началото. Играят много затворено.
Re: Честит Рожден Ден!
Свети Георги Свинеукротителят! Гладиаторе,завинаги оставаш в нашите сърца!
- maximalniq
- Контакти:
Re: По RING.BG на живо утрешната контролна среща на Левс
plamak написа:В началото на темата бе посочено,че се предават контролите на най-силните отбори. Сега сещате ли се защо не предават контролите на Цска
Шшшт,тихо... Ще разлаеш кучетата...

Lord of memories написа:Дали нямаше такава тема преди Жилина и Бате ?
Явно доста малко помниш, а инче се водиш много зрял по коментари

Мисля, че същата квалификация като гости ги бихме с 2:0 еедва едва с голове с 60 и 70 мин .. единия на влезлия като резерва ГОНЗО 

Аз си спомням последния мач с Андора, мисля, че беше за Европейското 2004 - та. Треперихме първото полувреме бая.
После си ги бихме с 3 на нула май. Но докато не вкарахме първия гол, ония изглеждаха доста равнопоставено с нас.
Нашите в Левски поне през пролетния сезон показаха, че се изнервят много, ако не вкарат до 50 - 60тата минута. Почват да правят още по - фрапантни пропуски и така. Помните ли мача с Черноморец?
Аз мисля, че ако играем с тия санта Хулия, мачът ще наподобява онзи с Черноморец на Герена.
Ама дано и така да завърши, де!!!
АРЕ, ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ СИНИ!!!!!
После си ги бихме с 3 на нула май. Но докато не вкарахме първия гол, ония изглеждаха доста равнопоставено с нас.
Нашите в Левски поне през пролетния сезон показаха, че се изнервят много, ако не вкарат до 50 - 60тата минута. Почват да правят още по - фрапантни пропуски и така. Помните ли мача с Черноморец?
Аз мисля, че ако играем с тия санта Хулия, мачът ще наподобява онзи с Черноморец на Герена.
Ама дано и така да завърши, де!!!
АРЕ, ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ СИНИ!!!!!
като си знам стоката е ясно ,че ще ги подцениме.но след втория гол за Левски ще ги качиме на разлика
Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?
Dr. Who написа:Гонг моля сменете снимката от статията за Бардон или си оцеветете сайта в ЖЪЛТО!
къде видя жълта новина