Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Torres90
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Torres90 » 29 окт 2011 19:50

CFC написа:
Frankie Lampard написа:Да ви питам Бояш женен ли е? Много ми прилича на гей - евнух? Сигурно чака да се озаконят гей браковете в Англия, за да вземе за законна съпруга циганина Босингва.

Да, женен е. А размисли от подобен тип ги запази за себе си. Явно те вълнуват.

Frankie стига хейтваш като някое злобно детенце.Разбрахме,че не искаш Боаш.Като не го харесваш и не те устройва моментното състояние и игра,сменяй отбора! ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 окт 2011 20:03

Кой го каза... И само лузъри сменят отбора. Аз съм и ще бъда фен на Челси до края на живота си. Ако ще и в 5-та глуха да сме. Просто прекалено много обичам отбора и ме боли за него.

И само пълен идиот може да отрече, че с тази защита всеки по-сериозен отбор ще ни бие с лекота.

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 29 окт 2011 20:16

Frankie Lampard написа:Кой го каза... И само лузъри сменят отбора. Аз съм и ще бъда фен на Челси до края на живота си. Ако ще и в 5-та глуха да сме. Просто прекалено много обичам отбора и ме боли за него.

И само пълен идиот може да отрече, че с тази защита всеки по-сериозен отбор ще ни бие с лекота.

Спокойно,това е предпоследния коментар,който пиша тука.Повече нито ще пиша,нито ще влизам във форума,нито ще чета.Писна ми да ви гледам сеира!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 окт 2011 20:24

ех нека си подкрепяме отбора... бихме се сами лошо, ама квото е. Живота и футбола винаги продължават! АВБ не е Гонзо и Английския футбол е далеч от нашия. Не може след такъв старт да искаме главата на АВБ. Трябва стабилност! Много почваха бляскаво, а го издухахме с тях. Тоя цикли, но може май месец да си диви и щастливи ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 окт 2011 21:03

Torres90 написа:
Frankie Lampard написа:Кой го каза... И само лузъри сменят отбора. Аз съм и ще бъда фен на Челси до края на живота си. Ако ще и в 5-та глуха да сме. Просто прекалено много обичам отбора и ме боли за него.

Спокойно,това е предпоследния коментар,който пиша тука.Повече нито ще пиша,нито ще влизам във форума,нито ще чета.Писна ми да ви гледам сеира!

Пхах, я се виж бе, човек... Та ти хранеше Тери в 3 поредни коментара.... Пък на мене ми правиш забележки за португалчето, дето е в отбора от 3 месеца, а преди това си тръгна точно, когато му беше най-трудно.

Потребителски аватар
hawai
Контакти:

Мнениеот hawai » 29 окт 2011 21:32

Живото продължава.... всеки го боли за загубата но така е какво да се прави гледаме напреде и това е искам само на края на сезона Абрамович да не уволни Боаш...

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 29 окт 2011 21:35

hawai написа:Живото продължава.... всеки го боли за загубата но така е какво да се прави гледаме напреде и това е искам само на края на сезона Абрамович да не уволни Боаш...

Мисля, че Франки, четейки това, не изпитва кой знае колко топли чувства към теб... :oops: :lol:
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 29 окт 2011 23:52

Frankie,Боаш се опитва да наложи в Челси стила на игра който практикуваше в Порто,НО Португалия не е Англия и мисля,че Боаш след този мач го разбра.Мисля,че повече няма да има такива грешки в защита и ще се оправим за важните мачове които идват в следващите месеци! А колкото до Сити,мача ни е на 12 Декември с тях,а до тогава може да стане всичко! ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 окт 2011 13:42

Тук е много весело бе :lol: :) Двама хейтъри се обвиняват кой е по-голям хейтър :lol: И щом единият е кълнял Тери,занчи другият ИМАЛ ПРАВО да кълне който си иска от останалите :) :lol: И това след само две загуби на отбора :roll: Франки,я си припомни мналата година за два месеца колко загуби имаше тоя дето си го сложил сега на аватара си :roll:Я си припомни начело пак с него миналата година мача като домакини на Съндъдрланд какво се случи,с колко гола паднахме и с колко тябваше да паднем :roll: Сега сме паднали от Арсенал и голяма трагедия настана ;) Ами всеки може да падне от тях,както и всеки може да ги бие.Такъв отбор са.Отделно че паднахме не толкова заради треньорски грешки,а заради индивидуални ;)И ощ нещо.Един отбор не се гради за три месеца.Иска се време.Зимата все някой от виновниците за загубите ни ще си отиде(може и да са няколко),но който и да дойде на тяхно място,пак ще им трябва време.Така че времето и търпението е в основата на всеки успешен отбор.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 30 окт 2011 17:02

В Балона се появи информация че Борусия иска за Гъотце 17.5 мил.. Ако наистина искат толкова за него наще да не спят а да действат докато е време.. Дори и 20мил да е да ги дават.

Върни се в “Архив”