Sleepwalker написа:Е то хубаво,че са за без пари,ама нали и заплати ще искат.Нали се сещаш,че един Хидиует няма да взима колкото Генев или Милиев примерно.Цветан Генков за какво ние-той ако е играл и 10 мача за 2 сезона в Русия,пак добре.Може да е талант,но е извън всякаква спортна форма.Кривия също е добър вариант,но ако и той дойде,де ще ги слага Велев толкоз народ в центъра не знам-Бардон,Кривия,Дарко,Сърмов,Гаджев,Зе,Жо...
Сега
При 20 милиона(потенциална печалба)даваш 1 милион евро за заплати,така и така не даваш за трансфери.
Цецо Генков е мн добър играч,на фона на всички спрягани е най-добрия вариант.При нас е твърд титуляр и влиза във форма за месец-два.Въпреки,че на мен Жоро Христов ми харесва мн и искам той да води атаката ако си върне формата от Ботев.
Зе и Жо са крила те не ни бъркат,наистина стават мн играчите в средата,но така е по-добре едва ли всички са в оптимална форма.Помниш Тасевски,как играеш преди,когато не беше в форма(ако сега си върне предишната игра,какво правим

Аз искам следния Левски за ШЛ.
Петков,Миланов(Манолев),Рабех,Топузаков,Минев,Гаджев,Бардон,Кривия,Зе соареш,Христов,Жо
Абсолютно реален състав....Хидиует и Тасевски са вариант за титуляри и нападателя,който чакаме.