Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?

Мнениеот SAMP » 02 юли 2009 22:37

Sleepwalker написа:Е то хубаво,че са за без пари,ама нали и заплати ще искат.Нали се сещаш,че един Хидиует няма да взима колкото Генев или Милиев примерно. ;) Цветан Генков за какво ние-той ако е играл и 10 мача за 2 сезона в Русия,пак добре.Може да е талант,но е извън всякаква спортна форма.Кривия също е добър вариант,но ако и той дойде,де ще ги слага Велев толкоз народ в центъра не знам-Бардон,Кривия,Дарко,Сърмов,Гаджев,Зе,Жо...

Сега
При 20 милиона(потенциална печалба)даваш 1 милион евро за заплати,така и така не даваш за трансфери.
Цецо Генков е мн добър играч,на фона на всички спрягани е най-добрия вариант.При нас е твърд титуляр и влиза във форма за месец-два.Въпреки,че на мен Жоро Христов ми харесва мн и искам той да води атаката ако си върне формата от Ботев.
Зе и Жо са крила те не ни бъркат,наистина стават мн играчите в средата,но така е по-добре едва ли всички са в оптимална форма.Помниш Тасевски,как играеш преди,когато не беше в форма(ако сега си върне предишната игра,какво правим :? ) трябва да има възможност за вариативност.Ако и Пелето се върне ще откача от радост а за Ричи да не говоря :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз искам следния Левски за ШЛ.
Петков,Миланов(Манолев),Рабех,Топузаков,Минев,Гаджев,Бардон,Кривия,Зе соареш,Христов,Жо
Абсолютно реален състав....Хидиует и Тасевски са вариант за титуляри и нападателя,който чакаме.
Последна промяна от SAMP на 02 юли 2009 22:39, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 юли 2009 22:37

абе на левски не му трябват играчи, трябва му тренер :) иначе бистрон май е верно слаб, иначе заплата му ако не се лъжа е колкотона оня глупак - сънародника му киш, 15 000 лева/месец :) рабех и милиев са добри, ако и вагнер и близнакът са във форма,защитата е ок. тасевски и гаджев суспер се разиграха, бразилците влизат във форма, за атаката вече споменах :) всичко това струва пари. всеки взема между 30 000 и 50 000 лв. на месец, ама да са живи и здрави като има кой да им ги дава. бардон ще прибира същите пари, не са малко 25 000 евро на месец например. после ако влязат в лигата батков ще им даде поне 1 милион евро премия, за лига европа също ще има пари. не е зле да си играч на левски :) ама да са живи и здрави и още много успехи с Левски :) ! така е по цял свят. вижте какви пари дават в турция и гърция :)

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 02 юли 2009 22:38

Макриев и Топчо искам и да приключваме. Твай! ;)

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 02 юли 2009 22:43

Да живей! Честит ви Седрик на всички ;)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 02 юли 2009 22:43

Хихи, развеселиха ме хората тази вечер!Дано да го видим със синята тениска на важните мачове.Пък, ако дойдат Кривия, Правия и Накъдрения няма лошо! :)

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Мнениеот gen4ev » 02 юли 2009 22:43

comorad написа:
hlucho написа:Защо беше нужно мустака да го гони преди година-две?

Спмни си, че не го изгони Батков а Мъри, с това "не ми трябва половин Бардон"

Абсолютно си прав !!! Мъри направи много, за да изгради този велик "син тим", но и той го съсипа, след като се помисли за много велик и забрави кои играчи са му донесли "приказката" в Европа.

По негово желание или поради безразличието му и приказки от типа "можем без всеки" си отидоха Ст. Ангелов, Бардон, Йовов, Мечо, Топчо (който стоя на пейката 1 полусезон) и Ричи (навит от Стоилов и Наско да отиде в Химки). Това доведе до пълния пролетен крах и 16-те точки зад свинет. И аз лично искам всеки един от изброените в Левски защото тук им е мястото!
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 02 юли 2009 22:44

SAMP,пределно ми е ясно,че една инвестиция от 2-3 млн. лева е нищо при реално постижими 20 млн. Наш Борат обаче никога няма да извади толкова пари,ако ще утре да кажат,че влизаме автоматично в групите на ШЛ!Прекалено е стиснат,за да погледне малко по-надалеч в бъдещето!
Изображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 02 юли 2009 22:44

Страхотно е ,че взимаме Бардон.Дано да е в добра форма,както перди.И да не е толкова добър както предните години,с Дарко ще са голяма конкуренция.
Изображение

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 02 юли 2009 22:44

БАРДОН, ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО !!!

Аз се надявам на един много качествен защитник да вземеме и естествено още по класен нападател,който да може само едно да вкарва , другото не е важно!

П.С. Съгласен съм със създателя на темата и имам някакво гадно усещане ,че може нещата да протекат като с Макриев дано не съм прав.
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 юли 2009 22:46

Никой не обръща внимание на дефанзивните халфове,те са само Гаджев и Сърмов.Ако се контузи някой от двама горим жестоко,а и за мен Сърмов е пълна дупка.
За мен даже е мн належащ трансфера на такъв халф.Ако вземе един от тримата:Пелето,Ричи или Хидиует ще е мн добре(въпреки,че съм наясно с приказката за "бардака')
Дори мисля,че в тази насока трябва да е следващи трансфер,за мен това е най-належащо.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”