28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако дербито бе свирено от англичанин!
Кво да говорим за 89мин. То до 30мин. чорбарите трябваше да са с 9човека. От там нататък все тая. Всички спорни положения ги свири за розовите. Техните палячовци падат за дузпа... нищо, наще жълт картон. зиКУ можеше и почетна обиколка на Сф да направи, а Ташко да му е ескорт. Това с Стоянов в 89мин. бе капакът.
Re: 28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !
Галчев е рисков играч. Когато му тръгне играта е много добър, борбен, дори техничен. Но в повечето случаи само се върти на едно място и губи лесно топката. При всички случаи през зимата трябват два класни вътрешни халфа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Съдията беше еднакво слаб, изпусна мача и остави един Пламен Илиев при 0:0 да бие аут три минути напр. Сините сестрички вместо да прогледнат колко безумно слаб е техния отбор срещу един сринат психически вечен съперник, са се хванали като удавник за к..а на Таско и това им прави съня по-спокоен. Щом това ви топли, никога няма да постигнете вашата приказка в Европа отново. Мисля че съдията в мача с Търнава там ви показа защо. А феновете, които по някакво стечение на обстоятелставата са станали журналисти в Гонг, като Стефчо, и на него мога да му кажа да спре да дъвче на достойния мъж знае кое, защото той закопава любимия му отбор и да погледне поне репортаж от мача, да види двете чисти дузпи и петте червени картона, ама след като е пил два валидола и е успокоил пулса, че иначе обективната му журналистика е като написана от Гугутката декларация в подкрепа на Лакътчо.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Re: Откъде мога да сваля вчерашния мач?
http://www.livesport.bg/ В дясно го има мача, можеш да го свалиш с някоя програма и за напред го гледай на стадиона, надвикващий!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:http://www.livesport.bg/ В дясно го има мача, можеш да го свалиш с някоя програма и за напред го гледай на стадиона, надвикващий!
Никаква идея нямам защо ми изтриха предишното мнение, но се надявам да си го видял. Мерси за линка, но когато дойдеш в сектор Г да видиш за какво става дума, тогава ми кажи, че може да се гледа мач от там.

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- kozarev123
- Контакти:
http://arenabg.com/details.php?id=0dc2c ... c376df4c61
http://livesport.bg/ гледай онлайн запис на мача
http://livesport.bg/ гледай онлайн запис на мача
Стенли, с теб сме!
Re: 28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !
Играхме добре в защита или поне много по-добре в сравнение с Черно Море,например.Нямам претенции да съм разбирач,но на мен лично Галчев ми хареса и не само той,а като цяло цели отбор.Имаше моменти в,които нашите футболисти навързваха левскарите,но след това малко прекаляваха в индивидуалната игра.Като цяло се видя,че Мораес,Платини,Зику(макар и не да не е бърз е много техничен и с голов нюх)са богатство за ЦСКА.Според мен Нелсън трябваше да влезне по-рано.Г-н Димитър Пенев рискува с връщането на отбора,но в този мач това донесе успех.Дано отбора започне да играе все по-добре и по-добре,макар,че според и с Г-н Радуканов това ще се да се сличи.Все пак успех за него в Ботев.Най-важно от всички е,че победихме,макар да бе много трудно,но както преди казах-целта ни бе да победим,а не да унижаваме и тотално надиграваме Левски,както в предишното дерби.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
saffron написа:що забравяте ,че тоя убитак сидята спести 101% червен картон в 89-тата минута.. когато последен човек в защитата на "це се ка ту" фаулира играч на Левски ? свири фаул.. па не дава картон,.. тва ако не е безумие.. незнам какво е ?
Бре, пази боже, сляпо да прогледа!

Що не кажеш нещо по този въпрос бе маке?
„Трето полувреме“ е филм от Република Македония, с режисьор Дарко Митревски. Планирано е да бъде завършен през 2012 година. Филмът е копродукция с участието на чешката филмова студия „Барандов“ и има бюджет 3 млн. евро, като половината пари са осигурени от правителството на Република Македония. Ще бъде заснет на различни места в градовете Битоля, Скопие и Охрид[1]. Министър-председателят на Република Македония Никола Груевски посещава снимките на филма и го обявява за „проект от национален интерес“[2].
Филмът разказва за футболния отбор Македония (Скопие), който между 1941-1944 година участва в Държавното първенство по футбол в Царство България.
През 1942 година отборът играе общо 4 пъти с Левски (София). Първо играят 2 мача за Софийското първенство: в Скопие мачът върви при 1:0 за „Македония“ (Скопие), на „Левски“ е присъден спорен гол, след което футболистите на „Македония“ (Скопие) напускат мача и губят служебно с 0:3. Във втория мач в София е отменен гол на „Македония“ (Скопие) за 0:3, а в крайна сметка мача завършва 2:2 и „Левски“ става победител в Софийското първенство. През същата 1942 година „Македония“ (Скопие) достига финал на държавното първенство и се изправя срещу „Левски“ (София), но губи двата мача с 1:0 и 2:0. По това време треньор на отбора е унгарският евреин Илеш Шпиц, който след началото на депортацията на евреите във Вардарска Македония е спасен от българското управление и главно благодарение на Димитър Чкатров[3].
Във филма българското административно управление във Вардарска Македония е представено крайно едностранно. Съгласно старите югославски стереотипи, българите отново са представени като фашисти и зверове-окупатори. Филмът спекулира с трагичната съдба на депортираното еврейско население от Македония и Тракия, при което като нацисти са представени по-скоро българите, отколкото самите немци[4]. Борбата на футболния отбор „Македония“ (Скопие) е представена като борба на македонските патриоти срещу българските фашистки окупатори, предвождани от отявления офицер-нацист Гарванов. Името напомня за българския революционер от Тракия Иван Гарванов, един от ръководителите на ВМОРО, чиято роля в организацията е остро критикувана от историографите в Република Македония. Привързаността на футболните запалянковци на „Македония“ към любимия отбор е представена превратно като проява на антибългарски сепаратизъм, антифашизъм и македонско национално чувство.
Като цяло, филмът съдържа отявлена македонистка пропаганда и има ясна антибългарска насоченост.[5]
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi написа:saffron написа:що забравяте ,че тоя убитак сидята спести 101% червен картон в 89-тата минута.. когато последен човек в защитата на "це се ка ту" фаулира играч на Левски ? свири фаул.. па не дава картон,.. тва ако не е безумие.. незнам какво е ?
Бре, пази боже, сляпо да прогледа!![]()
Що не кажеш нещо по този въпрос бе маке?
„Трето полувреме“ е филм от Република Македония, с режисьор Дарко Митревски. Планирано е да бъде завършен през 2012 година. Филмът е копродукция с участието на чешката филмова студия „Барандов“ и има бюджет 3 млн. евро, като половината пари са осигурени от правителството на Република Македония. Ще бъде заснет на различни места в градовете Битоля, Скопие и Охрид[1]. Министър-председателят на Република Македония Никола Груевски посещава снимките на филма и го обявява за „проект от национален интерес“[2].
Филмът разказва за футболния отбор Македония (Скопие), който между 1941-1944 година участва в Държавното първенство по футбол в Царство България.
През 1942 година отборът играе общо 4 пъти с Левски (София). Първо играят 2 мача за Софийското първенство: в Скопие мачът върви при 1:0 за „Македония“ (Скопие), на „Левски“ е присъден спорен гол, след което футболистите на „Македония“ (Скопие) напускат мача и губят служебно с 0:3. Във втория мач в София е отменен гол на „Македония“ (Скопие) за 0:3, а в крайна сметка мача завършва 2:2 и „Левски“ става победител в Софийското първенство. През същата 1942 година „Македония“ (Скопие) достига финал на държавното първенство и се изправя срещу „Левски“ (София), но губи двата мача с 1:0 и 2:0. По това време треньор на отбора е унгарският евреин Илеш Шпиц, който след началото на депортацията на евреите във Вардарска Македония е спасен от българското управление и главно благодарение на Димитър Чкатров[3].
Във филма българското административно управление във Вардарска Македония е представено крайно едностранно. Съгласно старите югославски стереотипи, българите отново са представени като фашисти и зверове-окупатори. Филмът спекулира с трагичната съдба на депортираното еврейско население от Македония и Тракия, при което като нацисти са представени по-скоро българите, отколкото самите немци[4]. Борбата на футболния отбор „Македония“ (Скопие) е представена като борба на македонските патриоти срещу българските фашистки окупатори, предвождани от отявления офицер-нацист Гарванов. Името напомня за българския революционер от Тракия Иван Гарванов, един от ръководителите на ВМОРО, чиято роля в организацията е остро критикувана от историографите в Република Македония. Привързаността на футболните запалянковци на „Македония“ към любимия отбор е представена превратно като проява на антибългарски сепаратизъм, антифашизъм и македонско национално чувство.
Като цяло, филмът съдържа отявлена македонистка пропаганда и има ясна антибългарска насоченост.[5]
кво искаш да ти кажа бе.??? аз не съм като вас.. аз докато не видя нещо не го коментирам! .. къде се е чуло и видяло да се критикува филм преди неговата премиера? гледаи си славия прага и не ме занимаваи с глупости!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
-
- Контакти:
Забравете конфликтите и играите за ЦСКА и феновете
Снощният мач остави в мен доста противоречиви впечатления.От една страна победа срещу Левски в много важен момент и глътка въздух след двата неуспешни мача.Не ми се мисли какво щеше да се случи ако бяхме загубили.От друга страна силно ме смущава игровото поведение на отбора,особено след отбелязване на гола.Вместо да задържат топката разумно,да се опитат да вкарат втори решителен гол,армейските футболисти се върнаха в глуха защита и почнаха да чистят безразборно топката на където им падне.По този начин скъсаха нервите на своите фенове и вместо да бият с разлика слабия в момента отбор на Левски,ни накараха да треперим до последния съдийски сигнал.Този път късметът ни покри,но за в бъдеще.....Докато за вратар,защита и опорните халфове може да се каже че направиха каквото можаха,то недоумение събуди у мен поведението на четиримата офанзивни футболисти на ЦСКА.Не знам какво става между тях,но такова игрово поведение е скандално.Те не си подаваха топката един към друг,всеки който я вземеше и тръгваше сам срещу трима,четирима защитници или с нескопосан шут се оттърваше от нея.Не знам това на голямо самочувствие ли се дължеше или по вероятно на конфликт между играчите.Каквато и да е причината на тези недоказани "звезди" трябва да им се удари по масата и да се поставят на мястото им.В ЦСКА са играли много по-големи футболисти от сегашните и никой не си е позволявал подобно поведение.Не знам какви са причините но в момента ЦСКА не прилича на отбор и ръководство и фенове не трябва да се заблуждаваме че сме постигнали нещо кой знае какво.Предстоят ни няколко жизнено важни мача,които могат почти да решат първенството.Ако футболистите не се вразумят,не си оправят отношението помежду се и заиграят като отбор ,а не като случайно срещнали се,нищо добро не ни очаква.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.