ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот AnalBreaker » 29 окт 2011 00:04

turbogena написа:Всички сте Левскари пред....монитора. Вместо само да давате акъл елате поне веднъж на стадиона ;)

Замислял ли си се дали могат да отидат на стадиона привържениците на отбора ви? Дали не са отвратени от статуквото в отбора
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 29 окт 2011 00:06

Здравейте, подкупни душици от сера Б, някога и аз ходех там, обаче гледах футбол марка ЛЕВСКИ, а когато не е вървяло не съм бил "мълчало".
Честно казано не ме е яд от загубата, напротив! Доволен съм, че Гонзо си даде оставката с костюмара! Е това е стил. :)))

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 29 окт 2011 00:13

milen.hristov написа:
Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Аз поне си плащам за билетите и картата,на мачовете които ходя.Вашето поведение е не по малко недостйно от това на ГИ.В случая вие подкрепяте не отбора а него,ако подкряхте клуба щяхте да искате оставката на пиявицат която се е впила в Левски от 3 години.

На всички ни е криво, но нека не прекаляваме с квалификациите към Гонзо. Вярно, че не беше готов да поеме отбора, че няма нужната квалификация и умения, но пък дали и Моуриньо ще се оправи с това безпаричие и текучество. Та Батков продава всичко, което става за продажба. Какъв беше зорът с продажбата за почти без пари на Живко, Минев, Зе Соареш. И какво се взима- за без пари толкова.

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 29 окт 2011 00:15

А между другото, какво видях като бях на стадиона????
Бездушен отбор, бездушна игра, нещастен сектор "Б" и една оставка през зъби, със злоба и яд.
Бе Гонзо ли си, какъв си?- бъди мъж! Признай си , че не ставаш за ЛЕВСКИ и иди да се учиш. Ай, майна делегация!
Сополкьо, на 21 акъл където го немаш, не го давай,че мирисваш атмосферата. Бегай да си легаш!

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 29 окт 2011 00:19

К'ви дузпи, к'ви пет лева? Те левскарите са свикнали винаги да им свирят несъществуващи дузпи и въобще не се учудвам. Иначе на стадиона нямаше много хора, но пък имаше добра атмосфера. Честита победа на всички на всички армейци! Другия полусезон пак! :lol: :lol:

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 29 окт 2011 00:26

terata написа:А ти от кво си доволен бе? От силната ни игра? От създадените безброй голови положения? От треньорския гений на Гонзо? От малоумната публика къде след края на мача видя какво сътвори? Кажи де.. от кво точно си доволен?

Какво и е на публиката? Е, имаше гафове, но ... ?
Изображение

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 29 окт 2011 00:29

Гонзо треньор на Левски завинаги! ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 29 окт 2011 00:29

Exclusive написа:К'ви дузпи, к'ви пет лева? Те левскарите са свикнали винаги да им свирят несъществуващи дузпи и въобще не се учудвам. Иначе на стадиона нямаше много хора, но пък имаше добра атмосфера. Честита победа на всички на всички армейци! Другия полусезон пак! :lol: :lol:

Малко се изхвърляш за другия полусезон. Гледам тия мачове от времето на Цоньо Василев и Аладжов, но не си спомням все единият отбор да побеждава. Е, само оная серия от седем мача, след която ни прекръстиха на Витоша. И още нещо, кой смени съдията, кой орева след мача със Славия? Доста бързо забравяш.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 29 окт 2011 00:29

А Батков да вземе да се застреля, че ми омръзна всяка година да повтаря едно и също!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 29 окт 2011 00:33

Exclusive написа:А Батков да вземе да се застреля, че ми омръзна всяка година да повтаря едно и също!

Абе и аз това искам, ама виж как го пазят бодигардите. Лошото е, че това манталитета на родния новобогаташ. Вашите не са ли същите, ами Гришата или Домусчиев?

Върни се в “Архив”