ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
biggy
Контакти:

Мачът още не е свършил...

Мнениеот biggy » 28 окт 2011 21:40

Така гласи текстът на популярна реклама на "......."
Но Г-н Иванов , когато мача свърши Левски ще е далеч от местата даващи право на Евроучастие..
Защото в момента всеки отбор започва да мисли за точка или 3 срещу "разнебитения" отбор на Левски .
Така както Локо Пд. (отбор разбит сс 3-0 от Славия се облизва за нещо на Герена ) така и Берое (намерили спонсор в лицето на държавно предприятие в региона )
ще бъдат амбицирани да "отхапят" от "умиращия"

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 28 окт 2011 21:41

THE G.A.M.E написа:
B__A__N__DA__TA написа:Най-лесният мач на ЦСКА досега се оказва този с Левски.Ми те Калиакра по ни изпотиха.. :lol:

:o

Да бе, само дето в последите 20 минути почти не излязохте от наказателното си ... :lol:
При това притискани от този Левски, на "Гонзо" ... :mrgreen:

И друг път съм те съветвал ...
Смени спорта :!:

И друг път значи съм ти отговарял, че от зелена тиква семки не ям..запази си съветите за някой друг сиреч :!:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 окт 2011 21:43

captain_drifuss написа:типично по левскарски съдията е виновен :lol: :lol: :lol:
иначе наистина показахте класа, пожелавам ви все така да играете, ударите на Гаджев да са все с такава точност, центриранията на Младенов и Райков все толкова остри и точни, а пробивите на Йовов и Арш да са все на тази скорост! с тази игра може и да си спестите едно лятно евро-излагане, просто да направите една по-дълга почивка...

"типично по левскарски съдията е виновен "
Припомни ми кой тръгна да сменя съдията още ПРЕДИ мачът да е започнал,че нещо ми се губи?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 окт 2011 21:45

THE G.A.M.E написа:
Да бе, само дето в последите 20 минути почти не излязохте от наказателното си

А вие един или два пъти влязохте там.Просто ви пожалихме,а защо и за мен е въпрос.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2011 21:46

blue avalanche написа:
captain_drifuss написа:типично по левскарски съдията е виновен :lol: :lol: :lol:
иначе наистина показахте класа, пожелавам ви все така да играете, ударите на Гаджев да са все с такава точност, центриранията на Младенов и Райков все толкова остри и точни, а пробивите на Йовов и Арш да са все на тази скорост! с тази игра може и да си спестите едно лятно евро-излагане, просто да направите една по-дълга почивка...

Припомни ми кой тръгна да сменя съдията още ПРЕДИ мачът да е започнал,че нещо ми се губи?

Припомни ми кой има навика да сменя съдийски комисии когато нещо не му изнася :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 окт 2011 21:47

blue avalanche написа:

Че играхме слабо, спор няма. Но Костадин Стоянов всеки мач прави дузпи, но няма кой да свири положенията. Смешни сте, червени!
Пената спечели мача с акъл, но иначе сте много слаби. Ако след такава победа си мислите простотии, че сте ни пожалили, просто сте прекалено жалки.
"Левски" можеше, но не искаше странно защо този мач.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 окт 2011 21:47

vaskonti написа:
blue avalanche написа:

Припомни ми кой има навика да сменя съдийски комисии когато нещо не му изнася :)

Как кой? ЦСКА е правилният отговор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2011 21:49

daniel875 написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:"типично по левскарски съдията е виновен "

Как кой? ЦСКА е правилният отговор.

Интересни представи за "правилен" имаш :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 окт 2011 21:50

santiliana написа:..."Трябва сега Левски да се вдигне от това състояние, в което е. Целта ни е да спечелим четирите мача до полусезона, после ще мислим какво ще правим“, допълни Иванов.
Което идва да каже, че изобщо няма да напусне Левски.
Подаването на оставка е само пепел в очите ни...

Много ясно ...
Загуби от Лудогорец и Черноморец, немогат да разбунят така духовете, както загуба от "Чеврвените" ...
При онези загуби си траеха, разчитайки, че феновете няма да им вменят, кой знае каква вина ...
Но сега ...
Просто, няма как дори такива темерути като "Гонзо" и Батков" да оставят всичко на случайноста ...
Оставки, обвинения към съдията, терена, слънцето, часа на мача, публика, лошото подреждане на звездите в галактиката ...
Надяват се и този път да минат между капките, като най-вероятно в Понеделник / Вторник ще обявят ( Батков ще обяви І ... Че оставката на "Гонзо" не е приета, защото всъщност Левски е играл страхотно ( нещо средно между футбола на Реал и Барса ) ... Но рефера се е подиграл с труда на момчетата, които от своя страна са плакали в съблекалнята, след тая "гавра" ...
В най ""добрият"" случай, оставката на "Гонзо" ще бъде приета и той .............. Ще си остане директор, а пом. треньора Здравков ще поеме щафетата !
Като след това със сигурност ще изтъкнат, че тази "кардинална" промяна е за доброто на Левски ...

Аз тоя филм съм го гледал ...
А така ми се иска да не съм ......... И другата седмица да бъдем зарадвани с назначаването на ИСТИНСКИ ТРЕНЬОР , а след края на полусезона и с нов собственик !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 окт 2011 21:54

B__A__N__DA__TA написа:
THE G.A.M.E написа:
B__A__N__DA__TA написа:Най-лесният мач на ЦСКА досега се оказва този с Левски.Ми те Калиакра по ни изпотиха.. :lol:

:o

Да бе, само дето в последите 20 минути почти не излязохте от наказателното си ... :lol:
При това притискани от този Левски, на "Гонзо" ... :mrgreen:

И друг път съм те съветвал ...
Смени спорта :!:

И друг път значи съм ти отговарял, че от зелена тиква семки не ям..запази си съветите за някой друг сиреч :!:

Е да де ...
То се обеснява на някой, който разбира ...

Когато си прав, прав си :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Архив”