Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:Да не забравя-честито на всички армейци за заслужената победа!Относно качеството на футбола-достатъчно съм говорил с доста от вас по тази тема...Махленска история-без идея,без смисъл,без МОЖЕНЕ!Ударили сме дъното и дълбаем-но явно на никой не му пука...Това ако е футбол-ебаси мамата![]()
![]()
.В трета дивизия на Германия със сигурност се играе по-смислен футбол и има идея какво да се прави на терена!Как ще излезем от това положение-не знам и съм песимист!
vaskonti написа:Да, слабо играхме, но точно пък Платини беше един от най-дейните. Излизаше в атака, вършееше в центъра, връщаше се в защита. Просто не е коректно да обвиняваш точно него. Петър Стоянов също се справи добре, през неговата зона не сполучиха нито Калво, нито Младенов, нито Райков. Опасните атаки на сините бяха през зоната на Адемар и огромно браво на Димитър Пенев, че видя това и реагира.
Joni_ написа:Прилично първо полувреме и направо не знам как да го коментирам второто .Вместо да доубием сините ние спряхме да играем и чакахме да ни вкарат гол, но те горките толкова слаби, че просто нямаше как да го направят !
Честита Победа Армейци !
vaskonti написа:Ще излезнем когато се появат поне 10 школи като тази в Етрополе и след това минат 10 години. Значи сметай кога ще стане.
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Ще излезнем когато се появат поне 10 школи като тази в Етрополе и след това минат 10 години. Значи сметай кога ще стане.
Е,все е нещо и някакъв ориентир в бъдещето...Но що ми се струва,че и да стане така-всичко читаво от тези школи ще излита навън,а ние пак ще лапаме бибата?Или съм прекалено черноглед...Не знам-дано не съм прав и логиката и реалността да не са такива,каквито изглеждат.А те изглеждат страшно!За какво да ходим на мач,какво да гледаме?Айде-да не се сравняваме с Англия и Испания-несериозно е,но с кого тогава?Фарьорите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта