Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честит Рожден Ден!
4естит Рожден Ден ГОНЗО!
Re: По RING.BG на живо утрешната контролна среща на Левс
a boy named goo написа:Това е добре за привържениците на Левски, ще могат да видят как излгежда отбора им преди началото на официалните мачове, забелязал съм, че доста европейски медии имат практиката да предават контролите на техните силни отбори. Чудно ми е обаче, защо Ринг ТВ не пратиха екип да отразява и контролите на ЦСКА в Австрия, едва ли това е чак толкова невъзможна задача.
Ами просто ЦСКА е още в сработване на новите и да кажем доста играчи на проби,докато при Левски имат официален мач след 2 седмици и вече трябва да навлизат малко по-малко в кондиция за ШЛ.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Red_champions
Браво на Ринг,така феновете на сините ще видят по-отболизо отбора и ще разберат в какво състояние е преди мачове еот ШЛ.А иначе за ЦСКА естествено няма да дават контролите,нали са подуенци.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- milen.hristov
- Контакти:
Честит рожден ден ГОНЗО!Да си жив и здрав!
п.п Браво и на цесекарите за спортсменското отнушение.Особено ми хареса това за младежа.

п.п Браво и на цесекарите за спортсменското отнушение.Особено ми хареса това за младежа.
- bigbonusprize
- Контакти:
И според мен причината е от финансово естество...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- bigbonusprize
- Контакти:
Феновете на Левски ще плащат, за да гледат контрола със сръбски туристи
Това е дело само на онзи селски тарикат Юри Галев...
Това е дело само на онзи селски тарикат Юри Галев...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Относно отразяването на контролите на отборите ни РИНГ ще го правят, но на това ниво все още неразполагат с толкова техника, че да пратят ПТС за граница 
РИНГ ползват ПТС-ите на румънската http://www.sport.ro и на Герговата TV1
Самоков не е далече от София, сините фенове може да отскочат и да гледат контролата на живо

РИНГ ползват ПТС-ите на румънската http://www.sport.ro и на Герговата TV1

Самоков не е далече от София, сините фенове може да отскочат и да гледат контролата на живо

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Жив и Здрав да е 

- DrAvalanche
- Контакти:
a boy named goo написа:Това е добре за привържениците на Левски, ще могат да видят как излгежда отбора им преди началото на официалните мачове, забелязал съм, че доста европейски медии имат практиката да предават контролите на техните силни отбори. Чудно ми е обаче, защо Ринг ТВ не пратиха екип да отразява и контролите на ЦСКА в Австрия, едва ли това е чак толкова невъзможна задача.
Ами транслацията на сигнал от Австрия струва пари, плюс разходи за изпращане на екип, техника. Явно не могат да покрият с реклами и затова
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:Ами транслацията на сигнал от Австрия струва пари, плюс разходи за изпращане на екип, техника. Явно не могат да покрият с реклами и затова
Колкото струва транслацията от Самоков, толкова струва и от Австрия

Ring TV си имат техен служебен канал
В предният си пост вече споделих причината - нямат налична техника.
Ето Ви снимка от мача Миньор - Литекс игран в Мездра.
Обърнете внимание на ПТС-а с каква регистрация са автомобилите.