..Локо Пловдив написа:Не че нещо..ама колко време водите така наречената от вас "война" със Селския ? Някой от тоя форум тогава са били още в детска количка... спрете да се вживявате.. "Селския ще умре" "Селски ВЪН" ...
Добре де...неразбрахте ли за вече 10 години,че с приказки няма да стане... ! Само се каните... дадох ви примери по-горе.. сяяяя да почнете да ми мрънкате тука... няма смисъл... но вие си знаете !
Мойто момче, без да знаеш не говори. Какво не сме опитали? Протести, лозунги, прекратяване на мачове, лишаване на отбора и снакции за христолофф, куп проблеми му създадохме, счупен мерцедес, бомба в колата му, свинска глава в къщата му, няколкото протеста, митинг с обесване на чучело на христолоф и изгаряневто му, концерт за Свободен Ботев, хиляди декларации в призив за подкрепа и молби да освободи клуба. Това не са само празни приказки. Всеки нормален човек би се оттеглил
Всяко друго действие се разграничава с нормалното човешко поведение, демек физическа саморазправа. И надали има чвоек който да си рискува живота за един сеслки тарикат. Нали уж се борим за цивилзована държава и искам по цивилизован начин да постигмен целите си!
А, я сега ти ми кажи. Ако твоят клуб е в това диридже, с ръка на сърцето ми кажи, можеш ли да идиш и да посегнеш, да утрепеш или умътвиш дори хладнокръвно някой? Знам че на приказки ще го кажещ, но е ясно че няма да го направиш!