Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Re: Босът на “Ботев”: Продавам клуба за 2 млн лева

Мнениеот optimista » 02 юли 2009 10:19

dimitaru написа:айде ле прости жълтури, имате цена , която си е доста прилична намерете си баровец. нали бяха много кандидатите да ви вземат. айде да ви видим сега

стига си говорил глупости, той иска 5 млн не 2, ирена кръстева е била навита за 5млн. но да не продава футболистите, ама то алчност, как да не си докара още един милион, цената не е 2 млн, поради още една причина, когато гергов дойде се беше навил, само че селяка от 2 отиде на 5 , после още щеше да завиши, няма да го продаде, само ако пукне или държавата не се намеси, няма да се освободим от него

Потребителски аватар
bluehooligan
Контакти:

Re: Срам, Митьо, срам! Играчите на Ботев (Пд) гледаха морето на

Мнениеот bluehooligan » 02 юли 2009 10:41

Това е наистина срамна страница в историята на уважаваният от мен пловдивски отбор! Ботев Пловдив не заслужава такава съдба. Момчета борете се докрай, имате подкрепата на цяла България! Селски махай се от Ботев!
БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!!!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 02 юли 2009 10:49

dimitaru написа:айде ле прости жълтури, имате цена , която си е доста прилична намерете си баровец. нали бяха много кандидатите да ви вземат. айде да ви видим сега

Драги неграмотен "ле прост" кюстендилецо/говедо,ти може би си единственото останало човекоподобно,което да вярва на Селския.Първо задълженията са много повече от милион и второ отбор без никакви играчи,треньор и стадион няма как да струва 2 милиона.Освен ако ти намериш "някой баровец" разбира се,в което не се съмнявам :) .Поздрави, ле простият жълтур.
Последна промяна от yasen_ov4arov на 02 юли 2009 17:09, променено общо 1 път.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 02 юли 2009 10:49

Добре де,като е много отворен тоя селяк,нека излезне тая фондация ли е мондация ли е с оферта за 2 милиона лева да видим какво ще овърта тогава. Като е много голям и отворен ,защо не тропна по масата и когато от ЦСКА са поискали Тимонов и Манчев и им каже ,че докато не се изплатят парите за Саидходжа и Минев няма да преговаря. А че армейците са доста некоректни е вярно ,но селския това заслужава. Нима ако титаните си купят кола на изплащане и след време собственика на автосалона се смени ще спрат да плащат ,защото им се струва висока сумата ли ? От една страна селскяи го заслужава,а от друга ако имахме БФС като хората досега ЦСКА не трябваше да има право да прави трансфери и да загуби лиценз за Европа-Удоджи,Саиджоджа ,Минев,Манчев ,Тимонов и още колко играчи които претендират за неизплатени заплати. Време е Бакала да излезне вече от сянката на изявленията по вестниците и отправи тези 2 милиона към селския,пък после вече махне ли се селския ще се изчистят дълговете. Само ,че ми се струва ,че и Бакалчето като на Селския много говори пък нищо не прави.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 02 юли 2009 10:57

Не се връзвайте на поредните глупости на Селския-"ДайтИ ми два милионЪ уа И Жа сЪ махнЪ"!Просто си губим времето като ги коментираме.Това са несериозни неща.

hrs2004
Контакти:

Съдът чака Христолов в 13 часа

Мнениеот hrs2004 » 02 юли 2009 11:10

11:03 / 02.07.2009 г.

четвъртък, 2 юли 2009 г.

София Крумова - News4000.bg

Пловдивският Райнонен съд пуска днес първото дело заведено от Боби Димитров срещу Димитиър Христолов. Пред XI състав точно в 13 часа президентът на Ботев ще представи мотивите, поради които не е платил заплати на бившия си изпълнителен директор. В края на миналата година Боби Димитров бе неправомерно освободен от клуба.

Последва нотариална покана до Христолов за разчистване на задълженията, но изпадналият във финансов колапс работодател не реагира. Преди месец бившият бизнесмен се опита да прехвърли повдигнатото от Боби дело в Арбитражния съд в Лозана. Магистратите не приеха прищявката му, дори пуснаха друго дело с ищец Димитров.

На 9 юли съдът ще разгледа и въпроса с компенсацията, която е записана и се полага на Боби при едностранно прекратен договор.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Re: Съдът чака Христолов в 13 часа

Мнениеот optimista » 02 юли 2009 11:19

тояно така митко първо в затвора после и да умре, СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 02 юли 2009 11:36

Aбсолютно! Това е поредната нагла селска лъжа и опит за замазване на положението. Слушали сме ги тия истории дълго време, за да им се връзваме... Само не разбрах кога е давал пари на феновете, щото аз не съм взел, егати минавката!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 юли 2009 11:41

..Локо Пловдив написа:Не че нещо..ама колко време водите така наречената от вас "война" със Селския ? Някой от тоя форум тогава са били още в детска количка... спрете да се вживявате.. "Селския ще умре" "Селски ВЪН" ...
Добре де...неразбрахте ли за вече 10 години,че с приказки няма да стане... ! Само се каните... дадох ви примери по-горе.. сяяяя да почнете да ми мрънкате тука... няма смисъл... но вие си знаете !

Мойто момче, без да знаеш не говори. Какво не сме опитали? Протести, лозунги, прекратяване на мачове, лишаване на отбора и снакции за христолофф, куп проблеми му създадохме, счупен мерцедес, бомба в колата му, свинска глава в къщата му, няколкото протеста, митинг с обесване на чучело на христолоф и изгаряневто му, концерт за Свободен Ботев, хиляди декларации в призив за подкрепа и молби да освободи клуба. Това не са само празни приказки. Всеки нормален човек би се оттеглил

Всяко друго действие се разграничава с нормалното човешко поведение, демек физическа саморазправа. И надали има чвоек който да си рискува живота за един сеслки тарикат. Нали уж се борим за цивилзована държава и искам по цивилизован начин да постигмен целите си!

А, я сега ти ми кажи. Ако твоят клуб е в това диридже, с ръка на сърцето ми кажи, можеш ли да идиш и да посегнеш, да утрепеш или умътвиш дори хладнокръвно някой? Знам че на приказки ще го кажещ, но е ясно че няма да го направиш!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Срам, Митьо, срам! Играчите на Ботев (Пд) гледаха морето на

Мнениеот Тракиец 1912 » 02 юли 2009 11:43

Боби да спре да пише. Като е толкова заинтересуван да направи нещо. С писаници нищо няма да стане.

Върни се в “Архив”