Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Re: Левски и Литекс готвят бартер

Мнениеот krivia » 01 юли 2009 13:34

Явно няма много пари в отбора.

Те това и децата в детската градина го знаят. По странното е как така изведнъж Борат обяви от Израел, че е купил Макриев и всички медии с огромен ентусиазъм разнесаха новината, а то се оказа, че НИТО е купен, нито пък е договарял личните си условия!!

Как стана това не мога да си обясня!!! Явно смятат, че феновете пасат трева и не четат какво всъщност става.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Пародия............

Мнениеот SAMP » 01 юли 2009 13:36

gen4ev написа:глупаво е да се хвърлят такива обвинения, когато не се посочват алтернативи на това ръководство на Левски. не че се прекланям към Батков или много го харесвам, но не бих желал (като свинете с Божков) да тръгнем да го махаме и да чакаме новия "Митал", "Титан", ДПС и пр. а и той не е зает с решаване на кръстословици и с бизнеса си, от който сме пряко зависими в момента...

колкото до Панатинайкос и Олимпиякос- тия тъпи анархисти и "леви" фракции, които почват да замерят Акропола с коктейли "Молотов" като сгазат куче в Атина, въобще не са ми пример за подражание и поведение- напротив и това е характерно за нашите "приятели" от "Парка на Свободата" и хора с техния интелект и убеждения!

иначе вярвам, че с обявеното завръщане на Сираков ще се сложи ред в структурата на управление и ще има кой да води трансферни прговори.

Само Левски !

Не мога да резбера,какви са тези примиренчески настроения и сравнения?!?!Еми тогава нека да държим Батков вечно и да му се прекланяме,видиш ли да не стане,като с Ботев и Христолов.Защо трябва да се сравняваме винаги с най-лошото,какъв е този панически страх?!?!Батков направи доста за Левски,но и 10 пъти повече ни навреди.80% от постигнатото е благодарение на трагедията в Борисовата градина от години и корупцията в Български футбол,защо всички се заблуждаваме така жестоко???Какъв отбор сме всъщност,някой задавали си този въпрос,беше въпрос на секунди да изпуснем титлата-хикс с миньор на Герена и Цска ако бяха били,каде отиваме,трябваше да се трепери последния мач с Пирин.Това е може би един от най-слабите сезони за Левски последните 7-8 години(толкова слаб Левски на Герена не съм гледал никога).Ясно е,че Велев го кара само на ентусиазъм а отбора на мускули но това ще е до време,а после?!?!Защо винаги трябва да се правят промени при вече свършен факт,а именно пореден колосален провал на Международна сцена(дори промените,които се взимат пак не водят до желаните резултати,но това е тема на друг разговор).Та нали целта е да се взимат мерки с цел отбора да се предпази от грешки и да върви нагоре.Нашата политика е объркана тотално,а най-смущаващото е,че не се взима никаква поука от еднотипни грешки,повтаряни всяка година.Такова поведение е присъщо за изключително глупав човек,другия вариант(които е верния според мен)е на човека да не му пука въобще.Съжалявам но мен ме боли за Левски,който не го е грижа да става и да си заминава,а такива хора в клуба са много.Искаме действия а не думи!!!!!!!!!!

Относно Сираков,с него сме си абонирани Шампиони.Но нямаме никакво бъдеще.Това е човек,който изкарва пари от комисионни и урежда първенството,изключително комбинативна личност с авторитет.От него ще имаме полза само и единствено ако има човек над него,които може да го контролира(Батков не е такъв определено).И да дойде Наско пари няма,какво ще стори?И най-важното според мен,между двамата няма и 1% доверие,което е най-важното нещо за да се изгради силен Левски,цялото ръководство трябва да работи в екип и да си вярва безрезервно.Тандема Батков-Сираков е опорочен и дескредитиран,доказаха го не един и два пъти.Чакат ни поредните лакатушения и нищо конкретно.Обещания и розови приказки и накрая суровата действителност!!!!
Въпреки всичко гореизложено е по-добре Сираков да се върне,защото във клуба цари организационен хаос,все пак е човек с авторитет.А и за момента за нас Левскарите сме принудени,предвид обстоятелствата да желаем най-малкото зло за клуба,до каде я докарахме..........
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

UL_Blue

Re: Батков връщай незабавно Сираков защото нещата са трагични

Мнениеот UL_Blue » 01 юли 2009 13:46

Ние с тези футболисти Миньор не можахме да бием, а ще влизаме в ШЛ. Глупости !!! :evil:
Останаха още две три имена Бг, който още може да привлечем като Даксон. Така, че да не се ослушваме, а да деистваме, докато не е твърде, твърде късно. Покраи Макриев обърнахме гръб на сериозния проблем в защита. Ако Рабех се махне оставяме с една супер неопитна централна двоика защитници(Генев-Милиев, Бистрон не го слагам). Бековете ни също са слаби. Мисля, че проблемите в средата са по разрешими, но задължително ни трябва още един опорен халф. За нападател няма да говоря. Не виждам кои ще вкарва. Нито Жоро Христов(освен ако не се отпуши), нито Жо и Зе бележат и могат да изкарат някои мач сами.
Така, че ако до края на седмицата в Левски не пристигнат нови, но качествени попълнения Борето(огромно уважение) и Кокалъ трябва да си подадът оставките. :idea:

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 01 юли 2009 13:59

Венелин написа:Без пари, не може да се вземат футболисти!
Даже да се върне Наско, даже да си свали пак гащите и даже пак да се надупи, няма да докара нито един футболист, защото тази работа става само с пари!! (с дупе не става)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ТОЧНО МНЕНИЕ!ТРЯБВА НИ СЕЛЕКЦИЯ!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 01 юли 2009 14:00

В момента с тези играчи няма да постигнем нищо ! Справка мача с Локо Сф. - Пирин-Миньор и др.

Асус
Контакти:

Асус - свободен агент

Мнениеот Асус » 01 юли 2009 14:08

Батков, Кокала и Боримиов да не моткат, а да видят дали не могат да вземат Джонатан Асус. Играчът бе искан на няколко пъти от Левски - тогава не бе свободен агент и му искаха доста пари, но сега е свободен. Колкото и да му е заплатата, предвид факта, че няма да има трансферна сума, ще може да се понесе.

От това видео се вижда, че Асус е по-добър от Ричард в защитен план!!! Но може да започне и атака, след като отнеме топката!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6j5qeJOGTsY[/youtube]

Повече за качествата му в атака - определено остър футболист! Прецизен пас, способен да изведе съотборник зад гърба на защитата!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ec4U9oAiPYU&feature=related[/youtube]

Още едно видео!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=frBDITOXh-M&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Левски стартира продажбата на абонаментни карти

Мнениеот bor-don » 01 юли 2009 14:22

аз мисля да си взема тая година, щото миналата с тия билети ми се ебаваше майката. Особено последните мачове, когато имаше 20 хиляди и се редях по 30 минути. А и всеки месец списанието солено ми излизаше. Голяма аванта е с тия карти, а и ще имам повече пари за Жоро и Ицо а давам, ако има още каси в сектора.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 01 юли 2009 14:24

Според мен пари за селекция има, около 1млн. без евентуалната продажба на някои. Макриев е бил спазарен за около 500-700х. евра и 50% от правата. За К.Янев се даваха около 200х, за Кривия 100х + играч. Значи има.

НЯМА ОБАЧЕ КОИ ДА ПРЕГОВАРЯ !!! Няма го човека тип Н.Сираков.
Не може два месеца да се говори за Макриев, че ще го връщаме, да се договори цена, а НИКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ КАКВИ УСЛОВИЯТА ИСКА ИГРАЧА!!! :shock: :shock: :shock:
Какво са рзговаряли снего, не са ли го питали какви пари ще иска? :?:
Пича е на 25г. взима 20000е, остават му още 6,7г игра в който да спечели пари и разбираш ли заради Левски и нас феновете, заплата му ще ще е толкова или по-малка, а по добрите предложения ще ги остави като му изтече договора след 4г :shock: :shock: :shock:
Не става. :!: :idea:

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Асус - свободен агент

Мнениеот bor-don » 01 юли 2009 14:25

брей, тоя Асус! Чак клипчета по 10 минути за него правят, сигурно е бая добър.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Асус - свободен агент

Мнениеот groti » 01 юли 2009 14:28

Абе то да го поискат лесно...Ама после като трябва да се плаща заплата? Лошо...мустака няма да иска
110 години любов!

Върни се в “Архив”