точните контроли:
3 юли, в Самоков - Левски-Севойно (сръбски отбор, участник в Лига Европа, който за купата на Сърбия победи Цървена Звезда и така се класира Лига Европа)
7 юли, на Герена - Левски-Черно Море
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски и Литекс готвят бартер
ако найстина направят тази сделка ще е грешка защото те са млади и има какво още да дадат на ЛЕВСКИ
Re: ПЕТИЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ТОПУЗАКОВ- линкът към петицията
groti написа:bor-don написа:стига с тия бгпетишъни - детска му работа. Все едно точно от някаква тъпа петиция в интернет ще се оправи работата в отбора и Топчо ще се върне.
Никой не те кара да подписваш,бе пич.Всеки си има мнение по въпроса.Дали ще помогне или не е едно.Друго е да се опиташ да направиш нещо ,а трето е да пищиш цял ден по форумите как нямало селекция.Всеки си решава за себе си.Може и да е детско и наивно,може и да не помогне,може и Батков да се изсмее ако някога види това нещо.Важното е да човек да прави това което мисли.
Прав си. Просто си изразявам мнението по въпроса, не съм искал да засегна никого.
Пародия............
Баждеков изрази съжаление, че с преговорите се е заел лично босът Тодор Батков, който има по-сериозни ангажименти от това да прави селекцията на клуба.
Абе тия ни взеха за мезе
Имал си други ангажименти,когато може(между полетите за чужбина сигурно)може и да измисли нещо,но естествено ако няма други по-важни ангажименти.
Тоя Боримиров за кaкво е в този клуб???????????????Ние сме мн зле,тия ни ебават денонощно,ние си правим пас.Тва ако е Панатинайкос или Олимпйакос,досега Батков и всички негови дружки да са заминали по-живо,по-здраво.Но ние Българите сме показали в годините,че сме търпелив народ и няма проблеми,те ни плюят ние викаме дъжд вали.Въобще нз за какво дискутираме тези въпроси и теми,като ефекта ще е една голяма 0(за съжаление),но надеждата умира последна.
Решението е не петиции за Топчо а за против ръководството,ако не ги подхванем след няколко месеца пак ще пишем за Бате и Жилина
Лошото е да не стане скоро и да ни Жулне добрата стара Санта............!!!!!!!!!!!!А и каде са големите "фенклубчета" в момента,меже би 15 000 хиляди на месец от Батката се услаждат прекалено мн
От 23 години съм Левскар,но последните 5-6 се насъбра мн,писна ми,А на вас?!?
Абе тия ни взеха за мезе

Имал си други ангажименти,когато може(между полетите за чужбина сигурно)може и да измисли нещо,но естествено ако няма други по-важни ангажименти.
Тоя Боримиров за кaкво е в този клуб???????????????Ние сме мн зле,тия ни ебават денонощно,ние си правим пас.Тва ако е Панатинайкос или Олимпйакос,досега Батков и всички негови дружки да са заминали по-живо,по-здраво.Но ние Българите сме показали в годините,че сме търпелив народ и няма проблеми,те ни плюят ние викаме дъжд вали.Въобще нз за какво дискутираме тези въпроси и теми,като ефекта ще е една голяма 0(за съжаление),но надеждата умира последна.
Решението е не петиции за Топчо а за против ръководството,ако не ги подхванем след няколко месеца пак ще пишем за Бате и Жилина

От 23 години съм Левскар,но последните 5-6 се насъбра мн,писна ми,А на вас?!?
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Батков връщай незабавно Сираков защото нещата са трагични
Батков връщай незабавно Сираков защото нещата са трагични в Левски !
Re: Пародия............
Честно казано на мен също ми направи много неприятно впечатление това! Явно функциите на Боримиров се свеждат до това да "наблюдава" отбора - тоест Платен зрител на събитията в клуба. Още като го назначи Борат беше ясно, че е само параван за пред феновете, които му дигнаха мерника за смяната на С С!
Ясно е че нещата са повече от трагични в отбора в момента, ингересно защо всички "медии" мълчат?!?!
Ясно е че нещата са повече от трагични в отбора в момента, ингересно защо всички "медии" мълчат?!?!
- Neron
- Контакти:
Re: Батков връщай незабавно Сираков защото нещата са трагични
Нещата отиват на трагедия.Цял месец един футболист не могат да купят а ще влизат в групите.Едва ли Наско ще помогне много че да влезем в групите.Трябват футболисти.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Нито се знае,кой идва,нито се знае,кой си тръгва.Не се знае,кога ще се играят контролите.Сега чета,че днес се претоварили и не тренират.Гледали видео и не знам си какво.Вечерта щели да потичат малко.Общо взето има горе-долу една яснота.Каквото можем ще разпродадем,но с тези пари не чакайте нищо качествено.
-
- Контакти:
Браво, най-накрая Левскар, който не си е сложил сините очила и се прави, че не вижда, колко трагично е положението. И наистина къде са тези ултрачета, дето са най-големите фенове на Левски, нещо никой не ги чува. Май са на моренце с парите на Батков. Всъщност тези, които могат да отидат на море сами де, че те повечето такива хулиганчета са на 15-20 години и щот мама и татко не ги пускат сами на море избиват комплекси на стадиона. И хора не ви трябва селекция, използвайте си юношите, нали некви такива планове правите. Уж развивате школата, но аз лично познавам един ваш кадър, които беше едни от най-големите ви таланти, но защото от клубното ръководство не направиха нищо, за да го задържат, както се прави в цивилизования свят, той решиха да напуснат.(ако не го беше направил щяхме да го видим на финала на 1990) И това не е единственя пример, толкова много ваши качествени кадри, които можеха да направят супер отбор, напуснаха, заради тотално сбърканата политика на Батков и сие за равитие на ДЮШ. А кечество има, гледах финала между Славия и Левски 1990 и видях много качествени момчета и от двете страни, но тотално сбърканата политика, да се водят мароканци, бразилци и френски аматьори в клубовете, не позволява на повече от 2-3 да стигнат по-далеч от средняци в А или отбори в Б група.
Re: Батков връщай незабавно Сираков защото нещата са трагични
Neron написа:Нещата отиват на трагедия.Цял месец един футболист не могат да купят а ще влизат в групите.Едва ли Наско ще помогне много че да влезем в групите.Трябват футболисти.
Поне ще ги стресне малко.