28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Победа за ЦСКА
67
67%
равен
11
11%
Победа за Левски
22
22%

Общо гласове: 100

fen0212
Контакти:

Re: 28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !

Мнениеот fen0212 » 24 окт 2011 10:41

Това че преди дербито стана треньорската смяна ,според мен е правилно по две причини.Първо -Милен щеше да заложи на обичайните заподозрени и с обичайната схема ,което пък е до болка познато на всеки отбор.Надявам се ,че сега ще има промяна ,която да освежи играта и с която да изненадаме противника.Второ-това ,че отбора забоксува още от лятото ,въпреки добрата селекция ,започна още по-осезаемо да се чувства ,когато заиграхме с по-нахъсани отбори.Поради това считам че промяната е наложителна и не се притеснявайте за момчетата-те са професионалисти и единствено тези които си знаят ,че само при Милен вирееха ,само те може да са недоволни.Но пък точно тези топли чувства провалиха Милен

dido83
Контакти:

Re: Състава на ЦСКА за дербито с Левски

Мнениеот dido83 » 24 окт 2011 10:48

състава е ясен но защо уволниха Милен

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 окт 2011 10:57

rosen_ganchev написа:М'Боли,Бндата,Крачунов,К.Стоянов Адемар,Т.Янчев,Нелсън,Зику Платини,Мораеш,Делев

какъв бандата като е контузен бре :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 24 окт 2011 11:04

Не се заяждам,но ми е любопитно как така ще има смяна при вас 1 седмица преди мача с нас. От гледна точка на червените нямаше ли да е по-добре да има треньорска рокада след мача,например при евентуална загуба от Левски да си имате оправдание. А ако ни биете и смените Радуканов ,то си е същото като сега. СМЯНА БЕЗ ПРИЧИНА.
Този човек ви измъкна от срамно 6-7 място в А група миналата година. Не мисля,че трябваше да го сменяте,колкото и велик да ви е Пенев
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 окт 2011 12:55

Надявам се и аз да бъда един от вас, тъй като се увеличиха шансовете ми да присъствам на мача! След смяната на треньора съм в малко минорно настроение, но това не е причина да не дойда, ако ми се открие тази възможност.
П.П. Какво става с контузените? Най-вече с Бандата и Нелсън? Има ли шанс да играят? Последните 2 дни почти не съм имал възможност да чета/слушам/гледам новини за ЦСКА.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 26 окт 2011 21:34

Udoji90 написа:Надявам се и аз да бъда един от вас, тъй като се увеличиха шансовете ми да присъствам на мача! След смяната на треньора съм в малко минорно настроение, но това не е причина да не дойда, ако ми се открие тази възможност.
П.П. Какво става с контузените? Най-вече с Бандата и Нелсън? Има ли шанс да играят? Последните 2 дни почти не съм имал възможност да чета/слушам/гледам новини за ЦСКА.

Без Бандата , но с Нелсъм ( може би )
А как е положението с Дечев ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 26 окт 2011 23:55

пичове, който има дупе да го играе хикс на краен, поне да облажим малко от тея изроди ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 27 окт 2011 09:46

Така и така вече Умните и прозорливи Титани махнаха Милен, да вземат да поканят Стойчо, стабилен мениджърски екип и да стягат редиците. за мача мнението ми е че ЦСКА ще загуби
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 окт 2011 13:31

В ЦСКА подготвят сензационна промяна на стартовия състав за вечното дерби с “Левски”, научи БЛИЦ. Мач №1 на България започва в 17,45 часа утре на Националния стадион.
Последните информации гласят, че по настояване на Драголюб Симонович капитанът Тодор Янчев ще остане резерва. На мястото на Тошко, който е най-добрият играч на тима в последните години, в ролята на дефанзивен халф ще действа Мишел Платини. Компания в средата на терена ще му прави Борис Галчев.
Пред тях ще бъде Янис Зику, който ще е свръзката с поставения напред централен нападател Жуниор Мораес. Вляво по крилото ще действа Спас Делев, а отдясно – холандецът Грегъри Нелсън. На проблематичния пост десен бек най-вероятно ще застане Петър Стоянов.
“Това е един от вариантите, но до утре има още време. Може да направим промени. Засега обаче така ще изглежда съставът – Тодор Янчев ще бъде резерва”, заявиха от треньорския щаб на ЦСКА пред репортер на БЛИЦ.
Вероятен състав на ЦСКА: Мболи, П. Стоянов, К. Стоянов, Крачунов, Адемар, Галчев, Платини, Зику, Делев, Нелсън, Мораес.

Новини от типа "научи еди кой си" са по-скоро забавни и имат за цел да генерират цъкания, но все пак, според мен, Платини би се справил добре като дефанзивен халф защото може да отнема и да пази топката, много е борбен и има добър пас. На всички ни е ясно, че Янчев изнемогва от доста време насам и би могъл да влезе през второто, ако нещата са се закучили, а Платини да си мине напред. На мен този състав и такава подребда ми допада.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 окт 2011 13:47

В ЦСКА подготвят сензационна промяна на стартовия състав за вечното дерби с “Левски”, научи БЛИЦ. Мач №1 на България започва в 17,45 часа утре на Националния стадион.
Последните информации гласят, че по настояване на Драголюб Симонович капитанът Тодор Янчев ще остане резерва. На мястото на Тошко, който е най-добрият играч на тима в последните години, в ролята на дефанзивен халф ще действа Мишел Платини. Компания в средата на терена ще му прави Борис Галчев.
Пред тях ще бъде Янис Зику, който ще е свръзката с поставения напред централен нападател Жуниор Мораес. Вляво по крилото ще действа Спас Делев, а отдясно – холандецът Грегъри Нелсън. На проблематичния пост десен бек най-вероятно ще застане Петър Стоянов.
“Това е един от вариантите, но до утре има още време. Може да направим промени. Засега обаче така ще изглежда съставът – Тодор Янчев ще бъде резерва”, заявиха от треньорския щаб на ЦСКА пред репортер на БЛИЦ.
Вероятен състав на ЦСКА: Мболи, П. Стоянов, К. Стоянов, Крачунов, Адемар, Галчев, Платини, Зику, Делев, Нелсън, Мораес.

Малко ме съмнява Платини да е точно опорен халф. По-скоро ще играем само с един опорен и още двама вътрешни по-напред, както беше в мача с Видима - тогава Зику и Платини на практика играеха като вътрешни офанзивни халфове, докато Янчев беше единствен опорен. Ако Мишел бъде сложен като дефанзивен полузащитник, това ще бъде абсолютен автогол, защото той е най-полезен на върха на атаката.

Всъщност новината като цяло не ми изглежда особено достоверна - възможно е изобщо да не сме с такава схема.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”