28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !
Това че преди дербито стана треньорската смяна ,според мен е правилно по две причини.Първо -Милен щеше да заложи на обичайните заподозрени и с обичайната схема ,което пък е до болка познато на всеки отбор.Надявам се ,че сега ще има промяна ,която да освежи играта и с която да изненадаме противника.Второ-това ,че отбора забоксува още от лятото ,въпреки добрата селекция ,започна още по-осезаемо да се чувства ,когато заиграхме с по-нахъсани отбори.Поради това считам че промяната е наложителна и не се притеснявайте за момчетата-те са професионалисти и единствено тези които си знаят ,че само при Милен вирееха ,само те може да са недоволни.Но пък точно тези топли чувства провалиха Милен
Re: Състава на ЦСКА за дербито с Левски
състава е ясен но защо уволниха Милен
- POPCORN
- Контакти:
rosen_ganchev написа:М'Боли,Бндата,Крачунов,К.Стоянов Адемар,Т.Янчев,Нелсън,Зику Платини,Мораеш,Делев
какъв бандата като е контузен бре

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Hakercheto
- Контакти:
Не се заяждам,но ми е любопитно как така ще има смяна при вас 1 седмица преди мача с нас. От гледна точка на червените нямаше ли да е по-добре да има треньорска рокада след мача,например при евентуална загуба от Левски да си имате оправдание. А ако ни биете и смените Радуканов ,то си е същото като сега. СМЯНА БЕЗ ПРИЧИНА.
Този човек ви измъкна от срамно 6-7 място в А група миналата година. Не мисля,че трябваше да го сменяте,колкото и велик да ви е Пенев
Този човек ви измъкна от срамно 6-7 място в А група миналата година. Не мисля,че трябваше да го сменяте,колкото и велик да ви е Пенев
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Udoji90
- Контакти:
Надявам се и аз да бъда един от вас, тъй като се увеличиха шансовете ми да присъствам на мача! След смяната на треньора съм в малко минорно настроение, но това не е причина да не дойда, ако ми се открие тази възможност.
П.П. Какво става с контузените? Най-вече с Бандата и Нелсън? Има ли шанс да играят? Последните 2 дни почти не съм имал възможност да чета/слушам/гледам новини за ЦСКА.
П.П. Какво става с контузените? Най-вече с Бандата и Нелсън? Има ли шанс да играят? Последните 2 дни почти не съм имал възможност да чета/слушам/гледам новини за ЦСКА.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Надявам се и аз да бъда един от вас, тъй като се увеличиха шансовете ми да присъствам на мача! След смяната на треньора съм в малко минорно настроение, но това не е причина да не дойда, ако ми се открие тази възможност.
Без Бандата , но с Нелсъм ( може би )
А как е положението с Дечев ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
пичове, който има дупе да го играе хикс на краен, поне да облажим малко от тея изроди 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- florentin_petre
- Контакти:
Така и така вече Умните и прозорливи Титани махнаха Милен, да вземат да поканят Стойчо, стабилен мениджърски екип и да стягат редиците. за мача мнението ми е че ЦСКА ще загуби
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
В ЦСКА подготвят сензационна промяна на стартовия състав за вечното дерби с “Левски”, научи БЛИЦ. Мач №1 на България започва в 17,45 часа утре на Националния стадион.
Последните информации гласят, че по настояване на Драголюб Симонович капитанът Тодор Янчев ще остане резерва. На мястото на Тошко, който е най-добрият играч на тима в последните години, в ролята на дефанзивен халф ще действа Мишел Платини. Компания в средата на терена ще му прави Борис Галчев.
Пред тях ще бъде Янис Зику, който ще е свръзката с поставения напред централен нападател Жуниор Мораес. Вляво по крилото ще действа Спас Делев, а отдясно – холандецът Грегъри Нелсън. На проблематичния пост десен бек най-вероятно ще застане Петър Стоянов.
“Това е един от вариантите, но до утре има още време. Може да направим промени. Засега обаче така ще изглежда съставът – Тодор Янчев ще бъде резерва”, заявиха от треньорския щаб на ЦСКА пред репортер на БЛИЦ.
Вероятен състав на ЦСКА: Мболи, П. Стоянов, К. Стоянов, Крачунов, Адемар, Галчев, Платини, Зику, Делев, Нелсън, Мораес.
Новини от типа "научи еди кой си" са по-скоро забавни и имат за цел да генерират цъкания, но все пак, според мен, Платини би се справил добре като дефанзивен халф защото може да отнема и да пази топката, много е борбен и има добър пас. На всички ни е ясно, че Янчев изнемогва от доста време насам и би могъл да влезе през второто, ако нещата са се закучили, а Платини да си мине напред. На мен този състав и такава подребда ми допада.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Udoji90
- Контакти:
В ЦСКА подготвят сензационна промяна на стартовия състав за вечното дерби с “Левски”, научи БЛИЦ. Мач №1 на България започва в 17,45 часа утре на Националния стадион.
Последните информации гласят, че по настояване на Драголюб Симонович капитанът Тодор Янчев ще остане резерва. На мястото на Тошко, който е най-добрият играч на тима в последните години, в ролята на дефанзивен халф ще действа Мишел Платини. Компания в средата на терена ще му прави Борис Галчев.
Пред тях ще бъде Янис Зику, който ще е свръзката с поставения напред централен нападател Жуниор Мораес. Вляво по крилото ще действа Спас Делев, а отдясно – холандецът Грегъри Нелсън. На проблематичния пост десен бек най-вероятно ще застане Петър Стоянов.
“Това е един от вариантите, но до утре има още време. Може да направим промени. Засега обаче така ще изглежда съставът – Тодор Янчев ще бъде резерва”, заявиха от треньорския щаб на ЦСКА пред репортер на БЛИЦ.
Вероятен състав на ЦСКА: Мболи, П. Стоянов, К. Стоянов, Крачунов, Адемар, Галчев, Платини, Зику, Делев, Нелсън, Мораес.
Малко ме съмнява Платини да е точно опорен халф. По-скоро ще играем само с един опорен и още двама вътрешни по-напред, както беше в мача с Видима - тогава Зику и Платини на практика играеха като вътрешни офанзивни халфове, докато Янчев беше единствен опорен. Ако Мишел бъде сложен като дефанзивен полузащитник, това ще бъде абсолютен автогол, защото той е най-полезен на върха на атаката.
Всъщност новината като цяло не ми изглежда особено достоверна - възможно е изобщо да не сме с такава схема.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...