10 кръг Черно море - ЦСКА (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 10 кръг Черно море - ЦСКА (София)
Слабичко! Отдавна не бях гледал мач на ЦСКА, поради работата, която работя. Не че ми се гледат много. Аз си гледам Висшата лига, там футболът е друг. Днес бях свободен и г игледах.За щастие със Славия не, но ме съмнява тоя мач доста. Видях състава ни, не беше лош. Както и да е. Радуканов си вкара два яки автогола със Зику и Делев. Общото между тях е, че и двамата не са много полезни в доста фази от играта. Зику днес пак си развяваше коремчето, въобще не е свалил килограмми. Къде другаде ще го вземат тоя шишко? Само в родната Б-я, той другаде няма къде да играе. Защо не го взеха в Румъния поне- Стяуа, Динамо??? Да ходи в Китай някъде да рита. Радуканов продължава явно да не обиграва останалата част от състава и да не пуска момчета като Карачанаков, Якимов, Станислав Костов. Пуска ги само в контролите, така той е разделил първият състав от втория. Не става. Днес и Нелсън не игра много добре, същото бих казал и за Мораеш дори. Бразилецът трябва ад подава повече и да действа по-бързо. Зику- но комент. Много бави играта, никаква скорост. Ако ще играем на скорост- добре. Да играем, но не виждам никакви наченки на такава игра. Без идея как да се играе. Ако ще разиграваме, пък ни трябва някой плеймейкър като Маркиньос преди. Маркиньос беше много ценен играч за ЦСКА. Аз лятото казвах, че предпочитам Делев да продадем, макар и възраста на Маркос. Трябва ни плеймейкър- това е очебийно. Радуканов вдигна отбора, направи доста за тея момчета. Но когато дойде време да покаже до къде може да закара състава, когато летвата се вдигна, той остана твърде нисък, за да я прескочи. Мойте уважания към Милен, но така като гледам става, но за помощник треньор в ЦСКА. Дуци ли ще е , Тромпета ли ще е не знам. Но както е тръгнало, тея Лудогорец, ако вземат и да купуват мачове нищо чудно да станат шампиони те. С Радуканов и този футбол, ЦСКА трудно ще стане шампион
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
добре ве гугутки мамини, като бихте монтана с 0;4 миналия сезон в още по-голямата нива която е на Огоста не ревахте... защо? щото бихте ли? сега като някои девици ревете... замислете се малко... четох коментари за Камазола за 2 фала за 20сек... първо нямаше фалове затова не получи картон, човека крещеше "дай ми картон като се фалове свириш!"? а думите на Жоро Илиев който бе до него бяха "да да ще ти даде... как като няма за какво..." защо свири засада на Божилов след като беше 2 метра зад Адемар покрит +това че Крачунов го хвана през кръста и го събори като агне преди заколение....? защо в 90 мин се дава фал на Росен Колев в нападение след като няма такъв? росен удари топката с глава и веднага рязания свири фал а другият ни играч седеше непокрит готов да вкара за 1:0 защо? защото нямате лоби ли? имате но не е публично това е по-грозното... защо оня дет много го боли бяга цял терен да удари наш футболист по устата и получава само Ж.К? едно голямо ЗАЩО?! като играете на хубава трева в София защо ви бият Славия на Армията...? защо 4 мача на Тича неможете гол да вкарате? защо на Светкавица неможете да вкарате до 70 мин гол? погледнете малко и в вашата къща какво става... да не ни е добър терена да не зависи от нас? ние не искаме да гледаме отбора си на хубав терен ли? тревното покритие на стадион "Армеец" в кв. Младост е като на националния стадион... всеки ден тренират там... докато не получат концесия ТИМ няма да вложат и 1 лев в ремонта...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
AndreyBG написа:Не е само Тича, повярвай ми, колкото и някои хора да се опитват да го изкарат така (може би ти не си един от тях)
Е не мога да ти повярвам след като има такива отбори с такива хубави терени.Терена в Ловеч е добър, терена на Герена е добър, терена на Лазур е добър, терена на Васил Левски е добър т.е. от отборите с някакви претенции хората си имат добри стадиони и терени независимо от времето.Само ние дето не се вписваме в тази картинка защото нямаме стадион

Като добавим терените в Разград и Стара Загора може да се каже че има не малко стадиони с добър терен, а вие като отбор биещ се в гърдите за гордостта на Варна и се бутате между отборите с качества да направят нещо през даден сезон не можете да си оправите терена.Остави стадиона той е по трудната част, но терена не е толкова и тук въпроса опира до желание което при вас липсва, защото при лош терен там става крепост за вас.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
morqche написа:добре ве гугутки мамини, като бихте монтана с 0;4 миналия сезон в още по-голямата нива която е на Огоста не ревахте... защо? щото бихте ли? сега като някои девици ревете... замислете се малко... четох коментари за Камазола за 2 фала за 20сек... първо нямаше фалове затова не получи картон, човека крещеше "дай ми картон като се фалове свириш!"? а думите на Жоро Илиев който бе до него бяха "да да ще ти даде... как като няма за какво..." защо свири засада на Божилов след като беше 2 метра зад Адемар покрит +това че Крачунов го хвана през кръста и го събори като агне преди заколение....? защо в 90 мин се дава фал на Росен Колев в нападение след като няма такъв? росен удари топката с глава и веднага рязания свири фал а другият ни играч седеше непокрит готов да вкара за 1:0 защо? защото нямате лоби ли? имате но не е публично това е по-грозното... защо оня дет много го боли бяга цял терен да удари наш футболист по устата и получава само Ж.К? едно голямо ЗАЩО?! като играете на хубава трева в София защо ви бият Славия на Армията...? защо 4 мача на Тича неможете гол да вкарате? защо на Светкавица неможете да вкарате до 70 мин гол? погледнете малко и в вашата къща какво става... да не ни е добър терена да не зависи от нас? ние не искаме да гледаме отбора си на хубав терен ли? тревното покритие на стадион "Армеец" в кв. Младост е като на националния стадион... всеки ден тренират там... докато не получат концесия ТИМ няма да вложат и 1 лев в ремонта...
братле този мач трябваше да спечелим. Е, не можахме, но не сте вие отбора, с който трябва да се съпоставим. Освен гредата и полужението в края вие сте една Монтана. Жалко, че не си тръгнахме с 3те точки. Радвай се, а не съди нашата игра.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Истината е,че не заслужавахме да спечелим.Според мен Милен този път правилно улучи състава като пусна П.Стоянов и не започна със Спас,именно поради факта ,че теренът е тежък и ,че морето играят с 8 души отзад..Единствено ме дразни,че не прави смени,можеше да смени Н елсън по рано..Трябва да дава пове4е шанс на триото от Благоевград и особено на Карачанака,който е абсолютно ''перде'' и точно такъв тип играч ни липсва..Смятам,обаче,че не требе да се шашкаме от Левски и РАЗГРАД толкова ,а от Ловеч,които сега ако бият,и ни обърнат в 14 кръг ще ни минат и пак ще са първи!вземем ли дербито обаче другия петък няма кой да ни спре!

НИЕ СМЕ ЦСКА!
- blue avalanche
- Контакти:
ВЕРЕН написа:Истината е,че не заслужавахме да спечелим.Според мен Милен този път правилно улучи състава като пусна П.Стоянов и не започна със Спас,именно поради факта ,че теренът е тежък и ,че морето играят с 8 души отзад..Единствено ме дразни,че не прави смени,можеше да смени Н елсън по рано..Трябва да дава пове4е шанс на триото от Благоевград и особено на Карачанака,който е абсолютно ''перде'' и точно такъв тип играч ни липсва..Смятам,обаче,че не требе да се шашкаме от Лефски и РАЗГРАД толкова ,а от Ловеч,които сега ако бият,и ни обърнат в 14 кръг ще ни минат и пак ще са първи!вземем ли дербито обаче другия петък няма кой да ни спре!![]()
"...,а от Ловеч,които сега ако бият,и ни обърнат в 14 кръг ще ни минат и пак ще са първи!вземем ли дербито обаче другия петък няма кой да ни спре!"
Хем Ловеч,ако биели сега Лудогорец и вас в 14-я кръг ще ви минат и пак ще са първи,хем,ако сте вземели дербито с Левски,нямало кой да ви спре...

Ако някой разбра какво си искал да кажеш,ей ма на!!!
ПС.Да не говорим,че Литекс са на 7т. след вас.

blue avalanche написа:ВЕРЕН написа:Истината е,че не заслужавахме да спечелим.Според мен Милен този път правилно улучи състава като пусна П.Стоянов и не започна със Спас,именно поради факта ,че теренът е тежък и ,че морето играят с 8 души отзад..Единствено ме дразни,че не прави смени,можеше да смени Н елсън по рано..Трябва да дава пове4е шанс на триото от Благоевград и особено на Карачанака,който е абсолютно ''перде'' и точно такъв тип играч ни липсва..Смятам,обаче,че не требе да се шашкаме от Лефски и РАЗГРАД толкова ,а от Ловеч,които сега ако бият,и ни обърнат в 14 кръг ще ни минат и пак ще са първи!вземем ли дербито обаче другия петък няма кой да ни спре!![]()
"...,а от Ловеч,които сега ако бият,и ни обърнат в 14 кръг ще ни минат и пак ще са първи!вземем ли дербито обаче другия петък няма кой да ни спре!"
Хем Ловеч,ако биели сега Лудогорец и вас в 14-я кръг ще ви минат и пак ще са първи,хем,ако сте вземели дербито с Левски,нямало кой да ви спре...![]()
![]()
![]()
Ако някой разбра какво си искал да кажеш,ей ма на!!!
ПС.Да не говорим,че Литекс са на 7т. след вас.
прав си

НИЕ СМЕ ЦСКА!
- B__A__N__DA__TA
На този терен толкова.ЦСКА заслужаваше малко повече победата.Това цигане Сашо Александров трябваше още първото полувреме да бъде изгонен...много слаб съдия е Ахмед,доказа го и вчера.Продължаваме да чакаме халф,че и три даже.Тошко свърши,Галчев очевидно си мисли,че сам върши всичко и той даде много назад,та да не се прекара и един МИСЛЕЩ или креативен ....Делев вече е готов да заиграе в чужбина
,а на Мишел скоро ще му писне от много звезди ,пък никой се не наема да свърши малко черна работа..

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- mistreated
- Контакти:
B__A__N__DA__TA написа:На този терен толкова.ЦСКА заслужаваше малко повече победата.Това цигане Сашо Александров трябваше още първото полувреме да бъде изгонен...много слаб съдия е Ахмед,доказа го и вчера.Продължаваме да чакаме халф,че и три даже.Тошко свърши,Галчев очевидно си мисли,че сам върши всичко и той даде много назад,та да не се прекара и един МИСЛЕЩ или креативен ....Делев вече е готов да заиграе в чужбина,а на Мишел скоро ще му писне от много звезди ,пък никой се не наема да свърши малко черна работа..
Специално за Галчев, мисля че вчера изигра добър мач. Той май е роден за такива мачове на блъскане и твърди влизания

В момента всичко зависи от крайния изход в дербито. При победа, мисля, че оставаме фаворит за спечелване на титлата, каквото и да направят Литекс и Лудогорец.
Остават още 5 мача, от които минимум 3 трябва да спечелим, за да не загубим още отсега шансовете си. Зимната пауза е дълга, ще могат да се вземат необходимите играчи и да се направят необходимите корекции в играта ни.
Миналата година Литекс завършиха полусезона с 4 хикса (тоест 8 загубени точки) и пак бяха на 5 точки пред втори. Няма отбор, който да печели всичките си мачове. Всеки изпада в даден момент в криза. Въпросът е, колко бързо ще излезе от нея.
Точно затова много имаме нужда от победа в дербито.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...