ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот Red Warrior » 21 окт 2011 20:40

Ако няма "емисари" на Левски и ако се играе честно мача - сигурна победа за ЦСКА :!: 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 21 окт 2011 20:43

следващият кръг, задължително трябва да издрапаме хикс от ЦСКА!(за победа с този "треньор" даже не смея и да си помисля). Не знам к'во ще правят наще хора-краката ли ше им чупят, катеначо ли ша ин ги играят, антифутбол ли-не знам, и не ме интересува но живи-умрели,тоя мач не бива да го губим.Вземем ли поне хикс-после програмата ни става лесна, и предвид факта че ЦСКА има гостуване в Ловеч и мач с Лудогорец, има огромна вероятност да завършим минимум с равни точки с тях и да сме много близко до Лудогорец, които също имат тежки мачове и ще губят точки. И вече на пролет, с нов тренер-мощна атака на титлата....но паднем ли от ЦСКА, просто всичко СВЪ!:) :mrgreen:

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 21 окт 2011 20:49

Ей, Батков и Гонзо трябва да са малоумни ако се съгласят Антон Генов да свири "вечното" дерби! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! Тоя е щатният съдия на ЦСКА, на всичко отгоре му остава само един месец до пенсия-т.е. няма да му пука вече и от наказания.Ако тоя свири мача, ще ни заколи и разфасова като Чекатило. НИКОГА! Дербито трябва да го свири или Ивайло Стоянов-Сватбаря, или Пастата или Станислав Тодоров :!: НИКАКЪВ ГЕНОВ! :evil:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 окт 2011 20:49

Очаквам победа от нашите!Вярвам,че сме по-добри и имаме по-сносни играчи!Също така вярвам в момчетата и че ще направят всичко възможно да си повторят играта от 26.02 !Не ми пука с колко ще бием, затова не давам и прогноза!1X е мача за мене!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 21 окт 2011 20:53

Почти съм сигурен, че Левски НЯМА да загуби! Не съм гледал и 3мин от съперниците, но по имена освен Нелсън ми изглеждат жалкари като имат класа колкото футболистите на Левски. Би трябвало да излезем мотивирани и да ги смачкаме! Проблемите са защитата и средата на терена! Надявам се на едно творческо решение от страна на Гонзо - Йовов да е нападател :mrgreen: (да знам звучи смешно, но Ицо ще е много по-полезен от Арс!). Проблема ще е, че сигурно ще играят с Гаджев в средата, а Грийн ще е на мястото на Иво "бързия". По-крилата съм леко притеснен, че повечето ни футболисти са леко "несериозни". Но предполагам Райков и Калво ще започнат(не че Христов и Младенов им отстъпват или ще помогнат повече) Това е шанса на Гонзо да изплува! Мача е изключително важен за ЛЕВСКИ и невероятен шанс да преобърнем сезона в наша полза!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 окт 2011 20:55

С тази игра ,която демонстрираме ще ни бият....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 21 окт 2011 20:56

tevez написа:Гаджев се закани- Ще си оставим сърцата на терена срещу ЦСКА

Капитанът на Левски Владимир Гаджев се закани на ЦСКА, седмица преди вечното дерби. Халфът заяви, че той и неговите съотборници ще си оставят сърцата на терена срещу червените.
"Аз лично обещавам, че ще си оставим сърцата на терена срещу ЦСКА", закани се той.

A,дано!!!

Нагледал съм се на оставени сърца :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 21 окт 2011 21:03

Доста добре се получава тази тема предвид предишни , които съм чел , наистина спазва се всичко - ЕВАЛА за което ! На всеки фен на Левски и ЦСКА очакванията са за победа на любимия отбор , и аз като всеки един от тях се надявам ЦСКА да победят , реално ако гледаме обаче как седят нещата , мача според мен е Х . Силно се надявам това дерби най - сетне да има повече голове , повече положения и красива игра !
When you walk..

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 21 окт 2011 21:08

Очаквам много мъка за феновете на футбола, които наблюдават срещата на живо или пред телевизорите. ЦСКА и Левски са много зле в момента и предвид основния стремеж на двата отбора да не загубят този мач очаквам много ритане, блъскане и равен мач.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 21 окт 2011 21:11

Победа за Левски. 2 на 0! само Левски!

Върни се в “Архив”