Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Re: Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Мнениеот publicimage » 19 окт 2011 12:24

Lubo_Pld написа:В офицялния има анкета. ГЛАСУВАЙ те нека се види волята на феновете :!:

Кое официално ?

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 19 окт 2011 12:33

publicimage написа:
Lubo_Pld написа:В офицялния има анкета. ГЛАСУВАЙ те нека се види волята на феновете :!:

Кое официално ?

В независимия има анкета, кой да е треньор на БОТЕВ.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 19 окт 2011 16:24

botev_fen написа:То проблема на нас не ни е само в треньора, ами в цялото ръководство! И в другия форум писах същото ще го кажа и тук- С цялото ми уважение към Марин Бакалов, той не става за ръководител на ФК! Един НСПП например би ни свършил перфектно работата! Може да е всякакъв, обаче за пост ръководител е перфектното лице! Надъхан , агресивен и т.н. Човек с връзки във футболните среди. С него и един добър треньор Ботев би се върнал в тройката много скоро! Нямам нищо против хората от сегашното ръководство, но те водят отбора като меки китки... някви пут*овци там се лигавят не искат да играят и ги търпят толкова време. Хубчев не бил виновен..... еми виновен е. Що си мълчи и той като ***** не може да му чуеш гласчето. Излез, кажи така и така, так так оня в дубъла , оня изгонен, другия на пейката до зимата щото ги мързи да бягат и толкова! Феновете ще застанат зад него, най-малкото защото е излезнал като мъж и казва къв е проблема!

+1

ivailodd
Контакти:

Мнениеот ivailodd » 19 окт 2011 17:11

да се молят на Ясен Петров

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 19 окт 2011 20:50

Начело на отбора трябва да застане Марин Бакалов.Причините,които ще изтъкна,са следните:

1.По този начин Бакалов ще има възможността да поеме отговорността за създалата се ситуация,още повече ако наистина е участвал активно в селекцията;

2.Назначаването на нов треньор на този етап е много рисковано,най-малкото за това,че още със стъпването му на Колежа ще му се даде и евентуалното оправдание при последващ(не дай боже) провал-селекция,подготовка,функционално състояние,микроклимат;

3.С цялото ми уважение към Коце Видолов смятам,че точно сега не е момента да му се вмени тази огромна отговорност(и то точно защото го уважавам,както и всички Вие).С оглед на това,че очакванията са ни големи(нормално),натискът от страна на публиката е огромен,а той-нека си го кажем в прав текст,е млад специалист и няма опит в подобни екстремни ситуации.Аз свързвам името на Видолов с бъдещето на "Ботев",но когато всичко в клуба се канализира и след като придобие още опит.Затова-нека не го отсвирваме още отсега.;

4.Мнението ми(споделял съм го и преди) е,че в първия полусезон във "В" група,под ръководството на Бакалов,отборът играеше по-подредено,тактически правилно и най-вече ефективно.А в момента ни трябва точно това-ЕФЕКТИВНОСТ и РЕЗУЛТАТИ,дори да са за сметка на красотата в играта.

В заключение-всичко това се отнася за периода до Нова година.Нека Марин да облече анцуга.да слезе на терена и да "извади кестените от огъня".Всичко останало е прехвърляне на отговорността.
През това време да се влезе във връзка с доказани специалисти,да им се даде възможност през това време да опознаят отбора,да преценят кой става и кой не,да си направят селекцията и подготовката в паузата и да им се вмени(с това трябва да се започне в преговорите),че целта е само една-влизане в "А"група сега и веднага.И който е готов-да влиза в АДА и да се бори със сърце и душа за РАЯ.Приказки от рода да се изчаква постепенно израстване на отбора не мога да ги приема нито аз,нито кой да е друг БОТЕВИСТ.И не за това,че,виждаш ли,ние сме "Ботев"-Пловдив,ние сме легенда,там ни е мястото по презумпция и пр.бля-бля.А защото предстои едно голямо събитие-100 годишнината на любимия отбор!Това е нещо,което се празнува веднъж а празнуването,поне аз не си го представям със събирането на една огромна маса верни фенове със СВИТИ ОТ МЪКА СЪРЦА.

И пак-нека първо Марин Бакалов сам " да извади кестените от огъня",което означава само едно-максимален брой точки до НГ.
Нека да не хвърляме Коце Видолов на "кучетата"-той не го заслужава!

САМО "БОТЕВ"!!!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 19 окт 2011 22:13

botevforever написа: botevforever

Много добре си го написал и наистина има голяма логика но за това се иска топки между краката.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 окт 2011 23:24

Аз искам клуба така да е устроен, че всеки пост в клуба да се заема от професионалист с съответната квалификация, ако ще и да не е чувал за Ботев Пловдив. Писна ми да слушам само как на всеки пост, всеки играч, и всеки треньор трябвало да бъде Ботевист. Ей ви само Ботевисти аматьори. Всички до един в клуба редом с играчи и ръководители са амтьори.

Мери Бакалов, евала му за кариерата на футболист, ама извинявайте кога е бил директор и кога е постигнал успехи като директор.
Коце Видолов, перфектен футболист, ама който е общувал с него.......... :X няма да го бъде като треньор, или поне не на този етап.
Надолу няма да ги изборявам.

Чудя се провала на Хубчев, дали е провал на него самият или на целият тим. Кат казах целия тим и се сетих за всички ликета в отбора които играят на терена.

Тъпо е да давам сравнение ама вижте Лудогорец какво правят. Всички хора на Домусчиев са хора които редом с него знаят как да развиват фирма. Ако ще мафиот да е, ама знае как да направи милиони, и съответно знае как да направи и от отбора си печеливша фирма.
ИзображениеИзображение

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 20 окт 2011 01:19

Съгласен съм с горенаписаното- всички са се захванали с Видолов- защо не се запитахте къде беше през цялото това време- помощник! Защо не се обади веднъж за всички тези неща , които се случват в отбора- не е ли редно , след като треньора е виновен, както го изкараха , в крайна сметка и в което не съм убеден, отговорност да поемат и помощниците му? Не се заблуждавайте, атмосферата в отбора взе да се трови още миналата година при Видолов- още тогава Манчев, Тимонов, Курдов взеха да правят каквото си искат, а мъжкар като Минев се възмути и напусна отбора.Видолов като повечето наши кадри е една мишка, която се крие при решаващите моменти- както и като футболист- при гостуванията ни поскачаше при всяко по- здраво влизане на противника! Затова решителни кардинални мерки- започващи от ръководството и завършващи със спотрно- техническото ръководство и завършващи с футболистите.Какво означава това- да спрем веднъж завинаги с наши хора ботевисчета, освен с нови необременени хора , като Тошко Неделев например, да се привлекат можещи и амбициозни ръководители, знаещи как се работи в условията на българския футбол.

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 20 окт 2011 08:51

Абсолютно съм съгласен с последните мнения!Явно има доста трезвомислещи Ботевисти!Пак повтарям - на мен лично ми омръзна феновете да носят отбора на раменете си вместо ръководството и футболистите!

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 20 окт 2011 09:43

Според анкетата в Независимия феновете посочват на първо място Видолов като желан треньор, пък вие си говорете, каквото си искате.
Точно в тоя момент всякакви вуцовци, марковци, стойчовци, съвсем ще ни баталясат. Ще почнат едни експерименти, едно въртене по състава, пак ще трябва да се "наслаждаваме" на "атомното нападение" - стефанов-атанасов. Пак ще трябва да минат 10 кръга докато треньора разбере, че стефанов и за доматено колче не става и т.н.
Коцето да хваща отбора и с помоща на публиката до няколко кръга ще сме първи.

Върни се в “Архив”