карлито написа:Много бързо някои забравиха че благодарение на него и още няколко футболиста се спасихме последната година при селския.Като гледам повечето тук недолюбваме тактиките на Хубчев,само че ние си пишем и толкоз а Лимона е вътре при отбора.Въпреки че не е прав да тренира с ръце в джобовете все пак това е някъква негова позиция,несъгласие с методите на Хубчев,характер.Никой не е в състояние да ме убеди че преди 2-3 години Лимона я е можел този игра а видете ли сега не става.За мен той е в графата в която са Какала,Пльоко и още някои други,само че след някое време Лимона ще бележи за други отбори пък знае ли човек може да е тандем и с Илиян Йорданов. Сигурно Хубчев и Лимона са виновни че вчера децата са пътували 600 километра за отложен мач и няма кой да се обади по телефона? Въобще измиване на ръцете само че те са изцапани до шията.Много по-справедливо би било ако наказанията им с Манчев бяха разменени,но....
Я ми кажи ти след като напусна Ботев по селско време, какво стана с лимона? Къде се изяви като голям футболист? В ЦСКА? В АНДЖИ?