Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Слухове за продажба на Левски

Мнениеот groti » 29 юни 2009 15:32

ЕМИЛ написа:
vasko1818 написа:слуховете за продажба на клуба са напълно реални, на този етап единственият човек който може да помогне на клуба и човек който е заклет левскар е Бойко Борисов той никога няма да допусне продажбата на клуба на хора свързани с ДПС, правете си изводи на 5ти за кого трябва да гласуваме, нещата са толкова прости и ако не си помогнем сами няма кой да ни помогне

колкото по-малко политици в спорта толко по добре

Много точно казано :!: Предизборните пропаганди на друго място.
110 години любов!

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: Наско сираков се е разбрал с Батков

Мнениеот lucio » 29 юни 2009 16:12

Виж сега, за процентите така ми дойдоха. Държи им страха на футболистите, но не по начина по който братовчед ти всява ужас у теб. Маниполатор бил. . . . . . а ти шеф имаш ли ???? Просто това е работата на шефовете , по един или друг начин да водят фирмата им напред. Верно, че е допускал и грешки, но кажи кой е бил по-добър от него??? Нима ти не грешиш? Нима твърдиш, че Боримиров е по добър от него?? Ще видим и Боримиров какви ще ги свърши, ако продължава така. . . . . . :)

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 29 юни 2009 16:21

Има нещо, което не мога да разбера в поведението на Велев и Боримиров до този момент. От една страна са напълно наясно, че с тази "гръмконищожна" селекция, която се имитира в момента имат точно 1-2 месеца време да се кипрят като ръководители на отбора, след това са първите бушони, които "мъдрия" Борат ще изгърми за да се спаси от линча на тълпата(този път не съм сигурен дали ще успее). И при все че са наясно с това никой от двамата послушковци НЕ ТРОПВА по масата да каже ИЛИ ПОЛУЧАВАМЕ ТОВА КОЕТО ИСКАМЕ И НИ ТРЯБВА, ИЛИ ДОВИЖДАНЕ!!! Така поне ще си тръгнат НЕОПЕТНЕНИ и с ДОСТОЙСТВО и уважение от цялата публика.
Та репликата ми към Сираков ако наистина ще се връща е ТВЪРДО ДА ПОСТАВИ УСЛОВИЯТА и да бъде непоколебим, ако се върне и не вземем никой, го чака сериозен провал, който ще му се лепне без да има особена вина.

ss_L
Контакти:

Re: Без Дарко сме заникъде 2

Мнениеот ss_L » 29 юни 2009 16:28

Има една приказка:Дай за да вземеш.... !!! А Шампиона на България няма все още едно свясно попълнение,за ква шампионска лига си говорим не знам :cry:

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Юношите старша-възраст на Левски /1990г./

Мнениеот Nikona » 29 юни 2009 16:53

Нали днес от 18:00 е финала срещу Славия на стадион В.Левски? Информация за този мач само роднините на децата и някой тъпунгер в бфс има. Как не можаха малко реклама да не направят та да има повечко хора, мен ми е мерак да видя какво идва от школата.
Изображение

kurzacska

Re: Юношите старша-възраст на Левски /1990г./

Мнениеот kurzacska » 29 юни 2009 17:01

Точно ти е инфото.Доколкото знам Рингбг ще го дават.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 29 юни 2009 17:25

Ок мерси за повърждението свършвам работа след 5 мин и ще отскоча дотам да погледам лъвчетата.

П.П. Гонг вместо да ми пишат как Роналдо си бръкнал в носа и колко мадами забил можеше да пуснат една статия за тоя мач.
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 29 юни 2009 17:31

lucio написа:Виж сега, за процентите така ми дойдоха. Държи им страха на футболистите, но не по начина по който братовчед ти всява ужас у теб. Маниполатор бил. . . . . . а ти шеф имаш ли ???? Просто това е работата на шефовете , по един или друг начин да водят фирмата им напред. Верно, че е допускал и грешки, но кажи кой е бил по-добър от него??? Нима ти не грешиш? Нима твърдиш, че Боримиров е по добър от него?? Ще видим и Боримиров какви ще ги свърши, ако продължава така. . . . . . :)

От шеф до шеф има разлика нали? Имал съм шефове и шефове.Едните са ме предразполагали да работя за фирмата,другите за себе си и да се чудя как да ги прецакам.С едните още се поздравяваме,здрависваме и радваме като се видиме случайно и помагаме при нужда.На други съм им драскал с ножче по колите и се чудя с какво още да ги прееба...Така е и със Сираков.Всява страх по начина по който изхвърли Коловати - грозен и неблагодарен начин.По начина по който изгони Кривия.Той горкия не искаше и да чува за Турция тогава.Дали дедо Боре е по-добър ще видиме.Рано е да се каже. Факт е обаче,че поне няма толкова отрицателни емоции относно него.Пък и не е изгонил свестен футболист като Наско (Кабат,Кривия,Коловати,Ив.Попов,Ференци,дори си го позволи и с Гонзо).Също не е правил и толкова силно миризливи и съмнителни,трансфери като Бибишков,Милованович,Зимонич (помниш ли го това недоразумение?),Кристофър,Гаучо и прочие.
110 години любов!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 29 юни 2009 17:55

Сигурно ли е,че Ринг ще го дават? :?
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
mikata