lucio написа:Виж сега, за процентите така ми дойдоха. Държи им страха на футболистите, но не по начина по който братовчед ти всява ужас у теб. Маниполатор бил. . . . . . а ти шеф имаш ли ???? Просто това е работата на шефовете , по един или друг начин да водят фирмата им напред. Верно, че е допускал и грешки, но кажи кой е бил по-добър от него??? Нима ти не грешиш? Нима твърдиш, че Боримиров е по добър от него?? Ще видим и Боримиров какви ще ги свърши, ако продължава така. . . . . .

От шеф до шеф има разлика нали? Имал съм шефове и шефове.Едните са ме предразполагали да работя за фирмата,другите за себе си и да се чудя как да ги прецакам.С едните още се поздравяваме,здрависваме и радваме като се видиме случайно и помагаме при нужда.На други съм им драскал с ножче по колите и се чудя с какво още да ги прееба...Така е и със Сираков.Всява страх по начина по който изхвърли Коловати - грозен и неблагодарен начин.По начина по който изгони Кривия.Той горкия не искаше и да чува за Турция тогава.Дали дедо Боре е по-добър ще видиме.Рано е да се каже. Факт е обаче,че поне няма толкова отрицателни емоции относно него.Пък и не е изгонил свестен футболист като Наско (Кабат,Кривия,Коловати,Ив.Попов,Ференци,дори си го позволи и с Гонзо).Също не е правил и толкова силно миризливи и съмнителни,трансфери като Бибишков,Милованович,Зимонич (помниш ли го това недоразумение?),Кристофър,Гаучо и прочие.